DueDEX is een wereldwijde beurs die een handelsplatform voor Bitcoin-hefboomwerking aanbiedt. Het is snel een populaire crypto-handelsbeurs geworden voor handelaren die 24/7 en met een marge tot 100x in Bitcoin willen handelen.

Bezoek DueDEX

In een omgeving waar handelaren op zoek zijn naar nieuwe platforms om te handelen en hun BTC-posities te vergroten, zullen we de DueDEX-beurs beoordelen om de kenmerken, handelskosten, veiligheid en betrouwbaarheid te beoordelen (zodat u dat niet hoeft te doen!)

Het is over het algemeen een goed idee om gebruikers te laten beoordelen voordat u zich aanmeldt bij een crypto-uitwisseling en geld stort, toch? Dus zonder verder oponthoud, hier is onze DueDEX-recensie.

duedex

Wat is verschuldigdDEX?


DueDEX is een Alleen Bitcoin-handelsplatform voor marge die afkomstig is van een combinatie van de woorden “verschuldigd”, “derivaten” en “ruil”. Het woord “verschuldigd” staat voor alles wat gepast, adequaat, regelmatig en wettig is. Als geregistreerde beurs in Belize streeft DueDEX ernaar om eerlijkheid en transparantie te brengen in de uitwisseling van digitale activa.

DueDEX vergeleken

Geavanceerde functies, intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op DueDEX. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van andere best beoordeelde crypto-uitwisselingen die functies van wereldklasse bieden.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • OKEx Review: beoordelen of het veilig is & Betrouwbaar?
 • 8 Beste gratis crypto-uitwisselingen (commissievrije handel)
 • Instars Review: is het legitiem? Hoe GRATIS Crypto te verdienen
 • BlockFi Review: 3 dingen die u moet weten voordat u het gebruikt
 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië

DueDEX-functies

duedex-functies

Hier is een samenvatting van de beste functies op DueDEX (met ons commentaar):

 • Bitcoin-margehandel met een hefboomwerking tot 100x
 • Tot $ 70 welkomsthandelsbonus die in aanmerking komt voor alle nieuwe gebruikers
 • Geïsoleerd en dwarsmarge
 • 100.000 TPS per contract, lage latentie van minder dan 10 ms
 • Fair Price Marking Mechanism (om te voorkomen dat gebruikers marktmanipulaties krijgen)
 • Verzekeringsfonds & ADL benutten
 • Demo handelsaccount (testnet)
 • Geen KYC-vereisten

DueDEX-registratie & Log in

Om een ​​account bij DueDEX te registreren, is het proces vrij eenvoudig. U wordt gevraagd om in te loggen op uw opgegeven e-mailadres. Het is niet nodig om personeelsinformatie in te voeren of identiteitsdocumenten te uploaden. Omdat DueDEX alleen een Bitcoin-handelsplatform is en geen fiat-to-crypto-ramp biedt, is er geen KYC-proces.

duedex register

Nadat u zich heeft geregistreerd, kunt u inloggen op DueDEX met uw e-mailadres en wachtwoord. Er wordt een verificatiecode naar uw e-mail gestuurd, dus zorg ervoor dat u uw ongewenste e-mail controleert als u deze niet ontvangt.

Zoals bij alle cryptohandelbeurzen, raden we gebruikers altijd aan om 2FA- en sms-authenticatie in te stellen en te activeren (sterk aanbevolen) voor extra veiligheid. Om dit te doen, navigeert u naar ‘Accountbeveiliging’ in uw profielgedeelte. Het duurt maar een paar minuten.

Financiering van uw DueDEX-account

DueDEX is een cryptoplatform met alleen Bitcoin. Daarom accepteert het alleen stortingen in BTC. Om BTC op uw DueDEX-account te storten, navigeert u naar het menu ‘Storten’ aan de linkerkant. Hier kunt u Bitcoins rechtstreeks vanuit uw hardwareportefeuille of een andere centrale storten.

Als alternatief kunt u altijd geld kopen met behulp van een gerenommeerde fiat-to-crypto-uitwisseling en vervolgens de gekochte Bitcoin overbrengen naar DueDEX.

duedex aanbetaling

DueDEX gebruikersinterface

Dit is een belangrijk onderdeel, aangezien technische handelaren veel tijd zullen besteden aan het bekijken van de grafieken en het analyseren van hun specifieke handelsstrategieën. De handelsinterface zoals hieronder weergegeven is gestroomlijnd, intuïtief en eenvoudig te gebruiken.

Openstaande orders en posities kunnen onderaan snel worden bekeken. Dit is vrij traditioneel, maar naar onze mening kunt u de grootte van de grafiek het beste maximaliseren. Aan de rechterkant zijn het orderboek, de recente transacties, de BTCUSD-contractdetails en het ordervenster netjes gepositioneerd.

duedex-interface

Elk handelsvenster lijkt vast in zijn positie, maar zoals vermeld is de gebruikersinterface-indeling standaard en zal de meerderheid van de cryptohandelaren tevreden zijn. Als u van technische analyse houdt en geavanceerde handelshulpmiddelen nodig heeft, worden DueDEX-grafieken mogelijk gemaakt door TradingView, dat een compleet handelspakket biedt voor beginnende en gevorderde handelaren.

Zoals de meesten zullen weten, TradingView-grafieken die bekend staan ​​om hun soepele, intuïtieve en heldere beelden met een verscheidenheid aan geavanceerde handelshulpmiddelen en -indicatoren die in de grafieken kunnen worden ingevoegd.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

DueDEX bevat verschillende ordertypes die geschikt zijn voor de verschillende cryptohandelstrategieën, zoals:

 • Limietorder
 • Geavanceerde limiet (alleen posten, goed tot annuleren, vullen of doden, onmiddellijk of annuleren)
 • Marktorde
 • Stop limiet

U kunt de hoeveelheid, de risicolimiet, de bestelprijs en de hoeveelheid instellen via het bestelvenster. De hoeveelheid hefboomwerking wordt geregeld met behulp van een schuifregelaar, zoals hieronder weergegeven, die in een bestaande positie kan worden gewijzigd.

duedex bestelling

DueDEX Risk Manager

DueDEX helpt traders om handelsrisico’s te beheren en liquidatie te voorkomen met hun eigen gepatenteerde risicomanager.

Hiermee kunnen gebruikers het risico op rekeningvermogen aanpassen vanaf slechts 0,25% per transactie. De tool past zich automatisch aan "Hou op" en "Positie grootte" volgens uw gedefinieerde risico% (of punten).

U kunt ook instellen "Profiteer" om uw aangepaste risico te bieden & Beloningsratio en visualiseer de transactie vóór uitvoering.

Deze tool is handig voor beginnende cryptohandelaren om de parameters van uw transactie te bepalen voordat u deze uitvoert. Indien correct (en consistent) gebruikt, zal het u helpen bij het plannen en visualiseren van een mogelijke transactieopstelling en het helpen verliezen van transacties op de cryptomarkt te verminderen..

duedex risicomanager

Er is een volledige gids over het gebruik van de DueDEX-gebruikersinterface die u kunt lees hier.

DueDEX-hefboomwerking

DueDEX biedt margehandel op zijn Bitcoin-derivatenproduct met een hoge hefboomwerking tot 100x. Het platform kan slechts één hefboombedrag instellen voor hetzelfde type orders. Gebruikers hebben ook de mogelijkheid om te kiezen tussen geïsoleerd en dwarsmarge.

DueDEX-vergoedingen

Wisselkoersvergoedingen moeten worden geëvalueerd voordat wordt besloten om op een cryptocurrency-uitwisseling te handelen. Dit is zelfs nog belangrijker bij het handelen in grotere posities met marge of bij het uitvoeren van meerdere transacties op één dag (d.w.z. daghandelaren) die uw winst kunnen opeten.

Storting / opname

DueDEX doet NIET kosten in rekening brengen voor stortingen of opnames. Bij het opnemen van cryptocurrency is er een minimum netwerkvergoeding die wordt bepaald door de blockchain-belasting.

Handelskosten

DueDEX past een maker en taker-model toe voor het bepalen van transactiekosten. Afhankelijk van het type order dat door de gebruiker is geplaatst, bepaalt de beurs de handelskosten die als volgt moeten worden toegepast:

 • 0,075% vergoeding van toepassing voor limiet- en voorwaardelijke bestellingen (nemer)
 • -0,025% vergoeding van toepassing voor marktorders die vullen (maker)

In vergelijking met andere cryptomarge-handelsplatforms zijn de handelskosten op DueDEX redelijk redelijk en concurrerend.

Veel Gestelde Vragen

Is DueDEX Legit & Veilig?

DueDEX is geregistreerd in Belize in een poging om eerlijkheid en transparantie te brengen in de handel in digitale activa zoals Bitcoin. De website vermeldt een aantal beveiligingsmaatregelen om het geld van zijn klanten veilig te houden bij het handelen op de beurs, zoals:

 • 100% van de activa wordt opgeslagen in koude opslag met meerdere handtekeningen
 • Opnames van klanten worden gecontroleerd door menselijke tussenkomst op meerdere niveaus
 • Accounts hebben de mogelijkheid om 2-factorenauthenticatie in te schakelen
 • Website is volledig versleuteld met SSL

Heeft DueDEX een testnet- / demo- / papieren handelsaccount?

Ja. DueDue heeft een testnet beschikbaar waarmee gebruikers bitcoin kunnen demonstreren met virtueel geld. Het stelt potentiële handelaren in staat om het DueDEX-handelsplatform te gebruiken voordat ze geld storten.

Heeft DueDEX een aangesloten / verwijzingsprogramma?

Ja, DueDEX heeft een levenslang verwijzingsprogramma met 2 niveaus waarmee u 30% van de handelsvergoedingen van partners kunt ontvangen plus nog eens 10% van de partners van niveau 2.

duedex filiaal

Welke landen worden ondersteund door DueDEX?

DueDEX stelt klanten in staat om zijn diensten van over de hele wereld te gebruiken, afgezien van een selecte groep landen vanwege jurisdictiebeperkingen op cryptocurrencies. De landen en gebieden die NIET op DueDEX mogen handelen, zijn onder meer:

 • Hong Kong
 • Cuba
 • Iran
 • Noord Korea
 • Krim
 • Soedan
 • Maleisië
 • Syrië
 • Verenigde Staten (inclusief alle Amerikaanse territoria)
 • Bangladesh
 • Bolivia
 • Ecuador
 • Kirgizië

Handelaren die zich in de VS bevinden, mogen vanwege strikte regelgeving geen crypto verhandelen met DueDEX. Gebruikers uit deze regio moeten een cryptocurrency-exchange in de VS vinden.

DueDEX Review: ons oordeel is…

Om onze beoordeling af te sluiten, lijkt DueDEX een veilig en betrouwbaar platform te zijn om met een hoge hefboomwerking Bitcoin perpetuals te verhandelen. Hoewel het geen andere grote cryptoparen biedt, zoals Bitcoin, Ethereum, Litecoin en Ripple, maakt de uitwisseling dit goed met geweldige functies en een gebruikersinterface..

Bezoek DueDEX

We verwachten dat DueDEX in de nabije toekomst veel gebruikers en liquiditeit zal aantrekken (nadat ze meer markten hebben toegevoegd om te handelen)

Like deze post? Vergeet niet om het te delen!

Als er andere cryptocurrency-handelsbeurzen zijn die u door ons wilt laten beoordelen, laat dan een opmerking achter.

Risicobeheertools en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel-responsieve grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek DueDEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me