Bityard is een nieuw handelsplatform dat in 2019 is gelanceerd waarmee handelaren Bitcoin kunnen verhandelen met een hefboomwerking tot 100x in hun portefeuille van handelsparen. Het handelsplatform biedt een geweldige hefboomwerking, een beginnersvriendelijke gebruikersinterface, concurrerende handelskosten en een gelikte mobiele handelsapp.

Bezoek Bityard

Hoewel we ernaar streven u in deze Bityard-recensie nauwkeurige en de nieuwste informatie te verstrekken over de functies, gebruikersinterface en handelskosten en meer, raden we u ten zeerste aan om hun site te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Het is ook een goede beveiligingspraktijk om winst op te nemen naar een Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X bij het verhandelen van cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan ons artikel over wat de beste bitcoin-hardwareportefeuille is.

bityard

Wat is Bityard?


Bityard is een opkomende cryptocurrency-handelsbeurs met het hoofdkantoor in Singapore. Het platform biedt een veilige, gemakkelijke en snelle handelsservice en is beschikbaar in meer dan 150 landen wereldwijd. De cryptocurrency-handelsbeurs houdt zich aan het productconcept van ‘Complex Contracts Simple Trade’ en heeft tot doel haar klanten een vereenvoudigde handelservaring te bieden.

Bityard vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op Bityard. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere crypto-uitwisselingen met de hoogste marge die functies van wereldklasse bieden.

Bityard-functies

Het platform beschikt over een handelsbeurs voor cryptocontracten om gebruikers in staat te stellen zich in te dekken tegen marktrisico’s zonder de daadwerkelijke handelsactiva te kopen. Gebruikers kunnen profiteren van zowel bear- als bullmarkten terwijl ze een kleine hoeveelheid kapitaal gebruiken om potentiële winsten te maximaliseren met margehandel.

Bityard biedt momenteel een welkomstbonus van maximaal 258 USDT om nieuwe gebruikers aan te trekken naar het platform. Zodra een nieuwe handelaar zich heeft geregistreerd, kunnen ze gratis Bitcoin, Ethereum, EOS, Tron en andere belangrijke digitale valuta verdienen.

Handelen op Bityard biedt verschillende andere functies voor handelaren, zoals:

 • Win winsten op in Tether (USDT) als de basisvaluta
 • Ruilen met Bityard munt BYD om handelskosten te verlagen of extra crypto te verdienen
 • Stort geld met Over The Counter (OTC) -partners
 • Laag minimum stortingsbedrag ($ 5 USDT)
 • Nauwkeurige live cryptoprijzen met behulp van gegevens van Binance, OKEx en Huobi
 • Margehandel met een hefboomwerking tot 100x
 • Geen spreiding, geen slipkosten en geen clawbacks
 • Mobiele handelsapp voor Android- en iOS-apparaten

Is Bityard Legit?

Bityard is een legitiem cryptocurrency-handelsplatform dat is gereguleerd en gelicentieerd onder de ACRA van Singapore, de MSB van de VS van Financial Crimes Enforcement Network, dat behoort tot het Amerikaanse ministerie van Financiën voor in de VS gevestigde Bitcoin-investeerders. De uitwisseling heeft ook een vergunning met de MTR en AUSTRAC van Estland die geloofwaardigheid bieden als een gerenommeerde cryptocurrency-uitwisseling in Australië.

De officiële certificaten kunnen worden bekeken door de links op de website van Bityard te volgen.

Aan de slag met Bityard

Om een ​​account aan te maken bij Bityard duurt het enkele minuten en is een geldig e-mailadres of gsm-nummer vereist. Er is geen KYC-proces of noodzaak om identificatiedocumenten te uploaden om te beginnen met handelen.

Volg deze stappen om u te registreren bij Bityard:

bityard registratie

Geld storten op Bityard

Bityard biedt meerdere methoden om geld op de handelsbeurs te storten. Gebruikers kunnen cryptocurrency rechtstreeks van een hardwareportefeuille naar Bityard overbrengen. De tijd die een storting nodig heeft om de Bityard-portemonnee te bereiken, is afhankelijk van het crypto-activum, het aantal vereiste bevestigingen en de netwerkbelasting van de blockchain..

Voor handelaren die crypto willen kopen en hun portemonnee willen opwaarderen, biedt Bityard een fiat-service om lokale valuta om te zetten in crypto. U kunt crypto kopen met een creditcard / betaalpas of met een Over The Counter (OTC) -partner.

bityard aanbetaling

Volg deze eenvoudige stappen om geld op Bityard te storten:

bityard btc

Bityard-gebruikersinterface

De grafiekinterface is een van de belangrijkste overwegingen voor handelaren. Dit is waar de meeste tijd wordt besteed aan het analyseren van de grafiek en technische indicatoren. De hoofdkaarten zijn in het midden geplaatst en kunnen naar wens worden verkleind en gepositioneerd. Er is een nacht- en dagmodus, wat een geweldige functie is.

bityard-kaarten

Het uiterlijk van de prijsgrafieken is vergelijkbaar met de populaire cryptohandelstool en -software van Tradingview. Het is gestroomlijnd, intuïtief, responsief en schoon. Alles wat een cryptohandelaar zou moeten zoeken om zich te concentreren op het analyseren van de grafieken, prijsacties en posities zonder afleiding (bijv. Een trollendoos of buitensporige dialoogvensters).

Handelsfuncties, grafiekpatronen en tekenhulpmiddelen zijn toegankelijk via de navigatiebalk aan de linkerkant. U kunt ook met de rechtermuisknop op de grafieken klikken om grafiekopties weer te geven, zoals:

 • Kaart resetten
 • Wijzig tekengereedschappen
 • Verander het kaartinterval
 • Plaats indicatoren
 • Verwijder tekengereedschappen

bityard cryptoparen

Aan de linkerkant worden de beschikbare crypto-activa weergegeven om te verhandelen, die kunnen worden gesorteerd op ‘Naam’, ‘Laatste prijs’ en ‘Wijziging%’. Schakelen tussen cryptoparen was responsief en laadde de prijsgrafieken snel. We hebben geen buitensporige vertraging opgemerkt tussen het laden van grafieken, wat een veelvoorkomende frustratie is op andere beurzen.

Het handelsvenster bevindt zich aan de rechterkant om bestellingen in te voeren. Hier kunt u handmatig transacties plaatsen met behulp van een limiet of marktorders.

De hoeveelheid hefboomwerking kan worden gewijzigd door de schuifregelaar te slepen, waardoor de take-profit- en stop-loss-niveaus automatisch worden aangepast.

In vergelijking met andere margeplatforms hebben we vastgesteld dat er een beperkt aantal orders is en zouden we graag geavanceerde risicobeheertypes willen zien, zoals:

 • Stop-limiet
 • De ene annuleert de andere (OCO)
 • Goed tot geannuleerd
 • Onmiddellijk of annuleren
 • Dood of vul

Over het algemeen is de gebruikersinterface op Bityard schoon en een solide platform waarvan we denken dat het goed geschikt is voor zowel beginnende als gemiddelde cryptohandelaren..

bityard bestellingen

Hoe te handelen met Bityard

Volg deze eenvoudige stappen om cryptocurrency te verhandelen met Bityard:

Ondersteunde cryptocurrencies

Bityard-uitwisseling ondersteunen 10 cryptocurrencies die kunnen zijn alleen verhandeld tegen USDT. De activa die op de beurs kunnen worden verhandeld, zijn BTC, BCH, DASH, EOS, ETC, ETH, LINK, LTC, TRX en XRP.

Omdat Bityard een nieuwe beurs is, verwachten we dat het platform uiteindelijk hun aanbod aan activa zal uitbreiden en winsten in andere digitale activa en zelfs fiat-valuta’s mogelijk zal maken..

Bityard-vergoedingen

Bityard rekent een 0,05% transactiekosten dat geldt wanneer een bestelling wordt geopend EN gesloten. De te betalen transactiekosten worden weergegeven in het bestelvenster en berekend met behulp van de formule:

 • Openingsvergoeding = marge * hefboomwerking * 0,05%
 • Sluitingskosten = marge * hefboomwerking * 0,05%

Posities die langer dan 12 uur worden aangehouden kan in rekening worden gebracht een nachtelijke vergoeding. Dit bedrag komt bovenop de transactiekosten. In vergelijking met andere cryptohandelbeurzen zijn de vergoedingen redelijk, maar kunnen ze verder worden verlaagd om de concurrentie te vergroten.

Storting & Opnamekosten

Er is geen aanbetaling voor het overzetten van cryptocurrency en fiat-valuta naar Bityard. De stortingsduur om de Bityard-portemonnee te bereiken, is afhankelijk van knooppuntbevestigingen en de blockchain-netwerkbelasting.

Voor opnames is er een $ 2 USDT kosten tijdens de huidige promotieperiode. Opnames worden meestal binnen het uur verwerkt en er is een minimumlimiet van $ 50 USDT.

Klantenservice

Bityard biedt haar klanten 24/7 ondersteuning om begeleiding en ondersteuning te bieden. Er zijn verschillende media om in contact te komen met het Bityard-team, waaronder e-mail, sociale media en een live ondersteuningsbot. Gebruikers kunnen ook door de uitgebreide FAQ-sectie navigeren om antwoorden op veelgestelde vragen te vinden.

Er is een live support bot om rechtstreeks contact op te nemen met het supportteam tijdens uren. Na uren wordt u uitgesteld om artikelen en handleidingen in het Bityard Help Center te ondersteunen terwijl u op personeel wacht. We hebben de chatbox gebruikt en wachten nog op een reactie!

Veiligheid

Op de website van Bityard staat dat het platform verschillende beveiligingsmaatregelen toepast om het geld van gebruikers te beschermen tegen diefstal en frauduleuze activiteiten. De beveiligingsmaatregelen omvatten 2-factorenauthenticatie (2FA), meerdere offline handtekeningen, koude opslag van klantactiva, realtime risico-audit en volledige restitutiegarantie.

Veel Gestelde Vragen

Rekent Bityard een spread aan??

Bityard rekent naast de transactiekosten geen eigen platformspreiding aan. De prijzen die handelaren op het handelsplatform van Bityard zien, zijn de spotprijzen zonder extra spreads en slippage.

Is er een mobiele handelsapp?

Bityard biedt zijn klanten een volledig verantwoorde mobiele handelsapp die alle functies van de desktopversie van de site bevat. De Bityard-app kan worden gebruikt om altijd en overal te handelen en is beschikbaar op Android- en iOS-apparaten.

Is Bityard veilig?

Bityard past een aantal beveiligingsmaatregelen op het platform toe om de veiligheid van de gelden van klanten die op de beurs zijn opgeslagen te verbeteren. Dergelijke maatregelen omvatten koude portemonnee-opslag, meerdere offline handtekeningen en realtime risico-audits. Gebruikers kunnen 2-factorenauthenticatie op accounts activeren om verdachte inlogactiviteit te beperken.

Zoals bij alle crypto-uitwisselingen, kan het moeilijk zijn om de beveiligingsmaatregelen te verifiëren, dus gebruikers moeten hun eigen due diligence uitvoeren en alleen investeren wat u zich kunt veroorloven te verliezen.

Heeft Bityard een aangesloten programma??

Bityard biedt zijn gebruikers een gelaagd partnerprogramma dat tot 60% aan handelscommissies beloont. Het programma is ontworpen om bestaande gebruikers aan te moedigen nieuwe klanten naar het platform te halen door hun partnercode te delen om extra inkomsten te verdienen.

bityard aangesloten

Bityard-alternatieven

BYBIT

Bybit

ByBit is een cryptocurrency-handelsplatform voor derivaten met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op de handelsparen van Bitcoin en Etherium. Bybit is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld geworden.

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Gevolgtrekking

Bityard heeft een solide aanbod gecreëerd in de cryptocurrency-handelsruimte met hun handelsbeurs voor contracten. Het lijkt een legitieme service te zijn waarmee handelaren zich kunnen indekken tegen marktrisico’s zonder het daadwerkelijke handelsmiddel te kopen.

Bezoek Bityard

Het registratieproces van Bityard is snel en eenvoudig en de gebruikersinterface is zeer geschikt voor beginners. Als u op zoek bent naar een gereguleerde en gelicentieerde cryptocurrency-uitwisseling met marge, dan is Bityard een goede optie om te overwegen.

Zoals altijd waarschuwen we handelaren dat handel met hefboomwerking zeer riskant is. Het is mogelijk om veel geld te verdienen, maar het is gemakkelijk om een ​​fout te maken en al het geld op uw account kwijt te raken. Als u net begint met handelen, kunt u beter een crypto-demo-handelsaccount gebruiken om uw vaardigheden te verfijnen.

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Bityard

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me