blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogBlockchain-ontwikkeling

Maak kennis met Teku

Teku is de Eth2 Beacon Chain Client voor Institutional Stakersdoor ConsenSys16 oktober 2020Geplaatst op 16 oktober 2020

Teku


De Eth2 Beacon Chain Client voor institutionele spelers

Het ecosysteem anticipeert al lang op de komst van Ethereum 2.0. Het Protocol Engineering-team van ConsenSys (voorheen bekend als PegaSys) is er vanaf het begin bij betrokken. 

  • We sloten ons aan bij anderen bij de Ethereum Sharding-workshop in Taipei begin 2018.
  • We hebben aanzienlijke bijdragen geleverd aan Eth2 R&D via onze Toegepast Onderzoek, TX / RX, en Geautomatiseerd Verificatie teams, die zich elk richten op verschillende belangrijke onderzoeksvragen voor de ontwikkeling van het Eth2-paradigma.
  • We dragen sinds 2016 bij aan de kern van Ethereum, door te bouwen Hyperledger Besu, de belangrijkste Ethereum-client voor ondernemingen. Daarnaast hebben we EIP’s en belangrijke Eth1.x-onderzoeksprojecten geïnformeerd, geleid en geïmplementeerd. 
  • We zijn onlangs een strategisch partnerschap aangegaan met JPMorgan om hun protocolproject te verwerven en hun Ethereum-toepassingen te ondersteunen. JPMorgan voegt zich bij een groeiende lijst van bedrijven die worden bediend door ons hoogwaardige ondersteuningsteam.

 

consensys plexus pictogram rond Meer informatie over Teku Ontdek Teku

Deze initiatieven zijn een bewijs van onze hoogwaardige engineeringpraktijken, onze doorgedreven ervaring op het gebied van bedrijfsondersteuning en de duurzaamheid van onze langetermijnverbintenis om het Ethereum-protocol te bevorderen..

Het Protocol Engineering-team van ConsenSys is een van de grootste protocolteams in de hele blockchain-sfeer. Met meer dan 70 leden omvat ons team een ​​breed spectrum aan expertise, van Java-wizards voor ondernemingen tot academici op het gebied van gedistribueerde systemen, van tech, het bankwezen, de academische wereld en daarbuiten.. We geloven enorm in Ethereum 2.0 en investeren aanzienlijke middelen om het af te leveren. 

De kern van onze Eth2-inspanningen is Teku, een volledige Ethereum 2.0-client die is gebouwd om te voldoen aan institutionele behoeften en beveiligingsvereisten. Teku is ook de enige klant die geen financiering heeft ontvangen van de Ethereum Foundation en volledig wordt ondersteund door ConsenSys. Teku heeft tot nu toe volop deelgenomen aan alle multiclient-testnets (inclusief de beroemde retraite in Ontario, die we hebben samengesteld om het Eth2-ecosysteem te ondersteunen). 

Klantdiversiteit is van cruciaal belang in de nieuwe Eth2-netwerkarchitectuur, en om ervoor te zorgen dat Eth2 veerkrachtig is, kan geen enkele klantimplementatie domineren. Om die reden heeft elk van de vijf bestaande klanten een doelgroep in gedachten; Teku is de klant bij uitstek voor institutionele stakers. We hebben het ontwikkeld onder de bedrijfsvriendelijke Apache 2.0-licentie en in door de strijd getest Java, om gebruik te maken van het rijke ecosysteem van meer dan 7 miljoen ontwikkelaars en robuuste tools voor krachtige applicaties. We hebben zojuist een audit gehad door Quantstamp, die binnenkort zal worden gepubliceerd, die ons doel ondersteunt om schone, kwaliteitscode te schrijven en extra zekerheid biedt aan onze gebruikers terwijl we verder gaan naar het ontstaan ​​van de bakenketen.

De Eth2-producten van ConsenSys zijn gebouwd op Teku. 

  • Infura voert Teku uit in een omgeving van productiekwaliteit om zijn Eth2 Beacon Chain API-service te ondersteunen.
  • Codefi Staking, dat binnenkort wordt gelanceerd, vertrouwt voornamelijk op Teku voor hun white-label-platform voor beheerde Eth2-uitzetinfrastructuur.

Voor institutionele staking gaat Teku hand in hand met ons andere open-sourceproject, Web3Signer, om een ​​service voor het op afstand ondertekenen van sleutels en slashing te bieden voor maximale veiligheid en gemoedsrust voor validators. 

We werken al samen met verschillende andere grote projecten in het ecosysteem om hun gebruik van Teku in hun eigen uitzetactiviteiten te ondersteunen. Een van onze ecosysteempartners, Attestant, deelden hun ervaring met Teku tot nu toe:

“Attestant biedt een niet-bewarende, institutionele uitzetservice voor Ethereum 2.0. Om dit te doen, moeten we ons aanbod onderbouwen met producten en services die bedrijfskritische beveiliging, stabiliteit, betrouwbaarheid en prestaties leveren. Het is duidelijk dat door voortdurend onderzoek, ontwikkeling en testen de Teku-klant nu zo volwassen is geworden dat hij aan al onze strenge criteria voldoet. We zijn verheugd om zo nauw samen te werken met zo’n professioneel team en kijken ernaar uit om de Teku-client later dit jaar als onderdeel van onze suite op Mainnet in te zetten. “

We werken er al meer dan twee jaar aan om Teku uit te bouwen tot de belangrijkste zakelijke Eth2-client en we zijn verheugd om meer professionele stakers in onze gemeenschap te verwelkomen. Kom alsjeblieft bij ons over op de ConsenSys Discord op #teku of stuur een e-mail naar [e-mail beveiligd] in contact komen. We willen met je samenwerken!  

 

consensys plexus pictogram rond Meer informatie over Teku Ontdek Teku Ethereum 2.0 Productaankondiging Productlancering Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.Hoe u een succesvol blockchain-product bouwtWebinar

Hoe u een succesvol blockchain-product bouwt

Hoe u een Ethereum-knooppunt instelt en uitvoertWebinar

Hoe u een Ethereum-knooppunt instelt en uitvoert

Hoe u uw eigen Ethereum-API kunt bouwenWebinar

Hoe u uw eigen Ethereum-API kunt bouwen

Hoe u een sociaal token maaktWebinar

Hoe u een sociaal token maakt

Beveiligingshulpmiddelen gebruiken bij slimme contractontwikkelingWebinar

Beveiligingshulpmiddelen gebruiken bij slimme contractontwikkeling

De toekomst van digitale activa en defiWebinar

De toekomst van financiën: digitale activa en deFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me