Het vinden van een gerenommeerde, vertrouwde en veilige beurs om Bitcoin en andere digitale activa te kopen, kan tegenwoordig een uitdagende taak zijn met zoveel keuzes.

Een van de beste handelsplatforms ter wereld met meer dan 35 miljoen geverifieerde gebruikers, ondersteund in meer dan 100 landen en een totaal verhandeld volume van 320 miljard, is Coinbase.

Bezoek Coinbase

Hoewel we ernaar streven u in deze Coinbase-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Meest populaire Bitcoin-platform in de VS.
 • Coinbase Pro gerangschikt # 2 voor verkeer, handelsvolume en liquiditeit
 • Beschikbaar voor gebruikers in meer dan 100 landen over de hele wereld
 • Grote verscheidenheid aan stortings- en betalingsmethoden
 • Ondersteunt 46 munten en belangrijke fiat-valuta’s
 • Veilige en stabiele online portemonnee om geld op te slaan

algemeen

4.7 / 5 Bezoek Coinbase


Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Alvorens in deze recensie te duiken, is het dat wel ten zeerste aanbevolen om een ​​hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X bij het kopen van cryptocurrencies. Het eigendom van crypto blijft in het bezit en de controle van de belegger, niet de beurs. Lees onze gids over de beste Bitcoin-portefeuilles voor meer informatie.

Wat is Coinbase?

Coinbase is een digitale valuta brokerage die in 2012 werd opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam. Het platform biedt legitieme financiële diensten in de blockchain-ruimte en wordt ondersteund door vertrouwde en toonaangevende investeerders.

Coinbase-site

Coinbase heeft een revolutie teweeggebracht in de digitale valutaomgeving door een eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform voor individuen en instellingen om digitale activa te kopen, verhandelen, op te slaan en te verkopen zoals Bitcoin, Ethereum XRP, Litecoin en vele anderen. Het is een hoog aangeschreven beurs met verzekeringsbescherming die wereldwijd wordt ondersteund en ondersteuning voor populaire cryptocurrency-activa.

coinbase statistieken

Coinbase, met hoofdkantoor in San Francisco, Californië, is momenteel qua volume het grootste handelsplatform voor cryptocurrency in de Verenigde Staten en heeft zijn activiteiten uitgebreid naar 100 landen, zoals Canada, het Verenigd Koninkrijk, Zuid-Korea, Hong Kong, Australië, Nieuw-Zeeland en Singapore..

VERDIENEN $ 132 Met muntbasis om te leren!

Klik hier nu

Is Coinbase veilig?

Coinbase is een van de veiligste plaatsen om digitale activa te kopen en op te slaan met behulp van hun online portemonnee. De beurs is voorzien van ‘bankachtige’ beveiligingsmaatregelen om ervoor te zorgen dat geld en persoonlijke informatie van klanten te allen tijde veilig worden bewaard. Op basis van ons onderzoek zijn er geen gerapporteerde hacks of compromissen van de beveiligingssystemen en webportefeuilles resulterend in geldverlies als gevolg van criminele activiteiten.

De beveiligingsmaatregelen van Coinbase omvatten:

 • 98% koude opslag van alle klantengelden
 • Bitcoin bevindt zich in kluisjes en kluizen over de hele wereld
 • Two Factor Authentication (2FA) voor alle accounts
 • Portemonnees (en privésleutels) worden opgeslagen met behulp van AES-256-codering.
 • Sterke veiligheidscultuur en organisatieprocessen

Kenmerken & Diensten

Makkelijk te gebruiken

In tegenstelling tot andere cryptocurrency-handelsplatforms, is Coinbase dat wel ontworpen voor beginners en laat ze kennismaken met digitale munten zoals Bitcoin en Ethereum. De aanmelding, verificatie en koppeling naar het betalingsproces duurt slechts enkele minuten. Klanten kunnen vervolgens een zeer intuïtieve en elegante gebruikersinterface op de online en mobiele handelsapp gebruiken om cryptocurrencies te kopen.

Betalingsmogelijkheden

Coinbase is een populair handelsplatform vanwege zijn wereldwijde beschikbaarheid, ondersteuning voor meerdere fiat-valuta’s en een breed scala aan manieren om geld over te maken op een rekening. Het platform biedt individuen toegang tot de cryptocurrency-markt met behulp van hun lokale valuta via een bankoverschrijving, SEPA-betalingen, bankoverschrijving en creditcards / betaalpassen..

Aangeboden cryptocurrencies

Coinbase ondersteunt 46 digitale munten op zijn platform kopen, verhandelen en verkopen. In vergelijking met andere topplatforms zoals eToro, is het aantal beschikbare activa verdubbeld. Gebruikers op het Coinbase-platform kunnen bekende munten verhandelen, zoals BBTC, ETH, ATOM, XRP, LTC, BCH, DAI, EOS, LINK, XLM en vele anderen.

Verzekeringsbescherming & Beveiligde portemonnee

Coinbase gebruikt een koud en warm portemonnee-opslagsysteem om het geld van zijn klant veilig te stellen. Ten minste 98% van het geld van de klant in digitale valuta wordt opgeslagen op cold wallets. Dit betekent dat minder dan 2% van het geld van de gebruiker wordt vastgehouden op hot wallets om liquiditeit op het platform te bieden. Coinbase Insurance dekt het aantal fondsen dat is opgeslagen in de hot wallets en zal worden uitbetaald de kosten van verloren geld dekken zou moeten een samenvatten of schending van de beveiligingssystemen zou plaatsvinden.

Coinbase Verdien

Gebruikers kunnen extra inkomen verdienen dat wordt uitbetaald in cryptocurrency door meer te weten te komen over blockchain-projecten die op het platform worden aangeboden. Het is een leuke en gemakkelijke manier voor beginners om gratis geld te verdienen door betrokken te raken bij de ruimte en zichzelf te informeren over het verhandelen van cryptocurrency en digitale activa zoals BAND, MKR, COMP, XLM, ALGO, XTZ, DAI en anderen.

hoe Coinbase Earn werkt

Coinbase vergeleken

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen, een intuïtieve gebruikersinterface, de mogelijkheid om gratis cryptovaluta te verdienen en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op Coinbase. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve crypto-uitwisselingen zoals Coinbase voor het kopen van Bitcoin & cryptocurrency.

Registratie, Inloggen & Account verificatie

Om cryptocurrency te kopen, verkopen, verzenden en ontvangen met Coinbase.com, moeten gebruikers hun identiteit verifiëren en een bankrekening toevoegen met behulp van de desktopwebsite of mobiele app. Klanten moeten zijn minimaal 18 jaar of ouder. Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken of onderhouden van een Coinbase-account of -portemonnee.

coinbase-account

Gebruikers zullen worden gevraagd om een ​​geldig e-mailadres, mobiel telefoonnummer en persoonlijke gegevens op te geven, Overheid of door de staat uitgegeven identiteitsbewijs, rijbewijs, paspoort of paspoortkaart en koppel een betaalmethode. Coinbase zal doorgaan met het verifiëren van de verstrekte e-mail en het telefoonnummer om het proces te voltooien. Het ID-verificatieproces duurt meestal minder dan 24 uur nadat de documenten correct zijn geüpload.

Verwant: Kraken Vs. Gemini-vergelijking: welke Crypto Exchange is beter voor beginners?

Betaalmethoden

Coinbase ondersteunt verschillende betalingsopties voor zijn klanten over de hele wereld. De meest populaire methode om cryptocurrency te kopen, is het gebruik van een bankpas of bankoverschrijving. De opties om te storten, op te nemen, te kopen en te verkopen verschillen per ondersteund land. De stortingsopties zijn onder meer:

 • Overboekingen van bankrekeningen
 • SEPA-betalingen
 • Overschrijvingen
 • Debetkaart
 • Snellere betalingen
 • 3D-beveiligde kaart
 • PayPal

Voor grote investeringen is het gebruik van een bank of overboeking de beste manier om cryptocurrencies te kopen, wat afhankelijk van de bank tussen de 1 en 3 dagen kan duren. Gebruikers die op zoek zijn naar een kleinere en onmiddellijke aankoop en de voorkeur geven aan het gemak, kunnen een pinpas gebruiken. De gemiddelde snelheden van elke betalingsoptie zijn een belangrijke overweging en staan ​​hieronder vermeld.

Ondersteunde landen

Coinbase biedt zijn financiële diensten aan in meer dan 100 landen wereldwijd inclusief Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië, Australië, Nieuw-Zeeland en Afrika. Burgers van over de hele wereld kunnen de beurs en makelaar gebruiken om cryptocurrencies te kopen, te verhandelen, op te slaan, te verdienen en te verkopen. De lijst met ondersteunde landen is te vinden op De landenpagina van Coinbase.

door coinbase ondersteunde landen

Beschikbaar Fiat & Cryptocurrency-activa

Met Coinbase kunnen gebruikers op het platform kopen & verkoop digitale activa door te ondersteunen zeven fiat-valuta’s zoals USD, GBP, EUR, CAD, SGD, NZD en AUD. Traditionele valuta’s kunnen op de beurs worden gestort met behulp van verschillende betaalmethoden voor elk land.

Zodra het geld in de Coinbase-portemonnee is aangekomen, kunnen gebruikers de live prijzen van de cryptocurrency-activa bekijken voordat ze kopen. De exchange ondersteunt 46 cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, evenals populaire DeFi-tokens zoals Yearn Finance. De beurs voegt regelmatig nieuwe crypto-activa toe aan haar handelsplatform die worden aangekondigd via de sociale mediakanalen van de Coinbase-blog.

door coinbase ondersteunde cryptocurrency

De gebruiker dient zich ervan bewust te zijn dat het handelsvolume in het orderboek van land tot land kan verschillen, wat kan resulteren in hogere spreadkosten voor handelsparen met een lage liquiditeit. Voor een volledige lijst met cryptocurrencies en tokens die worden ondersteund door Coinbase, bezoek de website.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK COINBASE MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Gebruikersinterface van Coinbase

Coinbase is ontworpen voor beginners om aan de slag te gaan met digitale munten zoals Bitcoin, Ethereum en XRP. Het dashboard wordt op een bepaalde manier gepresenteerd gemakkelijk te gebruiken, elegant en eenvoudig. De navigatiebalk aan de linkerkant biedt snelle links naar de belangrijkste functies en opties De startpagina kan worden aangepast om favoriete munten op een volglijst weer te geven om de prijzen snel te volgen.

watchlist van coinbase

Een basisprijsgrafiek toont de waarde van het activum dat wordt weergegeven als een lijngrafiek en de duur kan worden gewijzigd tussen dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse en jaarlijkse tijdframes. Er is geen ingewikkeld diagramsysteem, orderboeken, handelsgeschiedenis en volumeprofielen die een geavanceerde cryptocurrency-handelsbeurs normaal zou laten zien.

Gebruikers kunnen op het activum klikken om een ​​grotere grafiek met prijsinformatie te bekijken, zoals de totale marktkapitalisatie, het recente handelsvolume in de afgelopen 24 uur, het circulerende aanbod, de populariteit onder andere investeerders op Coinbase en de geschatte wachttijd. Een geweldige functie is de sentimentgrafiek die de handelsactiviteit van andere gebruikers laat zien op de beurs.

coinbase bitcoin kopen

Deze informatie kan handig zijn voor beginners om te zien of andere handelaren hun koop- of verkoopposities in de afgelopen 24 uur hebben vergroot. Ook kan de sentimentwaarde inzicht bieden voor gevorderde handelaren om de trend tegen te gaan wanneer de marktdeelnemers de markt hebben overgekocht (d.w.z. FOMO).

Kopen & Verkoop

Naast de prijsgrafiek heeft het orderinvoervenster twee opties om voor de geselecteerde munt te kopen en verkopen. Gebruikers kunnen de frequentie van de transactie selecteren. Dit kan een aankoop (of verkoop) of een terugkerende bestelling zijn. Periodieke kooporders zijn a geweldige manier voor beginners om met een klein bedrag te beginnen en na verloop van tijd een positie op te bouwen terwijl u de stress van het dagelijks kijken naar de prijs wegneemt.

hoe bitcoin te kopen met Coinbase

Gebruikers kunnen het bedrag aan fiat-valuta invoeren dat ze willen uitgeven, de bestelling bekijken en doorgaan met het plaatsen van een koop- / verkooporder met de gekoppelde bankrekening, debetkaart of ander betalingstype dat aan de rekening is gekoppeld.

Coinbase-kosten

De kosten van Coinbase zijn ingewikkeld om te begrijpen, omdat ze afhankelijk zijn van de locatie, het handelsproduct en het betalingstype van de gebruiker. Over het algemeen is het vergoedingen variëren tussen 0,5% en 4,5% voor individuen die het platform gebruiken om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de Coinbase-portefeuilleservice om fiat- en cryptocurrency-munten op te slaan.

Gespreide vergoedingen

Alle cryptocurrency-transacties hebben een gespreid tarief van 0,5%, die kunnen variëren als gevolg van marktschommelingen en het verschil tussen de genoteerde prijzen op de beurs en wanneer de transactie is voltooid.

Handelskosten

Er zijn twee (2) soorten handelskosten die zullen worden toegepast op een aankoop in cryptocurrency, namelijk een vast bedrag tussen $ 0,99 en $ 2,99 of een variabel percentage op het totale bedrag, welke van beide het grootst is.

De Percentage gebaseerde vergoeding is afhankelijk van de locatie van de gebruiker en het betalingstype. Het variabele percentage voor betalingstypes in de VS is als volgt:

 • Amerikaanse bankrekening – 1,49%
 • Coinbase USD portemonnee – 1,49%
 • Betaalpas – 3,99%

Een handelaar in de Verenigde Staten die bijvoorbeeld $ 1.000 aan Bitcoin koopt met een Amerikaanse bankrekening of Coinbase USD-portemonnee, zal een variabel percentage van 1,49% van de totale transactie in rekening worden gebracht. Dit komt neer op $ 14,90, wat hoger is dan het vaste bedrag van $ 2,99. Als een bankpas werd gebruikt voor de aankoop van cryptocurrency, zou de vergoeding 3,99% zijn.

Over het algemeen is de handelskosten op Coinbase zijn hoger in vergelijking met andere cryptocurrency-makelaars en zijn een van de belangrijkste nadelen van het platform. Alternatieven met een lager handelsplatform, zoals Binance, Gemini en eToro, bieden lagere prijzen om crypto-activa te kopen voor in de VS gevestigde beleggers. Ga naar de Coinbase-prijspagina voor een lijst met landspecifieke betalingskosten, zoals Australië, Europa en het VK.

Stortingskosten

Gebruik maken van een bankrekening (ACH-overboeking) voor Amerikaanse beleggers brengt geen aanbetaling in rekening. Evenzo is het gratis om geld te storten op Coinbase via SEPA of Faster Payments voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk. Internationale klanten kunnen een bankoverschrijving in USD gebruiken, waarvoor een kleine aanbetaling van $ 10 in rekening wordt gebracht.

Opnamekosten

Er is een kleine kosten tussen $ 0,55 en $ 25 voor opnames van een Coinbase-portemonnee voor Amerikaanse gebruikers. Andere tarieven zijn van toepassing, afhankelijk van de opnamemethode en het land. Het kan 1 tot 5 dagen duren voordat opnames zijn voltooid, afhankelijk van de methode zoals weergegeven in de onderstaande tabel. De snelste manier om geld op te nemen van Coinbase is PayPal, dat direct beschikbaar is voor gebruikers in de VS, Europa, het VK en Canada.

Net als andere cryptocurrency-uitwisselingen, is er een mijnwerkersvergoeding voor het terugtrekken van cryptocurrency naar andere platforms of hardwareportefeuilles. De vergoeding wordt bepaald door de blockchain-netwerkbelasting op het moment van de opname en wordt vóór verwerking aan de gebruiker getoond.

Veiligheid

Coinbase is een van de meest veilige platforms voor aankopen en handel in cryptocurrency. De makelaardij omvat verschillende veiligheidsmaatregelen om de persoonlijke informatie en fondsen van de gebruiker te beschermen tegen externe bedreigingen, interne fouten (bijv. Menselijke fouten) en misbruik van interne autoriteit. Coinbase gebruikt de volgende institutionele maatregelen voor veilige Bitcoin-opslag:

 • 98% van het geld van klanten wordt offline opgeslagen
 • Fondsen opgeslagen op geografisch verspreide locaties in kluisjes en kluizen
 • Schema met meerdere handtekeningen om single points of failure te elimineren
 • Gecoördineerde acties van meerdere medewerkers met multi-factor authenticatie
 • 2-stapsverificatie op alle Coinbase-accounts
 • Gevoelige gegevens zijn volledig losgekoppeld van internet
 • Medewerkers worden op de achtergrond gecontroleerd op strafregisters en versleutelen harde schijven
 • Versleuteling om gebruikerslogin en persoonlijke informatie te beschermen

Coinbase Verdien

Coinbase-accounthouders kunnen leer meer over cryptocurrency-projecten om gratis valuta te verdienen. Het programma is een nieuwe stimulans van het bedrijf om beginners naar het platform te trekken en tegelijkertijd kennis te maken met ondersteunde blockchain-projecten. Om valuta te verdienen in Coinbase, moeten gebruikers een account aanmaken bij Coinbase.

coinbase verdienen

Coinbase Earn werkt door een reeks video’s over een selectiemunt te bekijken en vrienden uit te nodigen om meer te verdienen. Zodra de quiz aan het einde van elke les is voltooid, wordt de valuta op de portemonnee van de gebruiker gestort. Het beloningsbedrag varieert afhankelijk van de specifieke munt en kan worden omgezet in Bitcoin met Coinbase Pro of worden uitbetaald met fiatgeld.

Klantenservice

Voor problemen met de klantenservice of vragen kunt u het beste in contact komen met Coinbase door het ticketsysteem te gebruiken. Gebruikers kunnen het product of de dienst kiezen en een onderwerp selecteren dat verband houdt met het probleem, zoals:

 • Account gecompromitteerd of ongeautoriseerd gebruik
 • Problemen met inloggen, authenticatie of verificatie
 • Accountbeheer
 • Belastingen, rapporten en financiële diensten
 • Handel en financiering

In het geval dat een Coinbase-account is gehackt of ervan wordt verdacht te zijn gehackt, is er de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen met de ondersteuningsdienst om het account onmiddellijk uit te schakelen. Er is geen telefonische ondersteuning voor andere accountproblemen op het platform. Gebruikers moeten vertrouwen op de Help-sectie, die uitgebreid is, of een supportticket registreren.

coinbase ondersteuning

Veel Gestelde Vragen

Zijn de kosten van Coinbase het waard?

De kosten voor Coinbase variëren van 0,5% tot 3,99%, afhankelijk van de marktomstandigheden, locatie en betaalmethode. In vergelijking met andere platforms om Bitcoin te kopen, is de transactiekosten zijn een beetje hoog maar biedt gebruiksgemak en gemak met zijn verscheidenheid aan geaccepteerde fiat-valuta’s, ondersteunde landen en een breed scala aan stortingsmethoden.

Kunt u met Coinbase Bitcoin kopen met een creditcard??

Coinbase-gebruikers in Europa en het Verenigd Koninkrijk kunnen Bitcoin en andere digitale valuta kopen met een creditcard of betaalpas met 3D Secure. Met deze betalingsmethode kunt u cryptocurrencies kopen zonder dat u een Coinbase-portemonnee hoeft voor te financieren. Kopen met een creditcard is direct, vergeleken met 3-5 dagen bij een bankoverschrijving.

Wat zijn de beste Coinbase-alternatieven in de VS.?

Alternatieve cryptocurrency-makelaars en handelarenplatforms zoals Coinbase die Amerikaanse investeerders kunnen overwegen om Bitcoin te kopen, zijn Gemini, Binance en eToro. Deze platforms hebben vergelijkbare handelskosten, functies, stortingsmethoden en zijn gerenommeerde Bitcoin-uitwisselingen in de Verenigde Staten.

Is Coinbase beter dan Kraken?

Kraken is een populair crypto-handelsplatform in de VS dat een breed scala aan digitale valuta’s biedt om te kopen, te verhandelen en te verkopen. De gebruikersinterface is meer geschikt voor handelaren en kan in het begin een beetje verwarrend zijn voor beginners. Aan de andere kant is Coinbase ontworpen voor nieuwe investeerders en biedt het een eenvoudig te gebruiken platform. Vermogende particulieren zullen profiteren van de lagere handelskosten op Kraken, die in de loop van de tijd kunnen oplopen.

Is Coinbase verkrijgbaar in Australië

Coinbase is een ondersteunde cryptocurrency-exchange in Australië. Buurtbewoners kunnen een account aanmaken bij Coinbase en crypto in AUD kopen met een bankpas. Betaalpasaankopen hebben een vergoeding van 3,99% bovenop de handelsvergoeding van 0,5%. Er is momenteel geen optie om met Coinbase geld op te nemen naar AUD.

Gevolgtrekking

Om deze Coinbase-recensie af te sluiten, is het handelsplatform een ​​van de gemakkelijkste plaatsen om moeiteloos een cryptocurrency-portefeuille te kopen, verkopen en beheren met behulp van de online webversie of mobiele app. Beginners die niet zeker weten welke beurs ze moeten gebruiken om te investeren in digitale valuta’s zoals Bitcoin, hebben de mogelijkheid om een ​​gerenommeerde en veilige makelaardij te gebruiken, zoals Coinbase.

Bezoek Coinbase

Verkrijgbaar in meer dan 100 landen over de hele wereld en met een verscheidenheid aan betaalmethoden om een ​​account te financieren, Coinbase is een topkeuze voor Bitcoin-enthousiasten en -handelaren. Het enige negatieve punt zijn de handelskosten, die iets hoger zijn dan bij andere beurzen.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • How To Cosmos (ATOM): 4 beste plaatsen om beloningen te verdienen
 • 5 beste platforms om interesse te krijgen in Bitcoin & Crypto
 • 8 beste uitwisselingen om crypto zonder kosten te verhandelen (nul commissie)
 • 10 beste demo-accounts om Bitcoin te verhandelen met virtueel geld

 • 9 Beste margehandel in crypto-uitwisselingen met hefboomwerking

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in cryptocurrency.

Bezoek Coinbase

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me