Handelaren zijn wellicht bekend met de veel gepubliceerde statistiek dat “95% van de handelaren geld verliest”. Hoewel cryptocurrency-uitwisselingen zoals Binance, BitMEX en Bybit een enorme groei hebben gezien op hun marge cryptocurrency-accounts waarin nieuwe gebruikers proberen de cryptomarkten te verhandelen om extra Bitcoin-winsten te verdienen.

Helaas verliest de overgrote meerderheid van nieuwe handelaren uiteindelijk hun geld op cryptomargeplatforms. Als jij dit bent en op zoek bent naar tips en strategieën voor crypto-handel. In dit artikel zullen we onze beste tips delen om uw cryptohandel te verbeteren.

Crypto Tradings Tips om nu actie te ondernemen

Hier zijn onze beste tips voor het handelen in cryptovaluta om een ​​winstgevende handelaar te worden:

 • Leer crypto handelen met een demo-account
 • Hou het simpel
 • Beperk positiegrootte en hefboomwerking
 • Wees geduldig en forceer geen transacties
 • Houd een dagboek bij van elke transactie en verbeter

Leer crypto handelen met een demo-account

Nieuwe crypto-investeerders zullen in de verleiding komen om hun investering te vermenigvuldigen met behulp van populaire cryptocurrency-handelsplatforms. Met deze uitwisselingen kunnen gebruikers speculeren op de prijs van digitale activa in een poging laag te kopen en hoog te verkopen. We zouden hier echter voor waarschuwen zonder kennis van de markten en een spelplan.


bitcoin verhandelen met plus500 (1)

Een beter alternatief is om te leren hoe u crypto kunt verhandelen met een demo-account voordat u geld stort, vooral als u geen handelservaring heeft. Een van de beste cryptodemo-accounts is eToro en Plus500 (beschikbaarheid onderhevig aan regelgeving) die een gebruiksvriendelijk CFD-platform bieden om te leren handelen en een cryptostrategie te ontwikkelen. Het is gratis om een ​​demo-account aan te maken bij eToro en kan keer op keer worden gebruikt om een ​​cryptostrategie te back-testen zonder geld te verliezen.

Als algemene vuistregel geldt dat als u geen winst kunt maken op een oefenrekening, u waarschijnlijk geld zult verliezen bij het handelen op een echte rekening. Op deze manier is uw investering in ieder geval intact in uw cryptohardwareportefeuille terwijl u leert over cryptohandel.

Hou het simpel

Veel nieuwe traders krijgen ‘trader’s brain’ waar ze te veel doen, te veel nadenken, te veel naar de grafieken kijken, te veel handelen, micro-trades te veel beheren, meer risico lopen dan zou moeten enzovoort.

Klinkt dit bekend?

Dit zijn klassieke tekenen dat u geen handelsplan heeft. Als u merkt dat u deze fouten maakt, profiteert u van een les van de meest succesvolle investeerders en handelaren die het overgrote deel van hun tijd aan de zijlijn doorbrengen in afwachting van kansen en het analyseren van de markten..

over het verhandelen van crypto

Slechts een klein deel van hun tijd wordt besteed aan het uitvoeren van transacties en het beheren van risico’s. Daarom betekent het verhogen van uw winstgevendheid minder doen! Een klassieke analogie is een spin en het web. Het is veel beter om je spelplan te kennen en te wachten tot de perfecte transactie naar je toe komt.

Dit omvat ook wanneer uw positie actief is. Laat de transactie verlopen volgens uw handelsplan, verminder vroegtijdig verliezen en laat uw winnaar rennen.

Beperk positiegrootte en hefboomwerking

Een veel voorkomende handelsfout is het gebruik van een onjuiste positiebepaling. Dit wordt nog verergerd wanneer handelaren een hoge hefboomwerking gebruiken op margehandelbeurzen. Ervaren handelaren kunnen profiteren van de kleine prijsschommelingen in de markt met behulp van een hoge hefboomwerking op een beurs zoals FTX.

Aangezien de cryptomarkt echter erg volatiel kan zijn, betekent hoe hoger het hefboombedrag, hoe dichter de liquidatieprijs bij uw positie komt..

ftx-interface

Als u net begint, verlaag dan de hoeveelheid hefboomwerking, riskeer maximaal 1% van uw kapitaal bij elke transactie en gebruik ALTIJD een stop loss.

Dit betekent dat u 100 transacties op rij zou moeten verliezen om een ​​account op te blazen, wat erg klein is. In feite hebben verschillende crypto-uitwisselingen een tool voor positiecalculator om te helpen bij het rangschikken van een transactie op basis van uw startkapitaal.

Wees geduldig en forceer geen transacties

Een van de grootste handelsfouten die u kunt maken, is door met een marktorder naar een handelspositie te haasten. Naast het betalen van een premie in handelskosten om een ​​marktorder uit te voeren, is dit meestal het slechtste toegangspunt waar de prijs onmiddellijk tegen u kan omkeren, wat resulteert in een ander verlies.

Als je de drang hebt om in een transactie te springen als de prijs snel beweegt, dan ben je dat ook lijden aan FOMO.

Cryptohandelaren moeten onthouden dat de markt 24/7 open is. Dus, als u een handelsconfiguratie mist, wees dan geduldig en wacht op de volgende gelegenheid. Hoewel het frustrerend kan zijn voor swingtraders op de dagelijkse of wekelijkse tijdsbestekken, is er altijd een andere mogelijkheid en u hebt tenminste uw kapitaal behouden.

Houd een dagboek bij van elke transactie en verbeter

Heb je ooit van de zin gehoord, "Stieren verdienen geld, beren verdienen geld, varkens worden geslacht?" Het betekent dat varkens hebzuchtig zijn, dus niet geslacht worden, en het is een waarschuwing voor handelaren tegen het verlangen naar hebzucht en ongeduld op de markten. Hebzuchtige handelaren laten hun emoties de baas worden, wat kan worden veroorzaakt door:

 • Onrealistische verwachtingen
 • Koppig ego
 • Een sterk geloof in de markttrend
 • Moet ‘in een handel om te profiteren’ mentaliteit zijn

Als dit jou beschrijft, handelt u als een varken en verliest u uiteindelijk uw saldo. Handelen in crypto of de traditionele markten vereist een sterke mentale discipline, focus en solide risicobeheerpraktijken. Nieuwe handelaren zullen zich te veel concentreren op het perfectioneren van een crypto-daghandelstrategie. Dit kan niet verder van de waarheid zijn.

handel als een varken

In de woorden van Warren Buffet: “de cruciale bepalende factor voor het succes van een investeerder is niet intelligentie of vaardigheid, maar temperament.” Als je het temperament en de strikte discipline niet hebt, handel je alsof je in het casino bent en gok je met je crypto. Dit is een harde realiteit, maar als je handelt als een varken, zul je niet slagen als cryptohandelaar.

Helaas heeft niet iedereen het juiste temperament en de juiste discipline om een ​​winstgevende cryptohandelaar te worden. Als u na enkele jaren moeite heeft om winst te maken, is het misschien de juiste beslissing om te accepteren dat handelen niets voor u is. Er zijn andere manieren om cryptocurrency te verdienen naast handelen die u kunt overwegen, zoals het verdienen van rente op crypto- en Bitcoin-cashback-apps..

Gevolgtrekking

Crypto-handel is een serieuze vaardigheid die veel vaardigheid en geduld vereist. Het is niet voor iedereen weggelegd, maar we hopen dat deze crypto-handelstips voor beginners nuttig zijn en uw P drastisch zullen verbeteren&L op de lange termijn.

Als u vragen of opmerkingen heeft, of andere veelvoorkomende handelsfouten wilt delen, laat dan uw mening achter in de opmerkingen hieronder.

En als je dit bericht nuttig vindt, deel het dan met je netwerk!

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Stop nu met het gebruik van BitMEX – handel in plaats daarvan met deze 3 alternatieven
 • Shrimpy Review: uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht brengen
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sociale handel
 • 4 Beste Crypto-diagramsoftware & Hulpmiddelen voor Altcoin-handelaren

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me