Het vinden van een wereldwijde cryptocurrency-handelsbeurs die gebruiksvriendelijk en veilig is en een mobiele handelsapp heeft, kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende andere overwegingen, zoals functies, kaartinterface, handelsparen, vergoedingen, beveiliging en klantenondersteuning.

Een van de toonaangevende cryptocurrency-uitwisselingen ter wereld om digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum te verhandelen, is BitMart-uitwisseling.

Bezoek Bitmart

Hoewel we ernaar streven u in deze Bitmart-recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Beginnersvriendelijke uitwisseling met mobiele handelsapp
 • 90+ paren om te kopen en verkopen
 • Tot 100 keer hefboomwerking op de termijnmarkt
 • 0,25% handelsvergoeding die afneemt met het volume
 • 25% korting op kosten door BMX-token te gebruiken om te betalen
 • 4/5 sterren gebaseerd op 62 reacties
 • Tot 30% aangesloten programma om het doorverwijzen van nieuwe gebruikers te belonen

 • Amerikaanse handelaren toegestaan

algemeen


3.9 / 5 Bezoek BitMart

Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Het wordt vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles.

Wat is BitMart?

BitMart is een toonaangevend platform voor het uitwisselen van digitale activa waarmee gebruikers cryptocurrencies zoals Bitcoin en Ethereum kunnen kopen, verhandelen en verkopen. De beurs is opgericht in 2017 en is sinds de lancering met meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd. BitMart heeft zijn producten- en dienstenaanbod uitgebreid met futures-handel, uitzetten en uitlenen om beloningen te verdienen.

bitmart-website

BitMart vergeleken

Geavanceerde functies, een intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op BitMArt. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve crypto-uitwisselingen zoals BitMart die functies van wereldklasse bieden.

Is BitMart veilig?

BitMart lijkt een veilige cryptocurrency-handelsbeurs te zijn maakt gebruik van een aantal beveiligingsmaatregelen om de personeelsinformatie van de klant te beschermen en fondsen te beveiligen die op het platform zijn opgeslagen. Er zijn geweest geen gemelde hacks of beveiligingsinbreuken op BitMart sinds de oprichting in 2017 volgens ons onderzoek.

BitMart-functies & Diensten

BitMart biedt geavanceerde handelsproducten en -diensten aan zijn klanten. De beurs is in de eerste plaats een plaats om crypto te kopen, verhandelen en verkopen, maar biedt aantrekkelijke functies zoals:

 • Intuïtief en gebruiksvriendelijk handelsplatform dat geschikt is voor beginners en intermediaire handelaren
 • Spotmarkt met meer dan 90 cryptoparen tegen BTC-, ETH-, USDT- en BMX-tokens
 • Futures-markt om crypto te verhandelen met een hefboomwerking tot 100x
 • Realtime marktgegevens en grafieken om in populaire altcoins te handelen
 • Demo handel crypto met virtueel geld met behulp van een gesimuleerde termijnmarkt
 • BitMart-app om portfolio te volgen en overal te handelen
 • Een veilige portemonnee die meer dan 99% van het geld opslaat in offline koude portefeuilles om het geld van gebruikers te beschermen
 • Lenen op digitale activa zoals USDC om crypto-rente te verdienen tot 6,25% op jaarbasis
 • BitMart Shooting Star om hoogwaardige blockchain-projecten efficiënt te starten
 • Verwijzings- en partnerprogramma met tot 30% verwijzingsbeloningen voor het binnenhalen van nieuwe gebruikers
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsgidsen om aspirant-handelaren in cryptocurrency te helpen

Crypto verhandelen met BitMart

De gebruikersinterface is een van de belangrijkste overwegingen bij een cryptocurrency-uitwisseling zoals BitMart om cryptocurrencies ter plaatse of futures-markten te verhandelen. BitMart biedt een beginnersvriendelijke gebruikersinterface om de crypto-spotmarkt te verhandelen, met een iets ander uiterlijk voor de futuresmarkten om hefboomopties op te nemen.

Beginners die ter plaatse handelen, zullen zich op hun gemak voelen met de regeling en handelshulpmiddelen die worden geboden binnen de integratie met TradingView om verschillende technische indicatoren te overlappen, zoals:

 • Voortschrijdende gemiddelden
 • Stochastics
 • Bollinger-bands
 • Relative Strength Index
 • Volume en nog veel meer.

TradingView wordt algemeen beschouwd als een van de beste grafieken en softwarepakketten om te speculeren op de cryptocurrency-markten met de overvloed aan opties en tools voor handelaren met verschillende vaardigheidsniveaus en technische handelsstijlen..

bitmart-handel

Aan de linkerkant zijn de cryptocurrency-handelsparen georganiseerd onder Bitcoin, Ethereum, USDT en BMX en geselecteerde altcoins. Dit maakt het mogelijk eenvoudige navigatie en filtering om een ​​specifiek cryptocurrency-paar te vinden om te verhandelen. Er is ook de mogelijkheid om favoriete munten te gebruiken voor snelle toegang.

De huidige posities en lopende orders worden onderaan weergegeven, met in het midden de grafiek die kan worden uitgebreid tot volledig scherm. Dit is een typische kaartregeling waarmee handelaren bekend zullen zijn. Aan de rechterkant zijn de recente handelaren en het orderboek gepositioneerd, wat handig zal zijn voor professionele en gevorderde handelaren in cryptocurrency.

bitmart bestelling

In het ordervenster kunnen traders een positie invoeren met behulp van een limiet- en marktorder. In vergelijking met andere cryptocurrency-uitwisselingen met hefboomwerking is dit erg basic en moet het worden uitgebreid met andere ordertypes die meer handelsbeheer en controle over risicoblootstelling bieden.

Over het algemeen is de handelsplek op BitMart eenvoudig en bevat alle elementaire handelshulpmiddelen met enkele geavanceerde opties om met vertrouwen digitale activa te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn geen ingewikkelde menu’s of afleidingen en het is geschikt voor beginners die op cryptomarkten willen handelen.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK BITMART MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Futures-handel met hefboomwerking

BitMart biedt een andere gebruikersinterface waarmee klanten digitale activa met marge kunnen verhandelen. De meest populaire handelsparen zoals Bitcoin, Ethereum en DeFi-tokens kunnen worden verhandeld op BitMart. Een geweldige functie op de futures-beurs is de gesimuleerde handel om cryptohandel te oefenen. Gebruikers kunnen naadloos overschakelen van handelen met echt geld naar virtueel geld met behulp van een enkele gebruikersinterface, zoals hieronder afgebeeld.

bitmart futures-handel

Handelaren kunnen digitale activa verhandelen op de termijnmarkten met een margevermenigvuldiger van 5, 10, 20, 50 en 100x. Er is niet veel verschil tussen de spot- en futures-interfaces. We zien liever een handelsmodus voor beginners en gevorderden, vergelijkbaar met Binance en Digifinex, of voegen de beide gebruikersinterfaces samen met een schakelaar om over te schakelen naar margehandel.

Koop Crypto met BitMart

Klanten kunnen hun handelsaccount aanvullen en Koop digitale activa rechtstreeks van BitMart Exchange met behulp van fiat-valuta’s USD, EUR en CAD. Deze functie wordt geleverd door de externe provider Simplex, die Mastercard- en VISA-creditcards / betaalpassen accepteert. Er is een minimale transactie van $ 50 en een dagelijkse limiet van $ 20.000 USD per gebruiker, wat redelijk is voor beginners en gemiddelde crypto-investeerders.

bitmart crypto kopen

Net als bij andere providers die stortingsmethoden met creditcard / betaalpas accepteren, zijn de kosten om crypto met een creditcard te kopen 5% per transactie van $ 10 USD (welke van beide hoger is) wat een beetje hoog is in vergelijking met traditionele betaalmethoden.

BitMart biedt ook ondersteuning voor zijn klanten om crypto te kopen met Amazon-cadeaubonnen, Apple Pay, bankoverschrijving en PayPal door de integratie met andere betalingsproviders zoals MoonPay en Paxful.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

BitMart-leningen & Crypto-rente tot 40%

BitMart is onlangs toegetreden tot de markt om door cryptovaluta gedekte leningen en hoogrentende spaarrekeningen aan te bieden om rente te verdienen op digitale activa die steeds populairder worden als alternatief voor traditionele financiële instellingen zoals banken. BitMart-uitleenaanbiedingen rentetarieven tot 40% op jaarbasis op digitale activa en stablecoins zoals USDC.

bitmart-leningen

Het uitleenprogramma dat door BitMart wordt aangeboden, stimuleert zijn klanten om beloningen voor cryptocurrency-activa vast te houden en te verdienen. Er zijn verschillende uitleenopties beschikbaar, zoals 15, 30, 90, 180 en 365 dagen om vast te houden en rente op te bouwen, ongeacht hoe de cryptocurrency-markt presteert.

De rente op jaarbasis van 35% op populaire activa zoals Bitcoin, USDT en Ethereum is aanzienlijk hoger dan gerenommeerde crypto-uitleenplatforms zoals BlockFi en Nexo.

bitmart rentetarieven

BitMart Staking om beloningen te verdienen

BitMart heeft een staking-service gelanceerd om beloningen te verdienen op cryptocurrencies zoals DASH, QTUM, EUM, BHD en ALGO. Net als bij het uitlenen van digitale activa om voordelen met hoge rente te ontvangen, biedt het inzetten van munten zoals ALGO een geschatte opbrengst van 15% per jaar. Het is belangrijk op te merken dat de BitMart-staking-beloningen dagelijks worden berekend en maandelijks worden verdeeld, zodat de geschatte inkomsten kunnen variëren.

bitmart uitzetten

Handelskosten

BitMart gebruikt een ‘maker and taker’-model om het handelskosten die beginnen bij respectievelijk 0,25% en verminderen met het handelsvolume. De spot trading fee is zeer concurrerend, maar is iets hoger dan die van zijn naaste concurrenten zoals Binance en KuCoin.

Net als bij deze uitwisselingen zoals BitMart, komen klanten die de native token ‘BMX’ van het platform gebruiken om transactiekosten te betalen in aanmerking voor een 25% korting op handelskosten zoals hieronder weergegeven. Dit stimuleert handelaren om het BMX-token te gebruiken dat de uitwisseling ondersteunt.

bitmart vergoedingen

Storting & Opnamekosten

Om geld op BitMart te storten, zijn er geen transactiekosten. Het terugtrekken van cryptocurrency-activa van de handelsbeurs zal de standaard blockchain-netwerkvergoeding wat onvermijdelijk is en automatisch wordt aangepast op basis van marktomstandigheden.

De opnamekosten voor elk actief en de limieten zijn te vinden op de BitMart-vergoedingenpagina.

Beveiligingsmethoden

BitMart gebruikt verschillende beveiligingsfuncties om gebruikersinformatie en fondsen veilig en beveiligd te beschermen. Volgens de website zijn de onderstaande methoden geïmplementeerd die gangbaar zijn en de standaardpraktijken in de branche zijn voor een cryptocurrency-uitwisseling.

Voor meer informatie, bezoek de BitMart-beveiligingspagina of neem contact op met het team.

 • 2FA-authenticatie (extra beschermingslaag waarvoor een eenmalige code van een smartphone nodig is om acties uit te voeren zoals inloggen en geld opnemen)
 • Herroepingsbevestiging (secundaire bevestiging via e-mail of telefoon is vereist om geld van de uitwisseling op te nemen)
 • IP-adres detectie (het IP-adres van de gebruiker wordt geregistreerd, gecontroleerd en aan het account gekoppeld. Als een ander IP-adres wordt gedetecteerd, moet de gebruiker zijn accountaanmelding via e-mail bevestigen
 • Gecodeerde persoonlijke informatie (gebruikersinformatie en personeelsgegevens zoals ID, telefoonnummers, naam en adres die worden gebruikt voor KYC worden gecodeerd en veilig opgeslagen. Wachtwoorden worden in gehashte vorm opgeslagen voor extra beveiliging
 • Koude portemonnee-opslag (minder dan 0,5% van de activa die op BitMart zijn opgeslagen, worden bewaard in een hot wallet die wordt gebruikt voor dagelijkse bewerkingen, zoals opnames van klanten.Meer dan 99% van het geld bevindt zich in offline cold wallet-opslag die niet is verbonden met internet en vereist meerdere handtekeningen van het BitMart-team om toegang te krijgen

Klantenservice & Beoordelingen

BitMart heeft een uitgebreide FAQ en help-sectie om beginners te helpen om te leren en aan de slag te gaan met het verhandelen van crypto-activa op de beurs. Gebruikers die geen hulp kunnen vinden in de handleidingen, kunnen de live chat-bot gebruiken om met een klantenservicemedewerker te praten.

Volgens beoordelingen op TrustPilot heeft BitMart cryptocurrency exchange een 4/5 sterren gebaseerd op 62 reacties. De opmerkingen van gebruikers zijn over het algemeen positief met uitstekende feedback over klantenservice en handelservaring. Zoals bij alle feedback, zijn er een paar negatieve opmerkingen en gebruikers moeten hiermee rekening houden bij het zoeken naar een nieuwe crypto-handelsbeurs.

bitmart beoordelingen

Veel Gestelde Vragen

Wie is het BitMart-team?

Het team achter BitMart heeft volgens de website uitgebreide ervaring met vooraanstaande technologiebedrijven zoals Amazon, Accenture, Tencent en Alibaba. De oprichters van BitMart willen de acceptatie van cryptocurrency door individuen in alle delen van de wereld versnellen om een ​​beter financieel systeem te brengen op basis van blockchain-technologie.

Is BitMart Exchange Legit?

BitMart lijkt een legitieme cryptocurrency-uitwisseling te zijn sinds de lancering in 2017 en heeft tot nu toe meer dan 2 miljoen klanten wereldwijd bediend op zijn handelsplatform.

Waar bevindt BitMart zich?

BitMart is een wereldwijd platform voor digitale activa met kantoren in New York, Groot-China, Seoul en Hong Kong om klanten te ondersteunen die zijn gevestigd in meer dan 180 landen in meerdere rechtsgebieden over de hele wereld.

Welke landen ondersteunt BitMart?

BitMart ondersteunt meer dan 180 landen over de hele wereld, waaronder de Verenigde Staten, om cryptovaluta te kopen, verhandelen en verkopen. Niet alle staten binnen de VS zijn goedgekeurd, zoals Connecticut (CT), Georgia (GA), Hawaii (HI), New Mexico (NM), New York (NY) en Washington (WA). Andere landen waarvoor geen handel op BitMart is toegestaan, zijn onder meer:

 • Afghanistan
 • China
 • Congo (Brazzaville)
 • Congo (Kinshasa)
 • Cuba
 • Democratische Volksrepubliek Korea
 • Eritrea
 • Iran
 • Irak
 • Ivoorkust
 • Japan
 • Kirgizië
 • Libanon
 • Libië
 • Zuid Soedan
 • Soedan

Gevolgtrekking

Om onze BitMart-beoordeling af te sluiten, is de beurs een toonaangevend handelsplatform voor cryptocurrency dat klanten over de hele wereld de mogelijkheid biedt om digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum te kopen, verhandelen en verkopen met behulp van een veilige en beginnersvriendelijke desktop- of mobiele handelsapp..

Bezoek BitMart

BitMart crypto-uitwisseling heeft nieuwe diensten en producten gelanceerd, zoals lenen en uitzetten voor zijn gebruikers om beloningen te verdienen, terwijl ze handelen en activa op het platform aanhouden. Handelaren in cryptovaluta die op zoek zijn naar een nieuwe uitwisseling om Bitcoin te verhandelen, zouden moeten overwegen om BitMart te gebruiken.

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Bitmart

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me