Het kiezen van een cryptocurrency-handelsbeurs kan een uitdagende taak zijn. Er zijn verschillende overwegingen, zoals de platformfuncties, de kaartinterface, handelsparen, vergoedingen, beveiliging en klantenondersteuning.

Een van de oudste en meest bekende beurzen ter wereld is Gate.io.

Bezoek Gate.io

Hoewel we ernaar streven u in deze recensie te voorzien van nauwkeurige en de nieuwste informatie, raden we u ten zeerste aan om de website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Meer dan 150 cryptocurrencies beschikbaar om te verhandelen
 • Spot-, EFT-, Futures- en afgeleide producten
 • 0,2% handelsvergoeding om crypto-activa uit te wisselen
 • Twee-factorenauthenticatie
 • Verdien rente op crypto binnen een Gate.io-portemonnee
 • 27e gerangschikt op basis van volume en liquiditeit

algemeen

3,95 / 5 Bezoek Gate.io


Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u aan de slag gaat, wordt het vaak aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardwareportefeuille zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het handelen in cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste cryptocurrency-hardwareportefeuilles die u kunt kopen.

gateio website

Wat is Gate.io?

Gate.io is een wereldwijde cryptocurrency-handelsbeurs die werd opgericht in 2013 om klanten over de hele wereld in staat te stellen een breed scala aan cryptocurrencies te kopen, verhandelen, verkopen en opslaan. De beurs wordt beschouwd als een van de beste handelsplatforms voor crypto en is dat momenteel gerangschikt 27e in de wereld op basis van verkeer, liquiditeit, handelsvolumes van spotmarkten. Gate.io heeft zijn kernaanbod uitgebreid met EFT, opties, derivaten en een futures-markt voor beleggers om crypto te kopen en verkopen met margehandel.

Gate.io vergeleken

Geavanceerde functies, een intuïtieve gebruikersinterface en een mobiele handelsapp zijn belangrijke functies op Gate.io. Deze vergelijkingstabel bevat alternatieve crypto-uitwisselingen zoals Gate.io die functies van wereldklasse bieden.

Gate.io-functies & Diensten

Gate.io biedt een beginnersvriendelijk en gebruiksvriendelijk handelsplatform om te speculeren over digitale valuta. De beurs richt zich primair op het bieden van een stabiele en veilige spotbeurs. Gate.io biedt ook de volgende functies:

 • Een beginners- of professioneel handelsplatform
 • Spotmarkt met meer dan 150 cryptoparen
 • Marge, derivaten en futures-markt om crypto te verhandelen met een hefboomwerking tot 100x
 • Cryptocurrency EFT-producten zoals hefboomwerking, gecombineerd en omgekeerd
 • Realtime marktgegevens en grafieken om altcoins, Defi-tokens en stablecoins te verhandelen
 • Demo handel in cryptocurrency met behulp van een Gate.io-testnet
 • Web- en mobiele app om portfolio te volgen en overal te handelen
 • HODL en verdien rente op investeringen in cryptocurrency
 • Cryptoleningen en cryptoleningen om een ​​actief te verpanden om een ​​ander te lenen
 • Korting op VIP-handelskosten bij grotere volumebedragen
 • Uitgebreide handleidingen, FAQ-sectie en responsief klantenserviceteam

Is Gate.io veilig?

Gate.io bevat verschillende industriestandaard beveiligingsprotocollen om het geld van de klant op de beurs te garanderen zijn veilig en beveiligd tegen online bedreigingen. Deze maatregelen omvatten Two Factor Authentication, Cold Storage Wallets en een SSL-beveiligde website.

Accountregistratie & Log in

Om een ​​account bij Gate.io aan te maken, moeten gebruikers een registratieproces doorlopen om een ​​handelsaccount aan te maken. Gate.io-uitwisseling zal om een ​​gebruikersnaam en e-mailadres vragen. Verificatie van het e-mailadres voltooit het basisproces voor het maken van een account. EEN tweede wachtwoord zal worden gevraagd om geld op te nemen uit de Gate.io-portemonnee van de gebruiker.

Gate.io-verificatie

Een identiteitsbewijs is niet onmiddellijk vereist om te handelen op Gate.io. Gebruikers kunnen geld storten op Gate.io en beginnen met cryptohandel zonder KYC te voltooien. Gebruikers zullen identificatiedocumenten moeten overleggen om geld van de uitwisseling op te nemen. Deze checks and balances zijn in overeenstemming met het AML-beleid. Het is een standaardproces om de digitale valutawissel te beschermen tegen betrokkenheid bij het witwassen van geld of verdachte activiteiten. De volgende informatie is vereist om de Gate.io-verificatie te voltooien:

 • Naam
 • Geboortedatum
 • Telefoonnummer
 • Kopie van een geldige identiteitskaart of paspoort en bewijs van adres
 • Foto (selfie)

Geld storten

Gate.io accepteert stortingen voor de belangrijkste cryptocurrency-activa en stablecoins zoals Tether (USDT) om te beginnen met handelen. Geld kan worden overgeboekt naar een Gate.io-account met behulp van de desktop en mobiel, waarbij de te storten cryptocurrency wordt geselecteerd (bijvoorbeeld Bitcoin), het unieke stortingsadres wordt gekopieerd en geld wordt overgeboekt van een andere exchange of een hardwareportefeuille voor cryptocurrency. De lijst met activa die naar Gate.io kunnen worden overgedragen om te worden verhandeld, wordt weergegeven op de pagina ‘Mijn fondsen’. Gebruikers moeten zich er ook van bewust zijn dat er iets is geen optie voor fiat-stortingen om crypto te kopen.

gate.io aanbetaling

Handelen met Gate.io

Gate.io is ontworpen voor beginners en gevorderde cryptocurrency-handelaren op het platform door een Standaard en professionele gebruikersinterface. De lijst met cryptocurrency-handelsparen is verborgen en kan worden uitgebreid om volledig te bekijken.

Er wordt aangenomen dat de standaardversie (hieronder weergegeven) geschikt is voor nieuwe handelaren, inclusief een grafiek, een orderinvoervak, een orderprofiellijst en handelsgeschiedenis. Het orderinvoervak ​​is groot en gemakkelijk te gebruiken, maar het orderboek en de handelsgeschiedenis zouden een afleiding zijn voor nieuwe handelaren die deze gegevens niet lezen.

gate.io standaard interface

Net als de meeste gerenommeerde cryptocurrency-handelsbeurzen, is Gate.io geïntegreerd met Tradingview om een ​​reeks diagramfuncties, indicatoren en tekentools te bieden. Gebruikers kunnen verander tijdframes, voeg diagramindicatoren toe en stel waarschuwingen in door met de rechtermuisknop op de diagrammen te klikken. Dit maakt het snel en gemakkelijk om door de grafieken te navigeren, functies te wijzigen en voorkeuren weer te geven.

De professionele gebruikersinterface lijkt compacter en minimalistischer dan Standard. De interface is geweest ontworpen om te focussen op prijsactie en technische analyse met een groter grafiekvenster. Het wordt geleverd met dezelfde functies als de basisversie en traders kunnen verschillende soorten indicatoren over de grafieken heen leggen.

gate.io professionele interface

Om transacties te plaatsen met behulp van Gate.io crypto-uitwisseling, is er een orderinvoervenster dat standaard is en lijkt op andere cryptocurrency-uitwisselingssites. Gebruikers kunnen op de recente bestellingen klikken, waardoor de prijzen automatisch in het bestelvak worden weergegeven. Dit is handig om te voorkomen dat u een fout maakt bij het invoeren van de prijs. Het handelsvolume kan worden aangepast met een schuifregelaar.

De beschikbare ordertypes zijn onder meer limiteren, market en shoogste limiet. Limietorders kunnen worden geactiveerd op basis van prijs en / of tijd. Er is ook de optie voor onmiddellijke of annulering (IOC) en ijsbergorders voor gevorderde handelaren.

gate.io margehandel

De gebruikersinterface om derivaten te verhandelen op Gate.io verschilt van de spot-exchange. Het belangrijkste verschil is de hefboomschuifregelaar onder het orderinvoervenster en contractdetails. De lay-out heeft een soortgelijk uiterlijk om gebruik te maken van crypto-uitwisselingen zoals Bybit en BitMEX.

Over het algemeen is de Gate.io-gebruikersinterface voor de spot- en derivatenmarkten beginnersvriendelijk, robuust en geschikt voor verschillende soorten handelaars en vaardigheidsniveau. Het grafiekvenster is responsief en bevat geavanceerde grafiektools en software om cryptocurrency te verhandelen.

Advertentie

BYBIT

verdien beloningen tot $ 600 met bitcoin-stortingen

BEOORDELING

4.7 / 5

Claim $ 600

Gate.io-app

Gebruikers die er de voorkeur aan geven om overal en altijd digitale activa te verhandelen, kunnen de Gate.io mobiele handelsapp. De app wordt ondersteund op iOS- en Android-apparaten en is meer dan 50.000 keer gedownload met een gemiddelde beoordelingsscore van 3,1 van de 5 sterren. De app biedt vergelijkbare functionaliteit als de desktop-handelsversies, waar handelaren posities kunnen invoeren en de transacties onderweg kunnen volgen.

gate.io-app

Gate.io-vergoedingen

Gate.io gebruikt een andere vergoedingsstructuur voor de aangeboden spot- en margehandelsmarkten. De spot trading fee per transactie is 0,2% en vermindert met grotere handelsvolumes. De wisselkoersen zijn iets hoger dan die van zijn concurrenten, zoals Binance en KuCoin, die 0,1% vergoedingen per transactie bieden. Er is de mogelijkheid om kosten te betalen met Gate.io-tokens (GT) om 25% korting te ontvangen.

De vergoedingen voor de Futures-markt zijn gebaseerd op een ‘maker and taker’-model, namelijk -0,025% respectievelijk 0,075%. Dit wordt als een lage vergoeding beschouwd in vergelijking met de meest populaire margehandelsplatforms ter wereld.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen zijn hetzelfde.

VERGELIJK GATE.IO MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Storting & Opnamekosten

Om geld te storten op Gate.io-uitwisseling, zijn er geen transactiekosten. Het terugtrekken van cryptocurrency-activa van de handelsbeurs zal de standaard blockchain-netwerkvergoeding wat onvermijdelijk is en automatisch wordt aangepast op basis van marktomstandigheden. De opnamekosten voor elk actief en de limieten zijn te vinden op de Gate.io vergoedingen pagina.

Gate.io HODL & Verdienen

Gebruikers op Gate.io kunnen geld overboeken naar het handelsplatform en crypto verdienen als een alternatief met een lager risico voor het verhandelen van digitale activa. Gate.io biedt verschillende financiële producten aan, zoals tijdelijke en flexibele regelingen voor handelaren rente verdienen over hun cryptocurrency-activa tussen de handel op de beurs. De vaste periode om beloningen te verdienen kan variëren van 7 tot 28 dagen en omvat munten zoals USDG, TRX, EOS, ATOM, ALGO en Tezos.

gate.io verdienen

Ondersteunde landen

Gate.io ondersteunt cryptocurrency-handelaren en investeerders over de hele wereld op het platform, met uitzondering van de volgende landen:

 • Burgers en inwoners van de staat Washington (VS)
 • Staat New York (VS)
 • Cuba
 • Iran
 • Noord Korea
 • Soedan
 • Syrië
 • Pakistan
 • Venezuela
 • Krim

Veel Gestelde Vragen

Is Gate.io gehackt?

Gate.io’s beveiligingssystemen zijn in 2019 geschonden dat resulteerde in Er worden 4.200 Ethereum Classic-munten gestolen, ter waarde van ongeveer $ 271.500. Het gestolen geld werd naar verluidt teruggegeven aan Gate.io. Sinds dit incident lijken er volgens ons onderzoek geen verdere hacks te zijn geweest.

Heeft Gate.io een demo-account?

Beginners kunnen dat leer hoe u cryptocurrency-activa kunt verhandelen en demonstreren met behulp van het Gate.io-testnet. Gebruikers kunnen overschakelen naar cryptohandel met oefengeld in de gebruikersinterface met behulp van het navigatiemenu bovenaan.

Kunnen Amerikaanse staatsburgers Gate.io gebruiken??

Gate.io crypto-uitwisseling stelt gebruikers in staat 49 staten binnen de VS om de spotcryptomarkt te verhandelen, behalve de staat Washington en de staat New York. Handelaren die in de staten Washington en New York wonen, zullen een andere cryptocurrency-uitwisseling in de VS moeten vinden.

Gevolgtrekking

Om onze Gate.io-uitwisselingsbeoordeling af te sluiten, is de uitwisseling een toonaangevend handelsplatform voor cryptocurrency dat klanten over de hele wereld een gebruiksvriendelijk platform biedt om digitale activa zoals Bitcoin en Ethereum te kopen, verhandelen en verkopen. Gate.io is een solide uitwisseling die is geweest ontworpen voor handelaren met verschillende vaardigheidsniveaus, expertise en ervaring met het verhandelen van digitale activa met verschillende kaartinterfaces om uit te kiezen.

Bezoek Gate.io

Over het algemeen zouden handelaren die op zoek zijn naar een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling met spot, EFT, opties, futures, derivaten, demo-trading crypto en de mogelijkheid om beloningen op crypto te verdienen, Gate.io moeten overwegen. Handelaren die op zoek zijn naar een groter handelsvolume voor altcoins, zullen echter een exchange met diepere liquiditeit moeten gebruiken, zoals Binance.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • StormGain Review: LEES DIT voordat u zich aanmeldt
 • 10 beste cryptocurrency-uitwisselingen in Australië

 • Nexo Review: hoe u rente op uw crypto kunt verdienen
 • How To Cosmos (ATOM): 4 beste plaatsen om beloningen te verdienen
 • 6 beste plaatsen om Bitcoin te kopen in het VK

Risicobeheerhulpmiddelen en platformfuncties zijn erg belangrijk voor elke potentiële investeerder in cryptocurrency. De volgende cryptocurrency-handelsbeurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden geavanceerde handelsfuncties, technische indicatoren en een soepele, mobiel reagerende grafiekinterface die geschikt is voor beginners en professionele cryptohandelaren.

Bezoek Gate.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me