Contents

Waarom bijwonenAgendaSprekersPartners

VROUWEN IN ENTERPRISE BLOCKCHAINS

VIRTUELE CONFERENTIE

20 mei 2020 | 03:00. CET | 9:00 uur ET

Kijk nu op aanvraag!

800+

AANDACHT

12+

LUIDSPREKERS

4+

ONDERWERPEN

Evenement Gold Partners:

R3_Master-Logo-WitR3_Master-Logo-Wit


Welkom bij een opwindende virtuele conferentie

Bij de impact van blockchain-technologieën op zakelijke activiteiten zijn leidinggevenden op C-niveau, lijnmanagers, platformontwikkelaars, ondernemers, consultants en iedereen die direct verantwoordelijk is voor de digitale transformatie van hun bedrijf betrokken..

Besluitvormers willen alle goede praktijken, de te vermijden fouten, de tactische operaties en de strategische benadering leren kennen die hun collega’s hebben aangenomen om met succes op blockchain gebaseerde initiatieven uit te voeren. Ondernemers willen de risico’s en de concurrentiekansen die voor ons liggen begrijpen om de volgende stap te zetten en uit te blinken in opkomende zakelijke blockchain-bedrijfsscenario’s.

Platformontwikkelaars willen graag ontdekken wat zakelijke gebruikers nodig hebben, hoe ze willen omgaan met dergelijke innovatieve digitale protocollen en wat de technische standaarden zijn die momenteel beschikbaar en in ontwikkeling zijn om interoperabele digitale bedrijfsomgevingen te garanderen..

Om al deze vragen te beantwoorden, brengt 101 Blockchain u de crème de la crème van enterprise blockchain-beoefenaars, in een formaat waarmee u de conferentie vanuit het comfort van uw desktop kunt volgen. Women in Enterprise Blockchains is de tastbare manier waarop 101 Blockchains hebben gekozen om aan te tonen dat we er trots op zijn diversiteit te bestrijden en bij te dragen aan de vooruitgang van vrouwen.

Evenementprogramma (CET / ET)

15: 00/09: 00 uur

Opening

15: 05/09: 05 uur

Keynote openen

Alisa DiCaprio, Hoofd handel en toeleveringsketen, R3

15: 30/09: 30 uur

Paneel-identiteit

Amber Ghaddar, CEO, Allianceblock

Genevieve Leveille, CEO, Agriledger

Laura De Giovanni, CEO, Tiiqu

16: 05/10: 05 uur

Keynote

Mary Hall, Directeur van Blockchain Product Marketing, Oracle

16: 30/10: 30 uur

Paneelhandel

Emmanuelle Ganne, Senior analist, economisch onderzoek, WTO

Sheila Donohue, CEO, VeroVino

Leanne Kemp, CEO, Everledger

17: 05/11: 05 uur

Keynote – Beyond Technology: Blockchain-netwerkontwerp

Krystal Webber, Globaal ontwerp & Strategieleider, IBM Blockchain Services

17: 30/11: 30 uur

Paneel – Duurzaamheid

Virginia Cram Martos, CEO, driehoekigheid

Bridget Greenwood, Oprichter, The Bigger Pie, oprichter

Montse Guardia Guell, GM, Alastria Blockchain-ecosysteem

Dagen resterend tot Women in Enterprise Blockchains

Kijk nu op aanvraag!

BEHANDELDE ONDERWERPEN

IDENTITEIT

HANDEL

DUURZAAMHEID

AANBEVOLEN LUIDSPREKERS

Emmanuelle GanneEmmanuelle Ganne

Emmanuelle Ganne

Senior analist, afdeling economisch onderzoek, WTO

Leanne KempLeanne Kemp

Leanne Kemp

Everledger, oprichter en CEO

Alisa diCaprio

Alisa DiCaprio

Hoofd handel en toeleveringsketen, R3

sheila donohuesheila donohue

Sheila Donohue

CEO, Vero

Genevieve leveilleGenevieve leveille

Genevieve Leveille

Agriledger, CEO

Virginia prop martosVirginia prop martos

Virginia Cram Marto

CEO, Triangularity SàRL

Amber GhaddarAmber Ghaddar

Dr. Amber Ghaddar

Oprichter, AllianceBlock

Bridget Greenwood

Bridget Greenwood

Oprichter, The Bigger Pie

Webber, Krystal RWebber, Krystal R

Krystal Webber

Globaal ontwerp & Strategieleider, IBM Blockchain Services

laura degiovannilaura degiovanni

Laura De Giovanni

Tiiqu, oprichter en CEO

Montse Guardia GuellMontse Guardia Guell

Montse Guardia Guell

General Manager, Alastria Blockchain Ecosystem

mary_hallmary_hall

Mary Hall

Directeur van Blockchain Product Marketing, Oracle

Woon de online conferentie bij-

Geen reis vereist!

20 mei 2020 | 03:00. CET

Kijk nu op aanvraag!

De Live Conference zal zich richten op drie hoofdonderwerpen:

Identiteit

Voordat een project begint, moet een duidelijke opzet van de identiteit, rollen en verantwoordelijkheden van de deelnemers worden vastgesteld. Deze beoordeling vormt geen bedreiging voor de privacy. Integendeel, deelnemers zijn zich bewust van de betrokkenen en voelen zich meer verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat het systeem voor iedereen soepel verloopt. De onderliggende blockchain-gebaseerde technologie die de transacties uitvoert, geeft geen kortingen aan degenen die de regels proberen te overtreden.

Sprekers in deze sessie zullen illustreren hoe hun respectieve organisaties de noodzaak om persoonlijke privacy te beveiligen afwegen tegen de vereisten om de partijen die betrokken zijn bij zakelijke transacties correct te identificeren. De gepresenteerde oplossingen geven duidelijk aan dat transparante modellen die ervoor zorgen dat de identiteit van netwerkdeelnemers onder hun volledige controle staan, aanzienlijke voordelen opleveren die de onvermijdelijke aanvankelijke legitieme zorgen ruimschoots overtreffen..

Handel

Zodra de identiteiten en relatieve machtigingen om uit te voeren duidelijk zijn, kunnen handelspartijen goederen, informatie, documenten en financiële instrumenten uitwisselen op blockchain-gebaseerde platforms. Internationale handelsoperatoren hebben transparante en wereldwijd geaccepteerde regels nodig voordat ze hun bedrijf runnen met behulp van blockchain-protocollen.

De sprekers van deze sessie zullen bespreken hoe ze hun bedrijf momenteel runnen en zullen uitleggen welke stappen ze besloten te nemen om de overgang van traditionele gecentraliseerde systemen naar gedecentraliseerde en gedistribueerde grootboeken soepel te laten verlopen. De transitie is niet direct en de sprekers zullen uitleggen waarom er omstandigheden zijn waarin het niet nodig is om voor blockchain-gebaseerde applicaties te kiezen. Evenzo zullen ze met praktische details uitleggen hoe de conversie moet worden uitgevoerd, terwijl in plaats daarvan blockchain de manier is om verder te gaan.

Duurzaamheid

Alle voorgaande activiteiten zouden van weinig waarde zijn als ze niet gericht waren op het oplossen van de inherente obstakels die veel bedrijven, grote en kleine, nog steeds verhinderen om te profiteren van innovatieve technologieën om hun bedrijf op een duurzame manier te runnen. Duurzaamheid kruist vele aspecten van de aanwezigheid van een bedrijf op de markt: sociale duurzaamheid, die ervoor zorgt dat werknemers gelijk worden behandeld, er geen illegale vormen van arbeid worden gebruikt en gendergelijkheid wordt gerespecteerd; financiële duurzaamheid waardoor alle handelspartners een eerlijke vergoeding ontvangen en indien nodig financiële steun kunnen krijgen; ecologische duurzaamheid, waardoor spelers een evenwicht kunnen vinden tussen de noodzaak om te voldoen aan milieubeschermingspraktijken en hun persoonlijke behoefte om een ​​eerlijke vergoeding te verdienen voor het geleverde werk en geen extra lasten te dragen.

Presentatoren van deze sessie zullen discussiëren over de potentiële voordelen van blockchain voor ontwikkelingslanden, landen die bijzonder gevoelig zijn voor duurzame handelspraktijken. Tegelijkertijd zullen presentatoren vanuit hun eigen ervaring voorstellen hoe non-profitorganisaties en speciale platforms partijen in de handel in staat stellen om praktisch duurzame operaties uit te voeren zonder de extra last van het omgaan met complexe technologieën of regels..

Onze Event Partners

R3_Master-Logo-WitR3_Master-Logo-Wit

orakel

Een partner worden

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me