onze keuze

Beste uitzetplatform voor

Veiligheid

grootboek Bezoek website

Beste uitzetplatform voor

Beginners


muntenbasis Bezoek website

Beste uitzetplatform voor

Reputatie

binance Bezoek website

Wat is Cosmos (ATOM) uitzetten?

Staking Cosmos (ATOM) -token omvat het opslaan van munten in een cryptocurrency-portemonnee of -uitwisseling om de werking van het blockchain-netwerk te ondersteunen om beloningen te verdienen. De eigenaar van Cosmos krijgt een bonus uitbetaald voor zijn bijdrage aan de exploitatie van het netwerk (vergelijkbaar met mijnbouw). Uitzetten is een populaire methode om gratis cryptocurrency te verdienen zonder meer kapitaal te investeren.

Waarom Stake Cosmos?

Cosmos (ATOM) is een populaire digitale valuta die een hybride gebruikt Proof-of-Stake-protocol om zijn netwerk te beveiligen en stellen Cosmos-investeerders in staat om een ​​passief inkomen van maximaal 10% per jaar te verdienen.

Beleggers worden beloond door de munt vast te houden en deel te nemen aan het valideren van transacties op het netwerk via ‘validators’. Een kleine beloning wordt vervolgens via de validators aan de eigenaren (of ‘delegator’) uitgedeeld tegen de vastgestelde commissie.

Hoe Cosmos uit te zetten (ATOM)

Om Cosmos (ATOM) -munten uit te zetten, volgt u deze stappen met een Ledger-hardwareportefeuille als voorbeeld:

Beste platforms om Cosmos in te zetten: vergelijking

Deze vergelijkingsgids geeft een overzicht van waar u Cosmos (ATOM) kunt inzetten om beloningen en een passief inkomen te verdienen. Ons onderzoek is gebaseerd op het beoordelen van de functies van het platform, de geschatte jaarlijkse opbrengst, vergoedingen en veiligheid.

 • Ledger-portemonnee (houd controle over privésleutels en inzet met behulp van eigen hardware-portemonnee)
 • Binance (‘s werelds meest populaire beurs die ATOM-staking en -handel mogelijk maakt)
 • Coinbase (gerenommeerde, betrouwbare en veilige wereldwijde cryptocurrency-uitwisseling)
 • Atomic portemonnee (veilige en gedecentraliseerde portemonnee om meer dan 300 munten en tokens op te slaan)

Ledger-portemonnee

Ledger is een bedrijf dat innovatieve producten en blockchaintoepassingen heeft ontwikkeld bewaar cryptocurrency-activa met bankachtige beveiliging. De vlaggenschipproducten zijn de Nano S- en Nano X-modellen die algemeen worden beschouwd als een van de beste hardwareportefeuilles om cryptocurrency op te slaan.

Bezoek Ledger

Cosmos-munten die zijn opgeslagen in een Ledger-portemonnee, kunnen worden ingezet via de Ledger Live-applicatie om een ​​passief inkomen te verdienen door via delegatie deel te nemen aan het Cosmos-netwerk. In ruil, gebruikers die Cosmos inzetten zijn beloond met een jaaropbrengst van circa 8-10%, minus kosten.

stake cosmos ledger portemonnee

De eenvoudigste manier om Cosmos uit te zetten met een Ledger-portemonnee, is door uw inzet namens u te delegeren. Jij nog steeds behoud het eigendom van ATOM-munten terwijl u de activa veilig op een hardware-portemonnee zet. Door Cosmos te delegeren en deel te nemen aan het proof-of-stake-protocol, kunnen investeerders beloningen verdienen voor hun assistentie bij het protocol.

Klik hier om een ​​Ledger-hardware wallet te kopen.

Investeerders kunnen beloningen verdienen door Cosmos en controle houden over de privésleutels en het eigenaarschap behouden over het activum. Dit is de voorkeursoptie voor beginners om beloningen te verdienen door Cosmos uit te zetten en te helpen extra ATOM-munten te verzamelen terwijl ze bijdragen aan de werking van het blockchain-netwerk.

stake cosmos portemonnee

Investeerders die ATOM inzetten op een hardwareportefeuille, hebben de mogelijkheid om beloningen te verdienen op twee verschillende manieren:

 • Compounding (nieuw ontvangen ATOM-munten worden toegevoegd aan de uitzetpool van delegaties en in de loop van de tijd samengesteld)
 • Verzilveren (nieuw ontvangen ATOM-munten worden aan de portemonnee betaald, maar verdienen geen staking-beloningen en kunnen worden ingewisseld voor andere activa)

Langetermijnbeleggers en houders van Cosmos zouden moeten overwegen om hun investering in de Ledger Nano X-hardwareportefeuille te steken om extra ATOM-munten te verzamelen, met de extra zekerheid dat het eigendom behouden blijft en tot 10% ROI.

Binance

Binance is het grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en heeft miljoenen gebruikers over de hele wereld. De beurs biedt functierijke producten, waaronder handel in cryptocurrency-hefboomwerking, leenservice en het verdienen van beloningen met lening- en renterekeningen.

Bezoek Binance

Cosmos staking heeft een schatting beloning tussen 6% en 9% om extra inkomsten te verdienen door ATOM-munten te storten en vast te houden in een Binance-portemonnee. Het Cosmos-saldo van de gebruiker wordt elk uur beoordeeld om de beloningen te berekenen. Cosmos-staking-beloningen worden elke maand uitbetaald.

Verwant: 8 Beste cryptocurrency-uitwisselingen in de VS.

Binance-investeerders moet ten minste 0,5 ATOM hebben om in aanmerking te komen voor staking-beloningen. Alle verdiende winsten worden gedeeld met Binance-gebruikers om beloningen te maximaliseren. Binance staking is niet in alle landen beschikbaar, kijk op de website voor details.

binance

Het voordeel van het uitzetten van ATOM-munten op Binance is de mogelijkheid om Cosmos uit te zetten in afwachting van een handelsmogelijkheid. Gebruikers kunnen profiteren van de inzetbeloningen naast potentiële handelswinsten ter plaatse of marge-uitwisseling.

Verwant: Binance Review: Crypto, Trading & Vergoedingen

Zodra een positie is gevuld, worden het ingezette saldo en de bijbehorende beloningen automatisch aangepast om het beschikbare saldo weer te geven. Er is geen vast plan en gebruikers kan de inzetfondsen omwisselen om Cosmos op Binance te verhandelen.

binance cosmos uitzetten

Volg deze stappen om Cosmos (ATOM) op Binance uit te zetten:

 • Log in op je account of maak een gratis account aan bij Binance
 • Navigeer naar ‘Verdienen’ in het bovenste menu en klik op ‘Uitzetten’
 • Selecteer ‘Cosmos (ATOM) Staking’
 • Stort munten uit een hardware wallet of koop Cosmos met fiat
 • Begin met het verdienen van Cosmos-uitzetbeloningen

Coinbase

Coinbase is een populaire cryptocurrency-uitwisseling vertrouwd door meer dan 35 miljoen mensen in meer dan 100 landen wereldwijd om Bitcoin en andere cryptocurrencies te kopen, verkopen, opslaan, gebruiken, inzetten en zelfs rente te verdienen. Coinbase is naar voren gekomen als een populaire veilige portemonnee en handelsbeurs om Bitcoin te kopen met een creditcard of bankoverschrijving.

Bezoek Coinbase

Coinbase heeft geïntroduceerd alleen inzetten voor zijn Amerikaanse klanten met beloningen inzetten op Cosmos (ATOM) tot 5,00%. Het beloningspercentage staat niet vast en varieert in de loop van de tijd op basis van de inzetwinsten die worden uitgekeerd door validators op het Cosmos-netwerk. Beloningen worden rechtstreeks in een Coinbase-portemonnee gestort waar het geld van de gebruiker wordt opgeslagen.

coinbase uitzetten atoom

Om staking-beloningen te verdienen, moeten Cosmos-munten in een Coinbase-portemonnee worden bewaard. Er is een minimaal uitzetbedrag van 1 ATOM dat moet binnen de portemonnee zijn om beloningen te verdienen. Ook moet de optie voor het uitzetten van beloningen ook zijn ingeschakeld in het menu ‘Instellingen’ onder ‘Financiële diensten’.

Zodra de munten op de uitwisseling zijn ingezet, worden de beloningen van de gebruikers bij de eerste betaling direct na ongeveer 7-14 dagen bijgeschreven op de Coinbase-portemonnee. Na de eerste betaling is het ATOM-uitzetbeloningen worden ongeveer elke 7 dagen gestort.

Voor het uitzetten van ATOM-munten op Coinbase wordt een kleine commissie in rekening gebracht. Het bedrag wordt afgetrokken van de uitzetbeloningen die zijn ontvangen van het Cosmos-netwerk. Dit resulteert in een iets lager beloningspercentage van 5% vergeleken met de andere hierboven genoemde uitzetplatforms.

Atomic portemonnee

Atomic portemonnee is een gedecentraliseerde online cryptocurrency-portemonnee beschikbaar op desktop- en mobiele apparaten die meer dan 500 munten en tokens ondersteunen. De portemonnee is geschikt voor crypto-investeerders met alle ervaringen en biedt een eenvoudige, veilige en handige manier om digitale activa op te slaan.

Bezoek Atomic Wallet

De verwacht ROI voor het uitzetten van Cosmos (ATOM) in een Atomic Wallet is ~ 10% die zich in het bovenste bereik van beloningen bevindt in vergelijking met cryptocurrency-uitwisselingen en wallets die staking mogelijk maken. Om in aanmerking te komen voor de staking-beloningen, moet er minimaal 1 ATOM in de Atomic Wallet zitten.

atomaire portemonnee kosmos uitzetten

In tegenstelling tot de Ledger Live-applicatie is dat er wel Nee hardware wallet-integratie beschikbaar, het is dus belangrijk om de back-up pass-fase en het wachtwoord veilig te houden, aangezien u zelf verantwoordelijk bent voor de beveiliging van de portemonnee. Naar onze mening geven we de voorkeur aan de extra beveiligingsvoordelen van het opslaan van het activum in een hardwareportefeuille terwijl we genieten van Cosmos-uitzetbeloningen.

Volg deze stappen om Cosmos (ATOM) -munten in een Atomic Wallet uit te zetten:

Waar te koop Cosmos?

De de beste plaats om Cosmos (ATOM) te kopen, is het gebruik van een fiat-to-crypto-uitwisseling om lokale fiat-valuta om te zetten in digitale activa. Als alternatief kan het gebruik van een gerenommeerde crypto-handelsbeurs of een instant crypto-naar-crypto-swapplatform worden gebruikt om een ​​andere munt naar Cosmos te ruilen.

Veel Gestelde Vragen

Zijn er risico’s bij het uitzetten van Cosmos (ATOM)?

De inzet van Cosmos die een uitwisseling gebruikt, brengt risico’s met zich mee, aangezien de investeerders geen controle hebben over de privésleutels die toegang bieden tot de fondsen. Uitwisselingen kunnen vatbaar zijn voor online diefstal en frauduleuze activiteiten, wat kan resulteren in het mogelijk verlies van geld.

Bovendien kunnen uitzetplatforms waarmee de gebruikers een validator of bakker kunnen selecteren, het risico introduceren dat de aanbieder de volledige beloningen voor het uitzetten niet doorgeeft aan de delegator. De vergoedingen kunnen variëren van 1% tot 25% en afhankelijk van de validator.

Hoe verdien ik Cosmos Staking-beloningen met Coinbase?

Gebruikers kunnen Cosmos (ATOM) staking-beloningen verdienen met Coinbase door het houden of kopen van de munten op de beurs om namens u in te zetten. Beleggers behouden het eigendom van de ATOM-munten binnen een Coinbase-portemonnee en verdienen beloningen door inzetbevoegdheid aan Coinbase te delegeren.

Welke landen ondersteunt Coinbase voor uitzetten?

Coinbase is een wereldwijde cryptocurrency-exchange die zijn staking-service wereldwijd aanbiedt in landen als België, Frankrijk, Nederland, Slowakije, Spanje, het VK en de VS (behalve voor inwoners van New York en Hawaï).

Wat is de beste manier om Cosmos in te zetten (ATOM)

De beste manier om Cosmos (ATOM) uit te zetten, is door een Ledger-hardware wallet te gebruiken. De veiligheid van fondsen is het belangrijkste en met Ledger kunt u te allen tijde controle houden over de munten en de privésleutels.

Gevolgtrekking

Om ons artikel over het uitzetten van Cosmos (ATOM) af te sluiten, hebben we de meest populaire cryptocurrency-uitwisselingen en hardwareportefeuilles beoordeeld en vergeleken om ATOM-munten op te slaan om staking-beloningen te verdienen.

Hoewel er subtiele verschillen zijn tussen de platforms, zoals de beloningspercentages en vergoedingen om op te letten, is het naar onze mening ATOM inzetten met een Ledger-portemonnee een veilige en winstgevende manier om extra ATOM-munten te verdienen zonder je munten te hoeven verkopen..

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • 5 websites om Bitcoin te demonstreren met virtueel geld

 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubonnen – Supereenvoudig
 • 4 beste plaatsen om Tezos (XTZ) in te zetten & Verdien beloningen

 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me