BitMEX is een populair handelsplatform voor cryptocurrency-derivaten dat contracten met hefboomwerking aanbiedt. In deze review zullen we de beurs onderzoeken en de gebruikersinterface, handelsparen, stortingsmethoden, handelskosten en klantenondersteuning beoordelen.

Bezoek BitMEX

Hoewel we ernaar streven u in deze BitMEX-recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken over de functies, gebruikersinterface en handelskosten en meer, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Wat is BitMEX?

BitMEX is een peer-to-peer handelsplatform voor cryptocurrency-derivaten dat contracten met hefboomwerking aanbiedt die worden gekocht en verkocht in Bitcoin. Het is het grootste en meest gebruikte margehandelsplatform ter wereld.

bitmex


Gebruikers kunnen contracten voor cryptocurrencies (niet de daadwerkelijke munten zelf) kopen en verkopen in combinatie met margehandel tot 100 keer. Dit betekent dat alleen bitcoin-stortingen en opnames zijn toegestaan. Het is een geweldig platform voor digitale handelaren in cryptocurrency die hun BTC-posities willen vergroten door op de markt te handelen.

BitMEX vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface, margehandel en concurrerende tarieven zijn uitstekende functies op BitMEX. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde cryptomarge-uitwisselingen die handelstools van wereldklasse bieden voor handelaren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Gemini Exchange Review: Crypto, Trading & Vergoedingen

 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sociale handel
 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren

Hoe crypto te verhandelen met BitMEX

Het proces om u aan te melden bij BitMEX duurt slechts een paar minuten om te voltooien om te beginnen. Gebruikers hoeven geen ingewikkeld KYC-proces te volgen, selfies te nemen of identificatiedocumenten te scannen.

Het enige wat je nodig hebt is een geldig e-mailadres en u kunt dan Bitcoin storten en direct beginnen met handelen! !

Om een ​​account op BitMEX aan te maken:

U moet het e-mailadres verifiëren. Controleer de geregistreerde e-mail en klik op het ‘Verifieer mijn e-mail’ koppeling. Hiermee is het registratieproces voltooid. Dat is het! U heeft nu uw account aangemaakt op BitMEX-uitwisseling.

Bitmex registreren

Geld storten op BitMEX

Nadat u een account heeft geregistreerd en u heeft aangemeld, moet u een bitcoin-storting doen op BitMEX om te beginnen met handelen. Volg deze instructies om een ​​storting te doen:

bitmex portemonnee

Het stortingsscherm toont het Bitcoin-adres. Dit is het BTC-adres waarnaar Bitcoin moet worden verzonden. Kopieer het adres en plak het in uw hardwareportefeuille of waar u ook geld opneemt. Als u een portemonnee voor mobiel internet gebruikt, kunt u de streepjescode scannen om het stortingsadres te krijgen.

Onthoud dat dit alleen een crypto-naar-crypto-handelsbeurs is en geen fiat-stortingen ondersteunt. Zorg er dus voor dat u Bitcoin (BTC) alleen naar uw BitMEX-stortingsadres stuurt.

bitmex aanbetaling

BitMEX-hefboomwerking

BitMEX biedt hefboomproducten voor Bitcoin, Ethereum, Cardano, Tron, Ripple, Litecoin, EOS en Bitcoin Cash. De hoeveelheid hefboomwerking verschilt per product.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK BITMEX MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Omdat het een service is die alleen cryptocurrency is, kunt u cryptocurrency alleen als onderpand gebruiken om mee te handelen. Dit betekent dat als u een hefboomwerking van 100x heeft, u een marge van 1% van het initiële notionele bedrag van de transactie moet opzetten. Dus als het notioneel op een 10 Bitcoin-contract $ 10.000 is, moet u $ 100 aan initiële marge inleggen.

BitMEX-stortingsmethoden

BitMEX accepteer geen aanbetaling van fiat-valuta. Het is alleen een cryptocurrency-uitwisseling. Dit betekent dat nieuwe cryptocurrency-handelaren eerst een Bitcoin-aankoop moeten doen en BTC op de beurs moeten storten. Om dit te doen, moet u een spotmarktbeurs vinden die stortingen van fiat-valuta in uw land accepteert.

BitMEX stortings- / opnamekosten

Er zijn geen aanbetaling of opname vergoedingen. Er zal een kleine Bitcoin Network-vergoeding in rekening worden gebracht voor opnames die worden bepaald door de blockchain, niet door BitMEX.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

BitMEX-handelskosten

Handelskosten zijn een belangrijke overweging bij het selecteren van een cryptocurrency-handelsbeurs. Het wordt zelfs nog belangrijker bij het handelen in grotere posities en op een futuresbeurs waar u vergoedingen betaalt voor posities die veel groter zijn dan uw marge..

BitMEX Exchange werkt op een maker & nemer model dus de handelskosten zijn afhankelijk van het type order (bijvoorbeeld futures of contracten) en de cryptocurrency-munt. Gebruikers die een traditionele BTC-termijnorder plaatsen, zullen dat doen verdien een kleine een vergoeding, aangezien BitMEX de maker-handelaar 0,025% korting geeft en de nemer 0,075% in rekening brengt.

bitmex contractkostenbitmex-vergoedingen

Hoe te handelen met BitMEX

Voor handelaren in cryptocurrency is de interface een van de belangrijkste overwegingen. Wanneer u voor het eerst inlogt op BitMEX, zult u zien dat de handelsinterface buitengewoon goed ingedeeld en intuïtief is. De bovenste balk is statisch en biedt een gemakkelijke manier om terug te keren naar de ‘Handel’ venster, uitzicht ‘Accounts’, visie ‘Contract’ informatie en meer. De interface lijkt een beetje gedateerd te zijn in vergelijking met de nieuwere uitwisselingen zoals Bybit.

Bitmex-handel

Het kaartpakket wordt geleverd door TradingView waar bekend om staat soepel, intuïtief en responsief grafieken. Handelaren kunnen gebruik maken van geavanceerde handelshulpmiddelen die door TradingView worden geleverd om hun handelsvoordeel te verfijnen door winst te maximaliseren en risico’s te minimaliseren. BitMEX-grafieken bieden een breed scala aan tijdframes en tools om trendlijnen te tekenen, indicatoren toe te voegen en grafiekpatronen te tekenen om een ​​handelsorder perfect te timen met behulp van een markt-, limiet- of stoporder.

Actieve posities worden onderaan weergegeven en kunnen eenvoudig worden gecontroleerd. Het activum, de positiegrootte, de invoerprijs, de marge en de niet-gerealiseerde P&L worden allemaal in realtime weergegeven en bijgewerkt. Lopende bestellingen kunnen worden weergegeven door op het ‘Actieve bestellingen’ tabblad dat de optie biedt om de bestelling te bekijken, te wijzigen of te verwijderen.

Meer ervaren handelaren zullen profiteren van de marktdieptegrafiek en het orderboek aan de linkerkant. De BitMEX-margecalculatorfunctie is ook geweldig voor risicobeheer.

BitMEX geavanceerde bestellingen

Met het BitMEX-bestelsysteem kunnen handelaren hun take-profit en stop-loss instellen met behulp van limietorders zoals:

 • Limietorder (een bestelling is vervuld als de opgegeven prijs is bereikt)
 • Marktorde (een order wordt uitgevoerd tegen de huidige marktprijs)
 • Stop limietorder (een order wordt gevuld zodra de stopprijs wordt geactiveerd)
 • Stop marktorder (een order die niet zichtbaar is in het orderboek totdat de markt een bepaalde prijs bereikt)
 • Trailing stop order (een order met een gespecificeerde volgwaarde die wordt gebruikt om een ​​marktorder te activeren)
 • Neem een ​​winstlimietorder (een bestelling wordt vervuld als de opgegeven take-profitprijs is bereikt)
 • Neem een ​​winstmarktorder (een bestelling wordt vervuld als de gespecificeerde take-profit tegen marktprijs wordt bereikt)

BitMEX-beveiliging

BitMEX draait een primeur in zijn soort stortings- en opnamesysteem met meerdere handtekeningen. Dit betekent dat BitMEX-adressen van gebruikers meerdere handtekeningen hebben en dat de opslag van activa offline wordt gehouden. In het geval van een volledig compromis van het systeem, inclusief webservers, handelsengine en database, zouden er niet genoeg sleutels beschikbaar zijn voor een aanvaller om geld te stelen. Er worden geen privésleutels bewaard op een cloudserver en voor het grootste deel van de fondsen wordt diepe koude opslag gebruikt.

Alle stortingsadressen die door het BitMEX-systeem worden verzonden, worden geverifieerd door een externe service om ervoor te zorgen dat ze de sleutels bevatten die worden beheerd door de oprichters. Als de openbare sleutels niet overeenkomen, wordt het systeem onmiddellijk afgesloten en wordt de handel stopgezet.

Voor meer informatie over andere beveiligingsmaatregelen die op BitMEX zijn toegepast, navigeert u naar de onderkant van de pagina en klikt u op ‘Veiligheid’.

BitMEX beoordelingen & Klantenservice

De klantenondersteuning van BitMEX is bereikbaar via een ticketsysteem. Om een ​​ticket in te dienen voor technische problemen, navigeert u naar het linkermenu en klikt u op ‘Contact’. Het zal contactdoos oproepen. Voer eenvoudig een e-mailadres, onderwerp en berichttekst in en klik op ‘Verzenden’ om naar het BitMEX-klantenondersteuningsteam te sturen. BitMEX biedt meertalige klantenondersteuning voor Engels, Chinees, Russisch, Koreaans en Japans.

Het andere alternatief is om door de handleidingen en artikelen in het ‘Kennis basis’ sectie met onderwerpen over algemene veelgestelde vragen over handelen, stortingen & opnames, ID-verificatie en beveiliging.

bitmex-ondersteuning

BitMEX ondersteunde landen

BitMEX is beschikbaar voor gebruikers om zich te registreren en wereldwijd te beginnen met handelen, behalve in de Verenigde Staten. Dit komt door regelgeving in de VS en grotendeels buiten de controle van BitMEX. Er zijn naar verluidt manieren om dit te omzeilen voor Amerikaanse klanten die een veilige VPN gebruiken. We moeten er rekening mee houden dat dit verboden is door het BitMEX-beleid en deze optie niet aanbevelen. We raden aan om een ​​andere cryptocurrency-uitwisseling in de VS te zoeken om te gebruiken.

BitMEX versus Binance

Twee zware gewichten in de cryptocurrency-handelsarena die over het algemeen gericht zijn op verschillende cryptocurrency-handelsproducten. Binance heeft onlangs marge- en futures-handel op zijn beurs geïntroduceerd om te concurreren met BitMEX.

Zoals de meesten zullen weten, biedt Binance een brede selectie altcoins en stablecoins om te handelen waar BitMEX alleen Bitcoin accepteert. Traditioneel was BitMEX de voorkeursuitwisseling voor professionele handelaren om hun BTC-opbrengsten te maximaliseren met tot 100 keer hefboomwerking en zijn geavanceerde handelshulpmiddelen. We verwachten dat de concurrentie in de nabije toekomst zal toenemen, aangezien Binance blijft innoveren en nieuwe handelservaringen en producten introduceert om nieuwe gebruikers aan te trekken.

BitMEX versus ByBit

Beide beurzen concurreren in de handelsruimte van Bitcoin-derivaten en worden vaak met elkaar vergeleken. Er zijn overeenkomsten tussen de twee uitwisselingen, maar we zullen ons concentreren op de belangrijkste verschillen.

Verwant: Stop met het gebruik van BitMEX: handel in plaats daarvan met deze 4 alternatieven

Ten eerste heeft BitMEX een veel groter dagelijks volume om op te scheppen en aanzienlijk meer gebruikers te bedienen en een gevestigde reputatie in de markt te hebben. Het heeft zijn problemen met serveroverbelasting die erg frustrerend kunnen zijn. Bovendien zijn er beperkte nieuwe functies en innovaties die worden geïntroduceerd om handelaren geïnteresseerd te houden.

Aan de andere kant is Bybit Exchange een nieuw platform dat in korte tijd meer dan 100.000 handelaren heeft.

Bybit biedt unieke kenmerken die erg aantrekkelijk zijn, zoals het handelen in concurrenten, controle over prijsmanipulatie, hoge handelssnelheid en lage latentie, verzekeringsfonds en tot 100 keer hefboomwerking op Etherium-contracten.

BitMEX-alternatieven

BYBIT

Bybit

ByBit is een cryptocurrency-handelsplatform voor derivaten met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op de handelsparen van Bitcoin en Etherium. Bybit is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld geworden.

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Heeft BitMEX een app?

BitMEX biedt een app voor gebruikers om cryptocurrencies te verhandelen, die beschikbaar is in zowel Google Play Store als Apple App Store. Ga voor meer informatie naar de website voor meer informatie over BitMEX mobiel.

Kunt u de handel met BitMEX demonstreren?

BitMEX heeft een testnet waarmee gebruikers zonder risico cryptocurrency kunnen demonstreren. Beginners kunnen vertrouwd raken met het gebruik van de uitwisseling en leren hoe ze cryptocurrency kunnen verhandelen met hefboomwerking met behulp van de BitMEX-papieren handelsaccount.

Gevolgtrekking

Om onze BitMEX-beoordeling af te sluiten, kunnen we zeggen dat de uitwisseling biedt geavanceerde handelstechnieken die geschikt zijn voor professionele handelaren die bekend zijn met het verhandelen van vluchtige risicoactiva en blootstelling aan margehandel.

Bezoek BitMEX

De uitwisseling heeft veel dingen goed gedaan om de ‘s werelds grootste platform voor cryptocurrency-derivaten om op de markt te speculeren om Bitcoin te verdienen.

Samenvattend zou u met BitMEX moeten handelen als:

 • U wilt per dagvolume handelen op ‘s werelds grootste derivatenbeurs
 • U wilt eerlijke en transparante handelskosten
 • U wilt een veilig en beveiligd handelsplatform
 • U bent bekend met het gebruik van TradingView-grafieken en geavanceerde tool
 • Je houdt van een gerenommeerde en populaire beurs

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek BitMEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me