Het kiezen van een cryptocurrency-handelsbeurs kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende overwegingen, zoals de platformfuncties, de kaartinterface, handelsparen, vergoedingen, beveiliging en klantenondersteuning.

Een van de oudste en meest gerenommeerde uitwisselingen voor directe Bitcoin-aankopen met een creditcard / betaalpas en de beginnersvriendelijkheid ervan is Coinmama.

Bezoek Coinmama

Hoewel we ernaar streven u in deze Coinmama-recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

  • Vertrouwde uitwisseling met meer dan 2,6 miljoen gebruikers wereldwijd
  • Ondersteund in 188 landen
  • Directe levering rechtstreeks in een hardware wallet
  • Betaalmogelijkheden zoals bankoverschrijving, Betalen toepassen, Creditcard, debetkaart en SWIFT
  • Hoge bestedingslimieten
  • Een loyaliteitsprogramma dat kortingen op handelskosten biedt
  • Genereus verwijzingsprogramma

algemeen

3.8 / 5 Bezoek Coinmama


Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Alvorens in deze recensie te duiken, is het dat wel ten zeerste aanbevolen om een ​​hardware wallet te gebruiken, zoals de Ledger Nano X bij het kopen van cryptocurrencies. Het eigendom van crypto blijft in het bezit en de controle van de belegger, niet de beurs. Lees onze gids over de beste bitcoin-hardwareportefeuilles voor meer informatie.

Wat is Coinmama?

Coinmama is een in Israël gevestigde cryptocurrency-uitwisseling die in 2013 werd opgericht om een eenvoudig, eenvoudig en veilig online platform voor iedereen die digitale valuta zoals Bitcoin en Ethereum wil kopen. Coinmama-uitwisseling is een van de meest gerespecteerde namen in de cryptocurrency-industrie die nu beschikbaar is in meer dan 188 landen en klantenondersteuning biedt in meerdere talen.

coinmama website

Korte samenvatting

Coinmama vergeleken

Geavanceerde beveiligingsmaatregelen, een intuïtieve gebruikersinterface, de mogelijkheid om direct Bitcoin te kopen en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op Coinmama. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve crypto-handelsbeurzen zoals Coinmama.

Kenmerken & Voordelen

Ontworpen voor beginners

De gebruikerservaring op Coinmama is zorgvuldig doordacht en is ontworpen voor alle soorten individuen met verschillende kennisniveaus. De website biedt eenvoudige opties om Bitcoin te kopen of een andere cryptocurrency voor een vaste prijs of kies het exacte bedrag dat u wilt uitgeven.

coinmama kopen cryptocurrency

Stortingsmethoden

Coinmama is een fiat-naar-crypto-uitwisseling waarmee individuen cryptocurrencies kunnen kopen met hun lokale fiatvaluta. Het platform is een van de meest toegankelijke beurzen die verschillende stortingsmethoden ondersteunt, zoals bankoverschrijving, Betalen toepassen, Creditcard / betaalpas en SWIFT.

coinmama-functies

Ondersteunde landen

Coinmama is een van de weinige uitwisselingen ondersteund in meer dan 100 landen wereldwijd. Gebruikers uit 188 landen, waaronder Australië, Singapore, Europa, VK, Canada, Nieuw-Zeeland en de VS, kunnen snel en veilig cryptocurrency kopen met Coinmama. Er zijn een paar beperkte staten en territoria in de VS waar u op moet letten.

Niet-bewarend

Niet-bewarende beurzen en makelaars zoals Coinmama zijn een van de veiligste plaatsen om crypto te kopen aangezien de platforms geen geld of digitale activa van een klant opslaan. Klanten moeten een portefeuilleadres opgeven voordat ze de transactie voltooien. Zodra de betaling is ontvangen, worden de munten rechtstreeks op het portefeuilleadres van de gebruiker afgeleverd, waardoor het risico dat hackers het geld stelen, wordt geëlimineerd.

coinmama portemonnee

Is Coinmama gehackt?

Op basis van ons onderzoek lijkt Coinmama niet eerder gehackt te zijn, wat heeft geleid tot het verlies van systeemfunctionaliteitsservices. Coinmama was echter onderworpen aan een enorme inbreuk op e-mailgegevens in 2019 waarin 450.000 e-mails en wachtwoorden van gebruikers zijn gecompromitteerd.

Als onderdeel van een onderzoek naar het incident met financiële fraude, heeft een ongeautoriseerde partij ook gegevens verkregen die verband houden met 1,4 miljoen Coinmama-accounts die persoonlijke gegevens van de gebruiker bevatten..

Is Coinmama veilig & Legit?

Coinmama is een legitiem en gerenommeerd bedrijf waarmee individuen BTC, ETH, XRP, LTC en andere digitale valuta op een veilig platform kunnen kopen. Hoewel er wereldwijde datalekken zijn opgetreden die de gebruikers van Coinmama hebben getroffen, is het platform bewaart of registreert geen creditcardgegevens en bewaart geen geld van klanten. Aangekochte cryptocurrencies worden rechtstreeks naar een hardware wallet gestuurd, wat het risico op diefstal aanzienlijk verkleint.

Beginnen & Een account aanmaken

Om een ​​account bij Coinmama aan te maken, moeten gebruikers minimaal 18 jaar oud zijn en in een ondersteund land. Het proces om een ​​account te registreren is eenvoudig en duurt enkele minuten. Er zijn geen kosten om een ​​Coinmama-account aan te maken of te onderhouden of portemonnee.

Nieuwe gebruikers moeten een geldig e-mailadres invoeren en het land van verblijf selecteren. Voordat geld kan worden gestort, moet de Coinmama KYC-verificatiefase worden voltooid zoals hieronder beschreven.

Verificatieniveaus

Coinmama is een gereguleerde beurs die moet voldoen aan Know Your Customer (KYC) -vereisten om betalingen te accepteren voor de levering van digitale activa. De uitwisseling maakt gebruik van een verificatiesysteem op 3 niveaus dat is gebaseerd op de hoeveelheid verstrekte persoonlijke informatie. Nieuwe accounts die de niveau 1-verificatie voltooien, kunnen kopen of verkopen tot $ 15.000.

Om het verificatieproces van Coinmama Level 1 te voltooien, is de volgende informatie vereist:

  • Volledige naam en adres van de woonplaats
  • Een door de overheid uitgegeven identiteitsbewijs met foto (bijv. Nationaal paspoort of rijbewijs
  • Een selfie met een vel papier met “Coinmama” en de datum

Om te upgraden van verificatieniveau 1 naar 2, is er een minimale besteding van $ 2.400, wat ook de dagelijkse / maandelijkse limieten voor de ondersteunde betalingstypen verhoogt. De accountlimiet voor elk verificatieniveau omvat zowel koop- als verkooptransacties.

Zodra de persoonlijke documentatie is ingediend bij Coinmama, kan het verificatiesnelheid voor niveau 1 kan enkele uren duren tijdens normale kantooruren. Voor verificatie op niveau 2 en 3 kan het tot 48 uur duren voordat de nieuwe accountlimieten zijn goedgekeurd.

Betaalmethoden

Coinmama biedt 5 verschillende stortingsopties om cryptocurrencies met fiatgeld te betalen. De ondersteunde betalingsmethoden zijn onder meer bankoverschrijvingen, SWIFT, creditcards, betaalpassen en Apple Pay. Afhankelijk van de gebruikersregio kunnen de geaccepteerde betaalmethoden variëren. Coinmama is de eerste beurs die zijn gebruikers over de hele wereld toestaat die dat willen koop Bitcoin met Apple Pay.

coinmama stortingsmethoden

Voor grote investeringen is het gebruik van een bankrekening of bankoverschrijving de beste manier om cryptocurrencies te kopen, wat afhankelijk van de bank tussen de 1 en 3 dagen kan duren. Gebruikers die op zoek zijn naar een kleinere en onmiddellijke aankoop en de voorkeur geven aan het gemak, kunnen een creditcard of betaalpas gebruiken. De gemiddelde snelheden van elke betalingsoptie zijn een belangrijke overweging en staan ​​hieronder vermeld.

Gebruikersomgeving

Zodra een account is aangemaakt, kunnen gebruikers inloggen op Coinmama en 7 cryptocurrencies kopen, waaronder Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Cardano, Litecoin en Tezos. De munten kunnen snel worden geselecteerd met behulp van het vervolgkeuzemenu ‘Kopen’ bovenaan. De gebruikersinterface voor het kopen van munten is hetzelfde en bevat een eenvoudige bestelbox voor verschillende aankoopbedragen in de geselecteerde fiatvaluta.

coinmama bitcoin kopen

De interface is ontworpen voor beginners om eenvoudig, snel en veilig cryptocurrency te kopen. In vergelijking met andere fiat-to-crypto-uitwisselingen is dat er wel geen prijsgrafiek om historische of actuele prijzen te bekijken of geavanceerde ordertypes zoals limit of stop-limit.

Het ontwerp en de indeling van de website zijn duidelijk georiënteerd voor beginners die voor het eerst Bitcoin of andere altcoins kopen. Dit is een beperking voor ervaren of gevorderde beleggers en zullen een handelsplatform voor cryptocurrency moeten gebruiken om geavanceerde handelsfuncties en risicobeheertools te gebruiken.

Coinmama-vergoedingen

De kosten van Coinmama zijn gebaseerd op een Bitcoin-index die een referentietarief biedt voor de prijzen van elk ondersteund activum. De aankoopkosten zijn inclusief een 2% premie bovenop de prijs van de Bitcoin Index en commissiekosten tot 3,9% afhankelijk van de betalingswijze. Voor creditcard-, pin-, prepaid- en virtuele kaartbetalingen geldt een toeslag van 5% voor instantaankopen met een vast tarief. Er zijn geen extra kosten voor bankoverschrijvingen. De definitieve transactiekosten worden op het scherm weergegeven voordat de transactie wordt bevestigd.

Voor verkooptransacties op Coinmama is de vergoeding 0,1% -0,9% bovenop het Bitcoin Index-tarief plus de spread van 2%. Voor zowel koop- als verkooporders kunnen de handelskosten worden verlaagd, afhankelijk van het Coinmama-loyaliteitsniveau van de gebruiker.

Al met al, de kosten voor Coinmama om crypto te kopen zijn iets hoog vergeleken met andere populaire handelsplatforms. De verkoopkosten van 0,1% tot 0,9% zijn concurrerend, maar zijn beperkt tot alleen Bitcoin, die op de beurs terug naar fiatvaluta kan worden verkocht.

Coinmama loyaliteitsniveau

Net als bij andere cryptocurrency-handelsplatforms zoals Binance, Kraken en Kucoin, biedt Coinmama een loyaliteitssysteem. Het programma stimuleert gebruikers om grotere volumebedragen te verhandelen door hen te belonen met lagere handelskosten. De loyaliteitsstatus is niet eenmalig en moet gedurende een doorlopende periode van 90 dagen worden gehandhaafd.

Veiligheid

Coinmama is ontworpen als een instant-swapservice voor cryptocurrency waar gekochte digitale activa rechtstreeks kunnen worden gekocht en verkocht met behulp van een hardware-portemonnee. Dit betekent fondsen worden niet op het platform opgeslagen wat het risico dat hackers geld stelen aanzienlijk verkleint.

Bovendien, klanten creditcardgegevens worden niet opgeslagen, persoonlijke gegevens worden echter bewaard als onderdeel van de identiteitsverificatiegegevens. Overwegen eerdere inbreuken op beveiligingsgegevens, de uitwisseling heeft het bewustzijn van accountbeveiliging vergroot door regelmatig toezicht te houden op verdachte activiteiten en klanten te informeren over goede beveiligingspraktijken.

Veel Gestelde Vragen

Waar is Coinmama gereguleerd?

Coinmama is een legitieme en betrouwbare beurs die wordt beheerd door het moederbedrijf Cmama LTD, een gereguleerd Money Services-bedrijf. De uitwisseling is geregistreerd in de Verenigde Staten door FinCEN en binnen Canada onder de autoriteit FINTRAC. Volgens deze regelgeving biedt Coinmama strikte Know Your Customer (KYC) en Anti-Money Laundering (AML) -procedures om de identificatie en legitimiteit van elke rekeninghouder te valideren.

Vereist Coinmama ID?

Coinmama is een gereguleerde beurs die voldoet aan de Know Your Customer (KYC) -vereisten. Daarom maakt elke gebruiker een account aan bij Coinmama moeten ID-documentatie overleggen om hun identiteit te bewijzen voordat u digitale valuta aanschaft.

Kunt u Coinmama in de VS gebruiken??

Coinmama is beschikbaar in meer dan 188 landen over de hele wereld, inclusief de Verenigde Staten (VS). Er zijn echter 8 staten en territoria in de VS die beperkt zijn in het gebruik van de diensten van Coinmama vanwege lokale voorschriften en regels, waaronder Hawaii, New York, Amerikaans Samoa, Guam, Noordelijke Marianen, Puerto Rico, Kleine afgelegen eilanden van de Verenigde Staten en Virgin Eilanden.

Sommige staten in de VS worden niet rechtstreeks ondersteund door Coinmama en gebruikers worden doorgestuurd naar een externe provider Simplex om de aankoop te voltooien. Inwoners die in de verboden staten wonen, kunnen een lokale cryptocurrency-uitwisseling in de VS gebruiken, zoals Gemini, Kraken of Coinbase.

Heeft Coinmama een portemonnee?

Coinmama is een niet-bewarende uitwisseling wat betekent dat er geen online portemonnees zijn om klanten Bitcoin of andere cryptocurrency-activa op te slaan die op het platform zijn gekocht. Gebruikers zijn verplicht om hun eigen hardware wallet-adres op te geven, zodat de munten nooit door Coinmama in een wallet worden opgeslagen.

Gevolgtrekking

Om deze recensie op Coinmama af te sluiten, is de uitwisseling geschikt voor nieuwkomers en beginners die hun eerste cryptocurrency willen kopen. De gebruikersinterface, wereldwijde beschikbaarheid, responsieve klantenservice en ondersteunde betalingsopties maken het voor investeerders gemakkelijk om aan boord te gaan met fiat-valuta’s.

Bezoek Coinmama

Onze enige kritiek zijn de hoge vergoedingen en het gebrek aan functies voor intermediaire beleggers en handelaren die afhankelijk zijn van geavanceerde orders en een prijsgrafiek. Over het algemeen is Coimama een gerenommeerde en veilige uitwisseling voor het kopen van cryptovaluta met fiatvaluta.

Het is belangrijk om een ​​wereldwijde en betrouwbare crypto-uitwisseling te gebruiken om Bitcoin en cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Verschillende uitwisselingen zijn gehackt of er is geld van klanten gestolen. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – zijn bekend en vertrouwd om een ​​veilige manier te bieden voor beginners en professionele cryptohandelaren om fiat-valuta te storten en digitale activa te kopen.

Bezoek Coinmama

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me