Voor degenen onder u die een paar jaar geleden in cryptocurrencies hebben geïnvesteerd, kent u de populaire HODL-handelsstrategie. Veel beleggers zouden zich ook de pijn herinneren van het zien hoe de waarde van hun portefeuille daalde vanaf de piek in 2017 en vroegen zich nu af of hun investering ooit zal herstellen..

Bezoek Shrimpy

We zijn een handige crypto-tool tegengekomen die de stress kan wegnemen, uw volledige crypto kan beheren en bewaken en uw risico automatisch kan aanpassen op basis van hoe de markt zich gedraagt..

In deze Shrimpy-recensie zullen we onze mening geven over de beschikbare cryptocurrency-tools, zoals het automatisch aanpassen van uw portfoliotoewijzingen over meerdere beurzen met een paar simpele klikken. Innovatieve tools zoals deze kunnen u helpen uw crypto-investeringsportefeuille te beheren en uw investeringsdoelen eerder te bereiken.

Wat is garnalen?

Shrimpy is een portfoliobeheerwebsite waarmee cryptocurrency-handelaren hun volledige saldo op verschillende beurzen allemaal op één platform kunnen beheren. U hoeft niet apart in te loggen op elke crypto-uitwisseling om koop- en verkooptransacties uit te voeren.


garnalenachtige website

Met de portfoliomanager kunt u uw totale portefeuille toewijzen met behulp van eenvoudige percentages met een visuele momentopname en statistieken. U kunt de toewijzing van elke munt handmatig of automatisch aanpassen op basis van de markt door de percentages te wijzigen die de transacties namens u uitvoeren.

Garnalen vergeleken

Shrimpy is een handige crypto-tool voor beginners die op zoek zijn naar een eenvoudige manier om hun hele portfolio te beheren. Hier zijn een paar andere platforms die verbinding maken met meerdere beurzen om uw portefeuille te beheren.

U bent wellicht ook geïnteresseerd in:

 • OKEx Review: beoordelen of het veilig is & Betrouwbaar?
 • Beste cryptomarge-handelsplatforms vergeleken
 • Beste hardwareportefeuilles om uw Bitcoin op te slaan
 • 4 Beste Bitcoin Cashback & Rewards-app (GRATIS geld)
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Sociale handel

Shrimpy Crypto Tools & Kenmerken

Hier is een samenvatting van de beste functies van Shrimpy (met ons commentaar):

 • Verbind meerdere cryptohandelbeurzen met één platform
 • Beheer uw volledige cryptoportfolio met een eenvoudige interface en cryptotools
 • Volg de prestaties van uw portefeuille en pas de beleggingsstrategie automatisch aan
 • Kopieer ‘s werelds beste cryptohandelaren op het gebied van sociale handel
 • Verdien commissie voor elke sociale handelaar die jou volgt
 • Automatiseer handelsstrategieën met behulp van verschillende indicatoren en handelshulpmiddelen

garnalenachtige kenmerken

Garnalenregistratie & Log in

De eerste stap is om een ​​account aan te maken bij Shrimpy. Volg gewoon deze stappen:

Shrimpy aanmelden

Linken naar een crypto-uitwisseling

Log vervolgens in op het Shrimpy-account zodra u de e-mailverificatie heeft voltooid. Hier moet u de API van uw crypto-uitwisseling verbinden met het platform. Om een ​​beurs aan te sluiten, klikt u op het tabblad ‘Beurzen’ onder ‘Instellingen’ en selecteert u de beurs.

shrimpy link uitwisseling

Voer de API-informatie in van de respectieve crypto-uitwisseling waarmee u verbinding wilt maken. Voor meer informatie heeft Shrimpy een stap voor stap samengesteld gids over hoe elke centrale met hun platform kan worden verbonden.

Uw cryptoportfolio toewijzen

Nu u uw cryptocurrency-uitwisseling heeft aangesloten, kunt u beginnen met het toewijzen van een percentage aan de munten die u wilt bezitten. Klik op de link ‘Automatisering’ in het linkermenu en u komt in een scherm zoals hieronder weergegeven.

garnaalachtige asset allocatie

Hier kunt u de crypto-activa toevoegen om in uw portefeuille op te nemen. Elke toewijzing is gebaseerd op een percentage, dus de totale toewijzing moet gelijk zijn aan 100%. Nadat u de toewijzingen hebt toegevoegd, moet u een automatiseringsstrategie selecteren door de tijdsperiode voor het opnieuw in evenwicht brengen te selecteren.

Nadat u de automatisering heeft opgeslagen, kunt u beginnen met het automatiseren van het proces door uw portfolio toe te wijzen. Voordat u op de knop ‘Nu opnieuw in evenwicht brengen’ klikt, moet u de toewijzingen controleren om er zeker van te zijn dat u er tevreden mee bent. Zodra u de reeks activeert, voert Shrimpy alle noodzakelijke transacties namens u uit om de portefeuilletoewijzingen te bereiken die u heeft ingesteld..

U kunt ook meerdere automatiseringen instellen om verschillende portefeuilles te beheren die uit verschillende munten of een andere strategie kunnen bestaan. Bekijk de onderstaande video voor meer informatie over het maken van een portfolio met Shrimpy.

Andere handelarenportefeuille kopiëren

Net als bij andere sociale handelsplatforms zoals eToro, kunnen gebruikers op Shrimpy communiceren met andere investeerders en de populairste toewijzingen van digitale valuta op het platform bekijken. Door succesvolle crypto-investeerders te volgen, kunt u uw portefeuille afstemmen op de beste investeerders op het platform en zelfs rechtstreeks met hen chatten.

U kunt zelfs meerdere Social Leaders volgen en hen automatisch een deel van uw crypto-activa laten beheren. Om dit te doen, moet u meerdere portfolio’s aanmaken, zoals hierboven uitgelegd.

Om de portefeuille van cryptohandelaren te bekijken en te volgen, klikt u op het tabblad ‘Sociaal’ aan de linkerkant.

Shrimpy sociaal tabblad

Hier kunt u bladeren door alle andere beleggers op Shrimpy die hun portefeuilletoewijzingen hebben gedeeld. U kunt de volgende informatie bekijken om te bepalen welke portfolio (s) u moet volgen:

 • Aantal volgers
 • Prestaties gedurende een dag / week / maand (percentage)
 • Lijndiagram visualisatie van gebruikersportfolio
 • Wanneer de investeerder voor het laatst actief was

Nadat u een portfolio hebt bepaald dat u wilt volgen en repliceren, klikt u op de knop ‘Start automatisering’, waarna een dialoogvenster wordt geopend met uw huidige portfolio’s. Selecteer uw portfolio en klik op ‘Start’ om uw cryptoportfolio automatisch opnieuw in evenwicht te brengen en het account van de persoon die u volgt te kopiëren.

garnalenkopiehandelaar

Dus elke keer dat de portefeuille die u volgt, de toewijzing wijzigt, zal deze automatisch kopen, verhandelen en verkopen via uw aangesloten crypto-uitwisseling om overeen te komen met hun portefeuille. Het is uiteraard belangrijk dat u de belegger die u wilt volgen grondig onderzoekt en zijn prestaties over een lange periode ondervraagt.

De enige verbetering die we hebben opgemerkt, is het toevoegen van filters om de investeerders te ordenen op prestatie of een andere statistiek.

Ondersteunde uitwisselingen

Met Shrimpy kunnen gebruikers meerdere cryptocurrency-handelsbeurzen verbinden. Dit betekent dat u cryptocurrency kunt kopen, verhandelen en verkopen via één enkele interface. De ondersteunde crypto-uitwisselingen op Shrimpy zijn:

 • Binance
 • Coinbase
 • Bittrex
 • Bitfinex
 • Poloniex
 • Kraken
 • … en vele anderen, zoals hieronder weergegeven.

door garnalen gesteunde uitwisselingen

Wat zijn de kosten?

Shrimpy-vergoedingen zijn gebaseerd op drie verschillende pakketten die verschillende functies en functionaliteit bieden:

 • HODLer (gratis)
 • Professioneel – $ 13 / maand (jaarlijks gefactureerd)
 • Enterprise – op maat gemaakt om bij u te passen

Om het beste betalingsplan te kiezen om uw cryptocurrency-strategie te automatiseren, moet u de website raadplegen om te zien welke functies bij elke prijsoptie zijn inbegrepen. Betalingen zijn in USD of cryptocurrency. Als je het niet zeker weet, begin dan met een gratis Shrimpy-account?

garnaalkosten

Shrimpy Partners

Shrimpy wordt ondersteund door enkele van de grootste namen in de cryptocurrency-ruimte, wat voor geloofwaardigheid zorgt. De portfoliobeheersite wordt ondersteund door de volgende cryptobedrijven:

 • KuCoin
 • HitBTC
 • OKEX
 • CoinTracker
 • Koinly
 • CryptoTrader.Tax
 • KaiKo
 • CoinStats
 • CoinAPI.io

garnalenpartners

Veel Gestelde Vragen

Kunt u back-test strategieën voor cryptocurrency-handel

Shrimpy heeft een backtest-functie om een ​​portefeuilletoewijzing te simuleren om te zien hoe de strategie in de loop van de tijd zou hebben gepresteerd. Het is een geweldige manier om resultaten te vergelijken tussen een HODL-strategie en een rebalancing-strategie.

Is er een aangesloten programma?

Shrimpy heeft een partnerprogramma waarmee gebruikers de eerste 3 maanden 50% commissie kunnen verdienen over alle betalingen die zijn gedaan door de mensen die u doorverwijst via uw unieke verwijzingslink.

Heeft Shrimpy een demo-account??

Shrimpy heeft een demo-handelsaccount waarmee u het platform kunt verkennen en ermee kunt experimenteren terwijl u verbonden bent met verschillende cryptocurrency-uitwisselingen. U kunt oefenen met het opzetten van cryptoportefeuilles en het uitvoeren van automatische investeringsstrategieën op basis van toewijzingen en frequentie. Om de demo te bekijken, bezoek de website.

Gevolgtrekking

Om onze beoordeling en beoordeling van Shrimpy af te sluiten, vonden we dat de crypto-handelstools erg nuttig zijn. Het elimineert de noodzaak om uw cryptoportfolio elke keer te controleren of om in te loggen op meerdere beurzen.

Bovendien maakt de automatische (of handmatige) munttoewijzingsfunctie het snel en gemakkelijk om uw portefeuilletoewijzing en blootstelling te wijzigen. Het duurt slechts een paar minuten om op te zetten en de Shrimpy doet de rest om uw portfolio automatisch opnieuw in evenwicht te brengen.

Bezoek Shrimpy

En het beste van alles is dat u zelfs een klein deel van uw portefeuille kunt toewijzen om de investeringsstrategie van zeer winstgevende cryptohandelaren op het platform te kopiëren. Over het algemeen waren we behoorlijk onder de indruk van de Shrimpy en geloven dat het de moeite waard is om het eens te proberen.

De cryptocurrency trading tools die beschikbaar zijn op het platform zijn uitstekend, zelfs in de gratis versie. Het zal geweldig zijn om te zien dat er in de toekomst meer cryptocurrency-handelsbeurzen worden toegevoegd en dat er nieuwe en opwindende nieuwe functies worden uitgebracht.

Hier zijn nog een paar met de hand geselecteerde artikelen die u kunt lezen:

 • FTX Exchange Review – Mocht u de overstap maken?
 • 7 Beste crypto-uitwisselingen zonder kosten (commissievrije handel)
 • BlockFi Review: Is het legitiem & Veilig?
 • Bitcoins kopen met Amazon-cadeaubon (supergemakkelijk)
 • 6 Beste Bitcoin-uitwisselingen in het VK

Bezoek Shrimpy

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me