Als u dit artikel leest, is de kans groot dat u momenteel cryptocurrencies verhandelt via een exchange. Misschien bent u nu klaar om uw handel en investeringen naar een hoger niveau te tillen en op zoek te gaan naar de beste cryptografiesoftware en -tools om uw portefeuille te beheren..

Om uzelf de beste kansen te geven om in cryptocurrency te handelen, heeft u geschikte kaartsoftware, bronnen en analysetools nodig, zodat u de live grafieken kunt bekijken om handelsmogelijkheden te vinden en te analyseren..

Beste cryptoplatform voor

Reputatie

tradingview Bezoek website

Beste cryptoplatform voor


Portfoliomanagement

Garnalen logo Bezoek website

Beste cryptoplatform voor

Altcoin-paren

coinigy Bezoek website

Beste crypto-kaartsoftware

Hier is onze lijst met de beste software en tools voor het in kaart brengen van cryptocurrency om te handelen:

Software voor het in kaart brengen van cryptovaluta: vergelijkingen

Deze vergelijkingsgids geeft een overzicht van de populaire sites om cryptocurrencies in kaart te brengen. Onze beoordeling is gebaseerd op het beoordelen van het gebruiksgemak van de sites, de uitwisselingen die kunnen worden aangesloten en de prijzen.

TradingView

TradingView is een cloudgebaseerde website voor grafieken en sociale netwerken die geschikt is voor alle niveaus van actieve cryptohandelaren. Het platform is bedoeld om alle functionaliteit van een premium desktop charting-suite te bieden, met snelheid en flexibiliteit via de mobiele telefoon-app om onderweg in kaart te brengen.

Bezoek TradingView

Als u op de traditionele financiële markten handelt of al een tijdje in de crypto-ruimte zit, dan zou het geen verrassing moeten zijn dat TradingView op onze lijst staat als een van de beste cryptokaartplatforms..

tradingview

Oorspronkelijk werd het gebruikt voor aandelenscans en grafieken. Om aan de vraag naar digitale valuta te voldoen, is de kaartensite echter uitgebreid om gegevens te verzamelen van een aantal crypto-uitwisselingen, zoals:

 • Binance
 • Bittrex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Bybit
 • FTX
 • Biki
 • En vele anderen…

Het samenvoegen van cryptoprijzen van meerdere beurzen lost een groot probleem in de crypto-industrie op. Hiermee kunnen real-time live cryptoprijzen op één site worden gevisualiseerd. U hoeft daarom niet op meerdere beurzen in te loggen om de prijsgrafieken van alt-munten op verschillende beurzen te analyseren. Een ander groot voordeel van TradingView in vergelijking met andere sites voor het in kaart brengen van cryptocurrency is de community.

tradingview crypto-ideeën

Het is een knooppunt om cryptohandelideeën, indicatoren en geautomatiseerde handelsstrategieën die door andere handelaren zijn gepubliceerd, te delen en te vinden. U kunt zelfs uw ideeën op sociale media publiceren en opmerkingen over uw strategieën ontvangen of om de bredere gemeenschap te informeren.

Ten slotte moeten we opmerken dat steeds meer crypto-uitwisselingen de TradingView-grafieken beginnen te integreren in hun uitwisseling. Wanneer u inlogt op een fiat-naar-crypto-uitwisseling om altcoins te kopen, is de kans groot dat u TradingView-grafieken gebruikt om de live cryptoprijzen te bekijken..

tradingview prijzen

Het beste is dat u met het basisplan GRATIS aan de slag kunt en altcoins en cryptomunten in kaart kunt brengen met TradingView.

Meld u gratis aan bij TradingView!

Hoewel, als u een stap verder wilt gaan met het handelen in altcoins, u echt moet overwegen om te upgraden naar de Pro-versie. Dit biedt meer flexibiliteit en functies zoals:

 • Voeg een onbeperkt aantal cryptomunten / -paren toe aan uw volglijst
 • Mogelijkheid om meerdere kaartlay-outs te bekijken en op te slaan
 • Overlay en vergelijk verschillende symbolen en activa (bijv.Bitcoin versus Gold)
 • Voeg maximaal 5 technische indicatoren per diagram toe
 • Stel 10 waarschuwingen in op grafieken om te activeren op basis van prijs of indicator
 • Sta back-testing toe voor crypto-handelsstrategieën

Dus als u nog geen TradingView-account heeft aangemaakt … Waar wacht u nog op? Het is een geweldige bron om technische cryptocurrency-analyses uit te voeren.

Garnaal

Shrimpy is een website voor portfoliobeheer waarmee u uw volledige cryptosaldo kunt beheren dat zich op verschillende beurzen kan bevinden. Dit betekent dat u niet apart bij elke crypto-uitwisseling hoeft in te loggen om koop- en verkooptransacties uit te voeren.

Bezoek Shrimpy

De unieke functie van Shrimpy is dat u uw algehele toewijzing van munten op verschillende crypto-uitwisselingen kunt visualiseren met behulp van eenvoudige percentages met een visuele momentopname. Als de marktomstandigheden veranderen, zoals de dominantie van Bitcoin, en u wilt de blootstelling aan altcoin verminderen, kunt u de allocatie handmatig of automatisch aanpassen door de percentages te wijzigen. Het platform voert dan namens u de transacties uit op de verschillende beurzen.

garnalenachtige website

Beginnende cryptohandelaren zullen profiteren van de verschillende Shrimpy-functies, waaronder:

 • Verbind meerdere crypto-handelsbeurzen met één platform
 • Beheer uw volledige cryptoportfolio met een eenvoudige interface en cryptotools
 • Volg de prestaties van uw portefeuille en pas de beleggingsstrategie automatisch aan
 • Kopieer ‘s werelds beste cryptohandelaren op het gebied van sociale handel
 • Verdien commissie voor elke sociale handelaar die jou volgt
 • Automatiseer handelsstrategieën met behulp van verschillende indicatoren en handelshulpmiddelen

garnalenachtige kenmerken

Zodra u een cryptocurrency-uitwisseling heeft aangesloten, worden de toewijzingen als percentage van uw totale portefeuille ingevuld. Vervolgens kunt u beginnen met het toevoegen van de crypto-activa waarin u wilt investeren. Shrimpy kan vervolgens een automatiseringsstrategie toepassen op basis van een tijdsperiode voor het opnieuw in evenwicht brengen of handmatig.

Shrimpy zal namens u alle noodzakelijke transacties uitvoeren om de portefeuilletoewijzingen te bereiken die u heeft ingesteld. Het is de perfecte cryptohandel-tool om snel en eenvoudig portefeuillerisico’s en -blootstelling aan te passen zonder in te loggen op meerdere beurzen.

garnaalachtige asset allocatie

Als de cryptomarkt bijvoorbeeld een swing high bereikt en u wilt uitbetalen, sleept u eenvoudig de percentageschuifregelaar voor Tether (USDT) naar 100% en Shrimpy zal uw portefeuille dienovereenkomstig opnieuw in evenwicht brengen..

Dus, wat zijn de kosten??

Shrimpy biedt drie verschillende pakketten aan:

 • HODLer (gratis)
 • Professioneel – $ 19 / maand (jaarlijks gefactureerd)
 • Enterprise – op maat gemaakt om bij u te passen

Om het beste betalingsplan te kiezen om uw cryptocurrency-strategie te automatiseren, kunt u het beste de website controleren om te bepalen welke functies bij elke prijsoptie zijn inbegrepen. Als je het niet zeker weet, begin dan met een gratis Shrimpy-account?

Coinigy

Coinigy is een gevestigde website voor het beheren van cryptoportefeuilles en het in kaart brengen van altcoin. Het is bedoeld om het handelsproces te vereenvoudigen zonder de technische analyse van cryptohandel op te offeren.

Bezoek Coinigy

De site biedt een handelsinterface om grafieken te laden van alle belangrijke cryptocurrency-uitwisselingen die u maar kunt bedenken. Het is de perfecte online software om technische cryptocurrency-analyses uit te voeren.

coinigy

Als u specifieke altcoin-grafieken op één website wilt bekijken, moet u Coinigy overwegen. Het stelt gebruikers in staat gebruik te maken van de wereldwijde digitale valuta-economie met dataconnectiviteit over 40 crypto-uitwisselingen vanaf één account, zoals:

 • Binance
 • Bitfinex
 • Bitflyer
 • BitMEX
 • CEX.IO
 • Deribit
 • Kraken
 • OKEx
 • en vele anderen..

Voor een volledige lijst met ondersteunde uitwisselingen, Klik hier om de uitwisselingslijst op de website te bekijken.

In tegenstelling tot Tradingview kunnen gebruikers op Coinigy 24/7 handelen via 20 crypto-uitwisselingen van accounts die via API zijn gekoppeld. Altcoin-handelaren zullen ook de portefeuille-portfoliofunctie waarderen om uw volledige cryptosaldi op alle beurzen te allen tijde te bewaken, zelfs als u slaapt.!

Nu denk je misschien aan hoeveel Coinigy kost?

De tariefplannen zijn redelijk redelijk met een jaarlijks lidmaatschap vanaf ongeveer $ 15 per maand. U kunt altijd een gratis account aanmaken om het ook uit te proberen. Coinigy neemt ook geen commissie op transacties. Er zijn geen extra kosten bij het handelen via Coinigy (behalve uw maandelijkse abonnement).

Maak een gratis proefperiode van 30 dagen met Coinigy.

coinigy prijzen

Als je je afvraagt ​​of dat een goede prijs-kwaliteitverhouding is, laten we dan eens kijken naar enkele functies die bij het basisplan zijn inbegrepen.

Het Coinigy-startersabonnement wordt geleverd met een uitgebreide reeks krachtige tools voor het verhandelen van cryptocurrency en diepgaande indicatoren. Handelaren die op technische analyse vertrouwen, hebben toegang tot meer dan 75 technische indicatoren om rechtstreeks vanuit de grafiek op al uw favoriete beurzen te handelen.

Als dat nog niet genoeg is, wordt Coinigy geleverd met prijswaarschuwingen (via e-mail, sms en in-browser) en een app voor mobiele telefoons om Bitcoin en andere altcoins in kaart te brengen wanneer u onderweg bent. Bekijk onderstaande video voor een demonstratie.

Quadentie

Quadency is een alles-in-één cryptocurrency-website waarmee gebruikers meerdere cryptocurrency-uitwisselingen kunnen verbinden om in kaart te brengen en te handelen vanaf één enkel platform. Voorbij zijn de dagen van inloggen op verschillende Bitcoin-beurzen om een ​​bepaalde altcoin te verhandelen, munten op verschillende beurzen op te slaan en zonder een manier om efficiënt transacties uit te voeren voor al uw holdings..

Bezoek Quadency

Quadency lost deze pijn op in een eenvoudige, maar krachtige tradingtool om u te helpen bij het in kaart brengen, verhandelen en beheren van uw crypto-investeringen. Als het gaat om het in kaart brengen van altcoins, biedt Quadency een gestroomlijnde en intuïtieve handelsinterface met behulp van de Tradingview-engine.

quadency website

Met Quadency kunnen gebruikers bestaande crypto-uitwisselingsaccounts verbinden om uw volledige crypto-bezit in kaart te brengen en koop- / verkooporders rechtstreeks naar de beurs te sturen. De kaartensite ondersteunt momenteel crypto- en altcoins-paren de volgende uitwisselingen:

 • KuCoin
 • Poloniex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Kraken
 • Binance
 • Bittrex
 • Tweelingen

Zodra een beurs is verbonden, kunnen handelaren het rekeningsaldo, transacties en bestellingen bekijken die automatisch worden gesynchroniseerd. Hierdoor kunt u met slechts een paar klikken controle krijgen over uw handelsaccounts.

Lezen: Quadency Review – Is dit echt het BESTE cryptoplatform?

Hoewel het gebruik van Quadency extra voordelen biedt om transacties uit te voeren op meerdere verbonden beurzen met behulp van het ene platform dat u niet krijgt met TradingView. In zekere zin zou je kunnen zeggen dat Quadency de beste delen van TradingView en Coinigy samenvoegt.

quadency-interface

Als het gaat om Quadency-prijzen, is het een premium-service die ook gratis cryptocurrency-grafieken biedt wanneer u een exchange aansluit. Het is echter beperkt in functionaliteit en serieuze cryptohandelaren moeten het PRO-plan overwegen.

Maak een gratis Quadency-account aan!

Geprijsd op $ 49 per maand, kan dit een beetje duur zijn voor beginnende cryptohandelaren. Maar als u al een winstgevende altcoin-handelaar bent, kan het een waardevolle investering zijn, zodat u uw volledige cryptoportefeuille efficiënt in kaart kunt brengen, verhandelen en beheren met behulp van één site..

quadentie vergoedingen

CryptoView

Het bijhouden van cryptocurrency-holdings op meerdere exchange-accounts, wallets van derden en cold storage-apparaten kan moeilijk zijn voor de actieve handelaar. Crypto-portfoliobeheerwebsites zoals CryptoView helpen om dit pijnpunt op te lossen.

Bezoek CryptoView

Het is een alles-in-één oplossing voor cryptohandelaren om meerdere handelsaccounts en portefeuilles te synchroniseren terwijl ze transacties op verschillende beurzen beheren. De website combineert cryptocurrency-handel en portfoliobeheer in één gebruikersinterface.

cryptoview

CryptoView is een van de beste portefeuillebeheerders voor cryptocurrency die geschikt is voor zowel beginnende als ervaren handelaren. Het platform combineert cryptoportfoliobeheer met een volledig functioneel handelsplatform dat compatibel is met de belangrijkste handelsplatforms.

Openstaande posities, lopende orders, rekeningsaldi en handelsgeschiedenisgegevens over meerdere beurzen worden automatisch geïmporteerd, zodat gebruikers snel hun portefeuille kunnen volgen en saldi kunnen volgen vanaf één enkele website.

cryptoview-handel

CryptoView zit boordevol functies, waaronder:

 • Krachtig kaartplatform aangedreven door Tradingview-grafieken
 • Meer dan 85 technische indicatoren en 75 tekengereedschappen
 • Meerdere schermmodus om snel te schakelen tussen verschillende schermconfiguraties
 • Kan elke schermlay-out en handelspaarconfiguratie opslaan
 • Ondersteunt alle uitwisselingssubrekeningen zoals Margin, Lending, Swap en Futures
 • Nieuwsaggregator die kan worden aangepast aan specifieke crypto-nieuwsbronnen
 • Kalender om bij te houden belangrijke gebeurtenissen in de cryptogemeenschap
 • Aangepaste alerts op basis van ‘prijsniveau’ of ‘procentuele verandering’

In vergelijking met de andere cryptocurrency-grafieken en portfoliobeheerplatforms, zijn de prijzen van CryptoView concurrerend gezien de lijst met functies die inbegrepen zijn. Er is een enkel pakket dat $ 19 per maand kost of een abonnement voor 1 jaar voor $ 13 per maand.

cryptoview-prijzen

Gevolgtrekking

Als u serieus bezig bent met het verhandelen van crypto en altcoins, dan moet u de beste cryptografiekaarten en technische analysehulpmiddelen gebruiken. Elk van de bovenstaande altcoin-kaartplatforms zijn voorzien van datafeeds van verschillende beurzen en bevatten technische analysehulpmiddelen voor cryptocurrency om de altcoin-markten te ondervragen om te zoeken naar swing-handelsmogelijkheden.

Bezoek TradingView

Dus wat is ons oordeel over de essentiële kaartensite? We raden aan om de Pro-versie van TradingView te gebruiken.

Waarom? Omdat u al uw favoriete altcoins PLUS traditionele activa in kaart kunt brengen, zoals Forex, aandelen, indices en grondstoffen. Het wordt ook de geprefereerde kaartinterface die in veel crypto-uitwisselingen is geïntegreerd vanwege de uitgebreide reeks handelstools, functies en gebruiksvriendelijkheid..

Om nog maar te zwijgen, u kunt nog steeds gratis cryptocurrency-grafieken bekijken, de handelstools gebruiken en technische analyses uitvoeren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze zorgvuldig geselecteerde artikelen:

 • Beste crypto-hefboom-handelsbeurzen vergeleken
 • WazirX Review: Bitcoin, Trading & Vergoedingen
 • Bitit Exchange: lees deze recensie voordat u zich aanmeldt
 • Changelly Review: is het nog steeds veilig & Hoe het werkt
 • 8 Beste crypto-uitwisselingen zonder kosten (commissievrije handel)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me