blog 1NieuwsOntwikkelaarsEnterpriseBlockchain ExplainedEvenementen en conferentiesPersNieuwsbrieven

Abonneer op onze nieuwsbrief.

E-mailadres

Wij respecteren uw privacy

HomeBlogCodefi

Nieuwsbrief # 8: Totale waarde vergrendeld in DeFi verdrievoudigd in een maand

Nieuwsbrief # 8: Total Value Locked in DeFi verdrievoudigd in een maand. Plus spannend nieuws over het Eth2 Medalla-testnet.


door Nicole Adarme 20 augustus 2020 Geplaatst op 20 augustus 2020

Codefi Nieuwsbrief 8

Een DeFi-momentopname

Totale waarde vergrendeld (TVL)

Tussen 2018 en het einde van Q2 2020 verzamelde DeFi meer dan $ 1 miljard USD in het ecosysteem. Volgens DeFi Pulse is dat aantal sinds het einde van het kwartaal verdrievoudigd tot ~ $ 4,5 miljard in een maand tijd. Hieronder zetten we ook de TVL-grafiek uit voor de belangrijkste protocollen die in ons systeem worden bewaakt – het totale aantal komt neer op ~ $ 3,3 miljard, alleen al van die 9 belangrijke protocollen.

TVL Augustus 2020.png

DeFi dagelijkse actieve gebruikers (DAU)

In Q1 2020 hadden we ~ 62.000 actieve gebruikers gezien in de belangrijkste DeFi-protocollen. Het aantal ging in Q2 omhoog naar ~ 80k. Sinds eind juli en begin augustus hebben we Balancer zien opkomen en een enorm aantal gebruikers op het netwerk veroveren. 

DAU Augustus 2020.png

Snel Codefi Hits

  • Nieuw bij de nieuwsbrief en bij Codefi? Uitchecken deze uitlegvideo over ConsenSys Codefi.

  • Ben je klaar om in te zetten? De SKALE Auction gaat op 17 augustus live op Codefi Activate. Bekijk onze biedinstructiegids voor de veiling en lees meer over SKALE op de Activate-website.

  • De SKALE-lancering & Stake webinar is een diepgaande AMA van wat u kunt verwachten en hoe u zich kunt voorbereiden op de veiling op 17 augustus. Bekijk nu het on-demand webinar.

  • Introductie van Codefi Markets, dat secundaire handel biedt voor digitale effecten. Codefi Markets maakt OTC peer-to-peer-handel mogelijk voor tokenisatieplatforms en emittenten die secundaire markten voor hun investeerders willen bieden.

  • Mocht je het gemist hebben, bekijk dan het Q2 2020 DeFi Report van Codefi Data, een complete analyse van protocol- en ecosysteemprestaties van april tot juni.

  • Klaar voor Ethereum 2.0? In juli ging het Medalla multi-client testnet live en ontwikkelaars begonnen GoETH uit te zetten om het netwerk te valideren. Lees meer over het valideren, uitzetten van GoETH en de volgende stappen voor het testnet voorafgaand aan de lancering van Beacon Chain over een paar maanden. Introductie van het Deposit Launch Pad voor Ethereum 2.0.

  • Het ConsenSys Partner Program biedt technologiepartners, systeemintegratoren, applicatiebedrijven en softwareleveranciers toegang tot aangepaste voordelen en nieuwe zakelijke kansen met onze toonaangevende blockchain-producten. Toegang tot, ondersteuning voor en training van Codefi-producten is slechts een van de voordelen van deelname aan het Partnerprogramma.

  • ConsenSys Codefi-feedback: TLDR; we willen bereiken ken je beter en het duurt even. 

Codefi Spotlight: het Eth2 Deposit Launch Pad

Zoals alle grote missies, vereist de lancering van de wereldcomputer van morgen een platform dat zijn reis over de grenzen van onze digitale ruimte begeleidt, versterkt en voedt. In juli hebben we de go-live van de Eth2 Launch Pad-applicatie, wat het toegangspunt markeert voor validators om hun reis op de Eth2-keten te beginnen. Het is tijd om uw testnet ETH klaar te maken!

De afgelopen maanden, Codefi Activeren en de Ethereum Foundation (EF) zijn heads-up geweest om het voor gebruikers gemakkelijker te maken om te staken en een validator te worden op Ethereum 2.0. Het resultaat van deze inspanning is het Eth2 Launch Pad, een applicatie die is ontworpen om u veilig te begeleiden bij het proces van het genereren van uw Eth2-sleutelparen en het inzetten van uw 32ETH in het officiële depositocontract. Het lanceerplatform is ontworpen voor zelfvalidators, dat wil zeggen, hobbyisten die van plan zijn hun eigen validator uit te voeren en comfortabel opdrachten uitvoeren in een terminalscherm op hun computer.

In eerste instantie is het lanceerplatform alleen compatibel met de Eth2 Medalla testnet, die op 4 augustus live ging. Het testnet is ontworpen om voldoende tijd te bieden om ervoor te zorgen dat de Beacon Chain foutloos functioneert. Na de testnetfase zal het Eth2 Launch Pad blijven fungeren als een toegangsportaal voor validators om echte ETH uit te zetten voor het Mainnet.

Word Testnet Validator

In 2019 begonnen we ons te verdiepen in het Eth2-ecosysteem om te onderzoeken waar Codefi Activate waarde zou kunnen toevoegen aan de uitrol van Eth2 en bestaande communicatiekloven tussen de protocolbouwers, serviceproviders en bestaande ETH-houders kon opvullen met de naderende release van fase 0. We hebben sinds onze missie gericht is op het ontwikkelen van educatieve bronnen en inzichten over de economie van Eth2, evenals onderzoek naar de industrie en validatie, waarvan de bevindingen onlangs zijn vrijgegeven als het Eth2-ecosysteemrapport.

Kort na DevCon V kwamen we in contact met Carl Beekhuizen, die leiding gaf aan de aanbetaling Command-Line-Interface (CLI) -inspanning bij de Ethereum Foundation (EF). Naast de code heeft Carl zich ook gericht op de gebruikerservaring van ETH-houders die voor het eerst validators worden. Gezien onze bestaande Eth2-onderzoeksinspanningen en onze ervaring met het lanceren van netwerken, was de samenwerking met de EF en Deep Work Studio een congruente volgende stap om ervoor te zorgen dat de lancering van Fase 0 werd gebouwd op een manier die de gebruikerservaring voorop stelde, maar ook de bijbehorende risico’s en leerzaam verwoordde. informatie voor gebruikers om zich op hun gemak te voelen bij het opzetten van hun eigen Eth2-validators.

De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onderzoek, ontwerpen, en gebouw het Eth2 Launch Pad en we zijn verheugd om de resultaten van deze inspanning met u te delen!

Het Eth2-lanceerplatform was open source tijdens de Ethereal Summit op 8 mei, waardoor gebruikers de applicatie lokaal kunnen hosten. Sinds de eerste release is het geweldig geweest zie onmiddellijke betrokkenheid en feedback van de gemeenschap. We blijven teams en gebruikers aanmoedigen om feedback te geven!

Laatste opmerkingen

Bedankt voor het doornemen van deze nieuwsbrief. Volg ons op Twitter, lees meer op onze website, en laat ons uw mening weten. Of je nu geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, voor ons, of je wilt gewoon hallo zeggen, neem dan gerust contact met ons op.

Heeft dit bericht doorgestuurd? Aanmelden voor maandelijkse updates.

Tot de volgende keer,

Het ConsenSys Codefi-team

Industry Insight Nieuwsbrief Productupdate Nieuwsbrief Abonneer u op onze nieuwsbrief voor het laatste Ethereum-nieuws, bedrijfsoplossingen, bronnen voor ontwikkelaars en meer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me