BLADE-uitwisseling is een opwindend nieuw handelsplatform voor cryptocurrency-marge dat eeuwigdurende Bitcoin- en Altcoin-cryptocurrency-paren aanbiedt die kunnen worden verhandeld met een hefboomwerking tot 150x. De uitwisseling wordt ondersteund door vertrouwde investeerders van wereldklasse, zoals Coinbase en SV Angel om een ​​speciaal eeuwigdurend handelsplatform voor Bitcoin te creëren.

Bezoek BLADE

In deze BLADE-uitwisselingsbeoordeling zullen we de platformfuncties, handelsinterface, vergoedingen en nog veel meer beoordelen om te zien of het een legitieme en veilige crypto-uitwisseling is op basis van onze ervaringen.

Blade verwisselen

Wat is BLADE Exchange?

BLADE is een crypto-handelsbeurs waarmee gebruikers eeuwigdurende contracten in Bitcoin en Altcoins kunnen verhandelen. Gebruikers kunnen met een hoge hefboomwerking handelen op crypto-handelsparen tot 150x met afwikkeling in Bitcoin (BTC) of Tether (USDT).


De oprichters achter BLADE zijn gericht op het bouwen van een nieuwe basislaag voor de cryptocurrency-markten en uiteindelijk de wereldwijde financiële markten in bredere zin. De beurs heeft ook cryptohandel zonder kosten gelanceerd om handelaren te lokken die het beu zijn om buitensporige commissies op andere platforms te betalen.

Meld u aan bij BLADE met behulp van onze verwijzing koppeling en ontvang gedurende 6 maanden 10% korting op uw handelskosten.

BLADE vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op BLADE. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen die functies van wereldklasse bieden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • Shrimpy Review: breng uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht
 • Waarom blijf ik geld verliezen op Bitmex? Vermijd deze 5 fouten
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • ChangeNOW Review: Crypto-swaps, handelskosten & Meer
 • 4 Beste Crypto-diagramsites voor Altcoin-handelaren

Is BLADE Legit & Veilig?

BLADE lijkt een legitiem en veilig handelsplatform te zijn, aangezien het wordt ondersteund door een van ‘s werelds grootste en meest gerenommeerde beurzen, Coinbase. BLADE beschikt over beveiligingsprotocollen zoals portefeuilles met meerdere handtekeningen, offline (air-gap) koelopslagsysteem en controle van alle opnames door het BLADE-team.

Een account aanmaken & Log in

Om een ​​account aan te maken op BLADE:

blade register

Geld storten op BLADE

BLADE is alleen een handelsplatform voor cryptocurrency en accepteert stortingen in Bitcoin (BTC) of USDT. Dit betekent dat nieuwe gebruikers die willen handelen met BLADE, eerst een cryptocurrency-activum moeten kopen via een exchange..

Om dit te doen, moet u naar een fiat-to-crypto-uitwisseling gaan die stortingen van fiat-valuta accepteert in ruil voor cryptocurrency.

Om geld in BLADE te storten:

 • Navigeer naar het ‘Portemonnee’ link in het bovenste navigatiemenu
 • Selecteer de valuta die u wilt storten (bijvoorbeeld BTC of USD)
 • Klik op ‘Storting’ en noteer het getoonde portefeuilleadres
 • Maak geld over van een hardwareportefeuille of fiat-naar-crypto-uitwisseling met behulp van het portefeuilleadres

mes afzetting

Gebruikersomgeving

Voor alle handelaren is de cDe harting-interface is een van de belangrijkste overwegingen bij het selecteren van een crypto-uitwisseling. Vooral voor handelaren die afhankelijk zijn van technische analyse om een ​​voorsprong in de markt te vinden. Wanneer u een cryptocurrency-uitwisseling selecteert, moet u vertrouwd zijn met de handelsinterface. Het moet goed aanvoelen, want hier zal de meeste tijd worden doorgebracht!

Wanneer u voor het eerst inlogt op het BLADE cryptoplatform, is het eerste dat opvalt hoe goed ingedeeld en eenvoudig het handelsdashboard is. Er zijn geen ingewikkelde menu’s of afleidingen, alleen een eenvoudig te gebruiken handelsinterface. Aan de rechterkant staan ​​de handelsparen vermeld waar u kunt wisselen tussen de verschillende digitale munten.

BLADE-grafieken

Er lijken geen handelsinstrumenten en -indicatoren te zijn voorzien van BLADE. Dit kunnen functies zijn die in de nabije toekomst zullen worden toegevoegd, maar is van cruciaal belang voor handelaren in technische analyse. We wisten ook niet hoe we de tijdframes van de grafiek moesten wijzigen.

Over het algemeen waren we nogal teleurgesteld met de BLADE-kaartinterface voor een diepere beoordeling. Het komt niet goed overeen met de andere, meer populaire cryptocurrency-uitwisselingen.

Hoe te handelen met BLADE

Om een ​​transactie met BLADE in te voeren, navigeert u naar het ‘Plaats bestelling handelsvak aan de linkerkant van het handelsvenster. De interface is vrij eenvoudig te gebruiken en biedt verschillende soorten bestellingen, waaronder:

 • Markt
 • Begrenzing
 • Stoporder (markt en limiet)

BLADE volgorde

De hefboomwerking kan worden aangepast met behulp van een schuifregelaar die zich buiten het handelsordervenster bevindt. We vonden dit een beetje vreemd omdat we het zouden verwachten in de handelsorderbox.

BLADE heeft geen hefboom- of liquidatiecalculator om de totale winst en het verlies van een transactie te schatten met een vooraf gedefinieerde hefboomwerking.

BLADE-handelsactiva

BLADE biedt eeuwigdurende contracten waarmee handelaren kunnen speculeren of de prijs van een activum omhoog of omlaag zal gaan, met behulp van hefboomwerking en zonder de noodzaak om de activa te bezitten. BLADE biedt eeuwigdurende contracten aan op:

 • BTC / USD
 • BTC / KRW
 • ETH / USDT
 • XRP / USDT
 • ZEC / USDT
 • XMR / BTC
 • HOND / USDT

Elk handelspaar heeft zijn eigen orderboek, wat betekent dat voor een nieuwe beurs de liquiditeit in elk orderboek van elk handelspaar momenteel dun is..

blade handelsparen

BLADE Hefboomwerking

BLADE biedt 150x hefboomwerking op eeuwigdurende Bitcoin-contracten. De beschikbare hefboomwerking voor de andere altcoins is 50x, wat vrij hoog is in vergelijking met andere handelsplatforms voor cryptocurrency-derivaten. BLADE heeft een hefboomschuifregelaar onderaan de handelsinterface waar het hefboombedrag kan worden geselecteerd.

De uitwisseling biedt ook dwarsmarge wat betekent dat alle fondsen op de marge-rekening beschikbaar zijn voor margehandel. Hierdoor kunnen traders aanzienlijk grotere posities openen dan normaal.

We moeten waarschuwen dat handel met hefboomwerking een krachtig hulpmiddel kan zijn voor een handelaar. U kunt het gebruiken om tvoordeel van relatief kleine prijsbewegingen om je balans sneller te laten groeien. Het werkt door een fractie van de volledige waarde van uw transactie in te zetten – en de beurs zorgt voor de rest van de aanbetaling om een ​​veel grotere positie mogelijk te maken zonder uw kapitaal vast te leggen. Het kan ook het tegenovergestelde effect hebben en de omvang van uw verliezen vergroten.

BLADE-vergoedingen

Wisselkoersen zijn een belangrijke overweging bij het selecteren van een cryptocurrency-handelsbeurs. Het wordt zelfs nog belangrijker bij het handelen in grotere positiegroottes en op een beurs met hefboomwerking waar u vergoedingen betaalt voor posities die veel groter zijn dan uw marge..

Stortingskosten

BLADE doet geen aanbetaling in rekening brengen.

Opnamekosten

BLADE-opnames brengen een kleine netwerkvergoeding van ₿0,0005 per Bitcoin-opnameverzoek met zich mee. Voor Tether-opnames brengt BLADE ₮ 2,00 per Tether-opnameverzoek in rekening om de kosten te compenseren die in rekening worden gebracht op de Bitcoin-blockchain en Omni Layer.

Handelskosten

Het BLADE-platform gebruikt een maker- en taker-model voor het bepalen van transactiekosten die hetzelfde zijn voor elke cryptocurrency-munt. Afhankelijk van het type order dat wordt geplaatst, bepaalt de beurs de handelsvergoeding die moet worden toegepast. Op BLADE, het De handelsvergoeding voor nemers is 0,075%, terwijl voor makers een kleine 0,025% korting wordt gegeven. De transactiekosten worden van het rekeningsaldo afgetrokken en hebben geen invloed op de initiële marge van de order.

BLADE-vergoedingen

Om de verschillende BLADE-tarieven uit te leggen en wanneer deze van toepassing zijn:

 • EEN maker is iemand die plaatst een limietorder of voorwaardelijke order dat gaat naar het orderboek en telt op bij de marktdiepte, ongeacht of de handelaar ervoor kiest om long of short te gaan. Deze handelaren helpen om de markt te maken en worden daarom makers genoemd.
 • EEN nemer is iemand die plaatst marktorders die onmiddellijk worden vervuld voordat ze naar het orderboek gaan en de marktdiepte verminderen door orders uit het orderboek te nemen.

Over het algemeen zijn de BLADE-handelskosten relatief redelijk in vergelijking met andere beurzen in de cryptocurrency-handelssector.

blade beoordeling

BLADE-beveiliging

Het BLADE-platform bevat een aantal beveiligingsfuncties om het hoogste beveiligingsniveau te bieden en het geld van de gebruiker te beschermen tegen compromissen. Bezoek de website voor een volledige lijst van bestaande beveiligingsmaatregelen en protocollen.

BLADE Portemonnee

BLADE maakt gebruik van een coud portemonnee-systeem om alle digitale activa van gebruikers en het platform op te slaan. Dit betekent dat grote bedragen van het geld van de klant worden opgeslagen in een offline hardwareportefeuille, waarbij elk stortingsadres dat aan gebruikers wordt toegewezen, in feite een koud portefeuilleadres is..

In het geval van een systeemcompromis, heeft een aanvaller nog steeds geen volledige toegang tot alle benodigde sleutels om geld te stelen. Er wordt geen privésleutel bewaard op een cloudserver, waardoor cyberrisico’s zoals hackers aanzienlijk worden verminderd.

BLADE Opnames

BLADE-opnames worden gecontroleerd door het uitwisselingsbeveiligingsteam om ervoor te zorgen dat openbare sleutels m. Dit kan het opnameproces vertragen, maar het BLADE-team stelt veiligheid boven alles om het geld van gebruikers te beschermen.

BLADE Alternatieven

BYBIT

Bybit

ByBit is een cryptocurrency-handelsplatform voor derivaten met de nadruk op handel met hefboomwerking met een hefboomwerking tot 100x op de handelsparen van Bitcoin en Etherium. Bybit is een van de beste crypto-uitwisselingen ter wereld geworden.

Bezoek website plus500

Plus500

Plus500 is een CFD-provider die zijn enorme klantenbestand biedt om ‘s werelds populairste crypto-activa te verhandelen met een hefboomwerking tot 30x, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron en Monero.

Disclaimer: uw vermogen loopt gevaar

Bezoek website binance

Binance

Binance is de grootste cryptocurrency-uitwisseling naar handelsvolume en een van de snelste aanbieders van handelsdiensten voor het blockchain-ecosysteem. De beurs heeft een astronomische groei gekend en is een premium crypto-handelsplatform.

Bezoek website

Veel Gestelde Vragen

Moet ik KYC-documenten indienen om te beginnen met handelen met BLADE?

Er zijn geen KYC-procedures of de noodzaak om personeelsinformatie te uploaden om te beginnen met handelen met BLADE. Handelaren kunnen zich aanmelden en binnen enkele minuten beginnen met het verhandelen van de cryptocurrency-paren die op de beurs worden aangeboden.

Heeft BLADE een demo- of papieren handelsaccount?

BLADE biedt geen demo-handelsaccount aan om zijn klanten in staat te stellen Bitcoin te verhandelen zonder geld te storten.

Heeft BLADE een mobiele app?

BLADE heeft momenteel geen app voor mobiele telefoons voor iOS- of Android-apparaten. De desktopversie van de website is mobielvriendelijk en intuïtief op smartphones.

Is er een aangesloten programma?

BLADE biedt haar gebruikers de mogelijkheid om deel te nemen aan een partnerprogramma. De incentive beloont gebruikers met tot 20% van handelskosten betaald door hun verwijzingen door hun unieke partnercode te delen.

Kunnen Amerikaanse klanten handelen met BLADE?

Amerikaanse klanten mogen een account aanmaken bij BLADE en beginnen met het verhandelen van digitale activa met hefboomwerking. De uitwisseling is in overeenstemming met de Amerikaanse regelgeving.

Gevolgtrekking

Om onze BLADE-beoordeling af te sluiten, wordt het handelsplatform ondersteund door enkele van ‘s werelds bekendste en meest vertrouwde investeerders, zoals Coinbase, SVAngel en a_Capital. Het platform is ontworpen om zich te concentreren op eeuwigdurende handel en biedt een aantal cryptoparen om te verhandelen.

De handelsinterface is vrij beperkt en biedt niet een breed scala aan tools om een ​​grafiekanalyse uit te voeren. Dit is een groot nadeel en ten tweede ontbreekt het dagelijkse uitwisselingsvolume. Als deze kunnen worden aangepakt, kunnen we in de nabije toekomst iets over BLADE-uitwisseling verwachten.

Bezoek BLADE

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek BLADE

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me