De toekomst van digitale valuta ziet er rooskleurig uit en zou op de radar van elke Australiër moeten staan ​​als een middel om rijkdom op te bouwen voor de komende generaties. Het is net zo belangrijk om een ​​veilige en beveiligde beurs te vinden om Bitcoin in Australië te kopen.

Een van de meest populaire beurzen in Australië die een vertrouwd en gerenommeerd platform is geworden met meer dan 30.000 gebruikers, is Swyftx.

Bezoek Swyftx

Hoewel we ernaar streven u in deze Swyftx-recensie van de meest nauwkeurige informatie te voorzien, raden we u aan hun website te bezoeken om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen die daarna kunnen optreden..

Belangrijkste kenmerken:

 • Gebruiksvriendelijke desktop en mobiele app
 • Snelle ID-verificatie zonder upload van documenten of selfies
 • 226+ activa om te kopen en verkopen
 • Lage handelskosten en spreads
 • Biometrische account login
 • Individuele belastingaangifte en tools
 • Responsief klantondersteuningsteam
 • 5 sterren gebaseerd op 1040 beoordelingen

algemeen

5/5 Bezoek Swyftx


Makkelijk te gebruiken

Gebruikersomgeving

Vergoedingen

Veiligheid

Voordat u aan de slag gaat, wordt het aanbevolen om een ​​Bitcoin-hardware wallet zoals de Ledger Nano X te gebruiken bij het kopen en verkopen van cryptocurrency. Als u geen portemonnee heeft, lees dan onze gids over de beste hardwareportefeuilles om cryptocurrency op te slaan.

swyftx website

Wat is Swyftx?

Swyftx is een handelsplatform voor cryptovaluta dat een eenvoudige en transparante manier biedt voor individuen om te investeren in Bitcoin of altcoins zoals Ethereum in Australië. Het platform is gebouwd om frustraties op andere gevestigde Australische crypto-uitwisselingen weg te nemen, zoals misleiding, manipulatie, hyperinflatie en hoge spreads door hebzuchtige bedrijven..

krijgen $ 10 gratis bitcoin bij aanmelden en verifiëren

Ontvang $ 10 BTC

Na een enorme groei in de afgelopen 24 maanden te hebben gezien, heeft Swyftx dat ook gedaan meer dan 30.000 geregistreerde gebruikers in een korte tijd. De visie van het team is om meerdere beurzen, grafieken, portefeuillemonitoring, hefboomwerking, financiering, fiat en risicobeheer samen te brengen in een eenvoudige end-to-end-oplossing..

Korte samenvatting

swyftx vergeleken

Is door Swyftx gereguleerd?

Swyftx is een geregistreerd Australisch privébedrijf (ABN 72 623 556 730) onder de handelsnaam SWYFTX Pty Ltd. Het in Brisbane gevestigde het wisselen van digitale valuta wordt gereguleerd door het bestuursorgaan AUSTRAC die financiële wetten afdwingt om het risico van criminelen en het witwassen van geld te minimaliseren. Swyftx voldoet ook aan de strikte AML / KYC-verplichtingen die zijn opgesteld door de Australische regering.

Swyftx-functies

Snelle verificatie

Swyftx biedt een snel en eenvoudig proces om u aan te melden, te verifiëren, geld te storten en te beginnen met handelen. In tegenstelling tot andere beurzen in Australië is dat er wel het is niet nodig om ID-documentatie of selfies te uploaden en wacht uren totdat het account is goedgekeurd voordat gebruikers cryptocurrency kunnen kopen.

swyftx account aanmaken

Gebruikers kunnen onmiddellijk aan de slag met cryptocurrencies met het snelle verificatieproces van Swyftx dat in slechts enkele minuten kan worden voltooid met een naam, e-mailadres en ID-documentinformatie.

Gebruikersvriendelijk

De desktop- en mobiele applicatie is ontworpen voor beginners en halfgevorderde investeerders om aan de slag te gaan met digitale valuta. Het is eenvoudig om te navigeren tussen de activalijst, portemonnee, grafieken, opnames en andere functies met behulp van de zijbalk. De hele handelservaring is heel eenvoudig op een volledig aanpasbaar dashboard dat kan worden aangepast aan elke belegger.

swyftx-interface

Stortingsmethoden

Swyftx is een populaire Australische crypto-uitwisseling vanwege ondersteuning voor een breed scala aan methoden om geld over te boeken naar een rekening. De cryptocurrency-uitwisseling biedt een snelle en gemakkelijke manier om onmiddellijk tot $ 50.000 aan AUD te storten met behulp van een bankoverschrijving, OSKO, POLi-betaling en PayID via een Australische bankrekening. Swyftx heeft onlangs ondersteuning geïntroduceerd voor creditcards om een ​​account te financieren.

Lage spreads

Wist je ook dat crypto-uitwisselingen verborgen kosten in rekening kunnen brengen in de spread? Beurzen van concurrenten hebben spreidingskosten die kunnen oplopen tot 2,6% voor elke koop- en verkooporder. Swyftx is een van de weinige digitale valutaplatforms die volledig transparant zijn met hun spread fees die zo laag zijn als 0,45% voor Bitcoin.

swyftx verspreid

Swyftx werkt als een makelaar vind de beste cryptoprijzen in AUD en USD door de beste cryptocurrency-handelsbeurzen te doorzoeken om een ​​cryptocurrency-beurs te vinden met de grootste liquiditeit voor het verhandelde activum. Hierdoor is Swyftx in staat om de beste markttarieven en de laagste spread te verkrijgen.

Swyftx vergeleken

POLI Payments en PayID zijn de meest populaire methoden om Australische dollars op Swyftx te storten. Deze vergelijkingstabel geeft een overzicht van alternatieve uitwisselingen zoals Swyftx die snelle overschrijvingen van bankrekeningen mogelijk maken.

Is Swyftx veilig?

Swyftx omvat meerdere beveiligingslagen om de veiligheid van klantgelden te waarborgen. Het platform is een partnerschap aangegaan Auth0 gespecialiseerd in cloudplatformbeveiliging om het hoogste niveau van wachtwoord- en accountveiligheid te behouden.

Accounts worden veilig gehouden met behulp van Two Factor Authentication (2FA), wat betekent dat je iets nodig hebt dat je weet (wachtwoord) en iets dat je hebt (2FA-apparaat) om succesvol in te loggen. 2FA is vereist om opnames, accountgegevenswijzigingen en bepaalde transacties met een hoog volume te bevestigen.

Hoe werkt Swyftx?

Swyftx gebruikt automatisch optimaliseert elke crypto-order in orderboeken van meerdere beurzen om de beste prijzen en liquiditeit te bieden. Dit betekent de liquiditeit op handelsparen (bijv. altcoins) op Swyftx is aanzienlijk hoger in vergelijking met andere cryptobeurzen, wat resulteert in lagere spreads (d.w.z. het verschil tussen de bied- en laatprijs).

Een traditionele cryptocurrency-uitwisseling zal bijvoorbeeld hun eigen orderboeken gebruiken voor elk handelspaar. Als er een gebrek aan handelsactiviteit is voor de betreffende munt, kan de spread fee stijgen vanwege het gebrek aan beschikbare liquiditeit. Swyftx lost dit probleem op door miljarden liquiditeit op één plek te halen uit een grotere cryptocurrency-exchange zoals Binance.

Accountregistratie & Log in

Om een ​​account bij Swyftx aan te maken, klikt u op de "Aanmelden" knop hieronder. Hiermee gaat u rechtstreeks naar de Swyftx-registratiepagina waar u uw e-mailadres moet invullen, een wachtwoord moet instellen en uw naam en telefoonnummer moet invoeren. Klik "mee eens" naar de algemene voorwaarden en klik op "Maak mijn account".

Er zijn geen kosten verbonden aan het aanmaken of onderhouden van een Swyftx-account of -portemonnee.

ID-verificatie

Vanwege lokale regelgeving moeten nieuwe gebruikers die een account bij Swyftx maken, hun identiteit verifiëren. Het Swyftx-verificatieproces is eenvoudig en kan dat ook zijn voltooid in 2 minuten. Om het verificatieproces te starten, navigeert u naar de zijbalk aan de linkerkant en klikt u op "Profiel" ga dan onder uw naam naar "Verificatie". Hierdoor wordt een online formulier geopend waarin u alleen het volgende hoeft op te geven:

 • E-mailadres
 • Mobiele telefoonnummer
 • ID-documentnummer

Geld storten

Swyftx ondersteunt verschillende betalingsopties voor zijn klanten om AUD over te maken naar een account, waaronder PayID, POLi, bankoverschrijving en kredietkaarten. Er is momenteel geen optie om crypto te kopen met een contante storting of PayPal.

Er is een minimaal stortingsbedrag van $ 30 en voor stortingen van minder dan $ 200 wordt een vergoeding van $ 2 in rekening gebracht. De maximale stortingslimiet is $ 100.000 met volledige verificatie.

Ondersteunde activa

Swyftx biedt een platform dat meer dan 226 cryptocurrency-munten, activa, tokens en digitale valuta dat kan worden gekocht en verkocht zoals Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, EOS, Stellar Lumens, Tezos, Algorand en NEO.

De Australische crypto-uitwisseling ondersteunt ook populaire DeFi-tokens zoals Compound, Sushi en Yearn Finance die kunnen worden gekocht en verkocht. Een leuke functie van Swyftx is de ondersteuning voor nieuwe munten die regelmatig worden aangekondigd via hun sociale mediakanalen.

Cryptocurrency kopen

Swyftx biedt een eenvoudige, schone en gebruiksvriendelijke handelservaring voor nieuwe beginners of ervaren investeerders. Het dashboard bevat een bovenste balk met de live-prijs van Bitcoin in AUD en andere cryptocurrency-activa. De balk aan de linkerkant is het primaire navigatiemenu om het handelsvenster te openen, profielgegevens te wijzigen en snelle navigatie naar Swyftx-stortings- en intrekkingsfuncties.

swyftx dashboard

Om cryptocurrencies te kopen met Swyftx, is er een eenvoudig bestelformulier dat een schatting geeft van de prijs van 1 BTC tot AUD en het in ruil daarvoor te betalen bedrag. Een leuke functie zijn de verschillende soorten bestellingen die beschikbaar zijn:

 • Marktorde
 • Limietorder
 • Stop de bestelling

De geavanceerde orderuitvoeringstypes zijn perfect voor handelaren die op zoek zijn naar een uitwisselings- en handelsinterface in één platform om dit mogelijk te maken eenvoudiger risicobeheer snellere orderuitvoering. Handelaren kunnen een grafiekmodus op volledig scherm openen met geavanceerde handels- en grafiektools.

swyftx-grafieken

De grafieken bieden een breed scala aan tijdframes en prijsgrafieken koppelingen tegen AUD, USD en Bitcoin. Er zijn verschillende handelsfuncties die over elkaar kunnen worden gelegd, zoals trendlijnen, indicatoren en tekengrafiekpatronen om een ​​invoer te perfectioneren met behulp van een markt-, limiet- of stoporder.

Wist je dat? Swyftx biedt een volledig handelsaccount in de demo-modus voor beginners om te leren hoe ze crypto kunnen verhandelen en om ervaring op te doen met het gebruik van het platform zonder echt geld.

We raden echter aan om een ​​account aan te maken met een speciaal diagrampakket zoals TradingView op een nieuw tabblad of venster. Hierdoor blijven wijzigingen en technische analyses in elke prijsgrafiek behouden.

Swyftx-vergoedingen

Swyftx biedt een van de laagste tarieven in Australië met een vast bedrag van 0,6%. De diepe liquiditeit die op de cryptocurrency-uitwisseling wordt aangeboden, biedt gebruikers verspreidt zich zo laag als 0,45% tussen de kopers & verkopers en minder slip. In vergelijking met andere bekende Australische beurzen kunnen ze tot 1% in rekening brengen voor directe koop- / verkooporders, plus een spreidingskost van ongeveer 2,6%.

swyftx-handelskosten

Storting & Opnamekosten

Met Swyftx kunnen gebruikers geld storten met Australische dollars (AUD). Het maximale stortings- en opnamebedrag is AUD $ 20.000 per dag en kan worden verhoogd tot AUD $ 100.000 met verbeterde verificatie.

Alle stortingen worden automatisch omgezet in USD door de crypto-uitwisseling op basis van de wisselkoers voor de dag. Hierdoor kan Swyftx zoeken naar diepere liquiditeitspartners die de USD-paren gebruiken om lagere spreads en uiteindelijk goedkopere cryptoprijzen in AUD aan te bieden. Over het algemeen zijn de vergoedingen voor stortingen en opnames op Swyftx zeer redelijk en concurrerend met andere beurzen.

swyftx aanbetaling AUD

Klantenservice

Swyftx gebruikt Intercom om mensen snel en persoonlijk te helpen met livechat, wat geweldig is voor beginners die de uitwisseling voor het eerst gebruiken. De chatbot biedt handige links vanuit het Helpcentrum voor veelgestelde vragen. Er is ook de mogelijkheid om rechtstreeks met het klantenserviceteam te chatten.

Het klantenserviceteam van Swyftx is erg actief en zal binnen enkele minuten of uren antwoorden of u een e-mail sturen. We gebruikten de live chat-functie en kregen ongeveer een antwoord 2 minuten van een van de medeoprichters. Slechte klantenservice kan een probleem zijn met de grotere beurzen, maar de ondersteuning was uitzonderlijk en een sterke indicator van een gerenommeerde Australische crypto-uitwisseling.

Veel Gestelde Vragen

Is Swyftx een portemonnee?

Swyftx biedt een veilige portemonnee voor zijn gebruikers om cryptocurrency-activa op te slaan en te bewaren na aankoop-, handels- of verkoopactiviteiten. De portemonnee bestaat uit warme en koude opslag om geld van klanten veilig op te slaan. De beste aanpak is om geld op te nemen van een Swyftx-portemonnee naar een hardwareportefeuille.

Heeft Swyftx een mobiele app??

Het handelsplatform van Swyftx beschikt over een mobiele handelsapp waarmee gebruikers cryptocurrencies op mobiele apparaten kunnen kopen, verhandelen en verkopen. De app geeft toegang tot alle functionaliteit en features op elk apparaat met een moderne webbrowser zoals Android- of iOS-smartphones.

Kunt u crypto kopen met een creditcard?

Swyftx ondersteunt creditcards om cryptocurrencies op zijn platform te kopen. Bankoverschrijvingen met POLi en PayID zijn de andere ondersteunde betaalmethoden die het platform gebruiken.

Is Swyftx beschikbaar in Nieuw-Zeeland?

Het Swyftx-handelsplatform is alleen beschikbaar voor gebruikers in Australië om cryptocurrencies te kopen, verhandelen en verkopen. Inwoners die in andere landen wonen, zoals Nieuw-Zeeland, kunnen Swyftx niet gebruiken en moeten een NZ-crypto-exchange vinden.

Kunt u een handel demonstreren met Swyftx?

Swyftx biedt een crypto-demomodus die kan worden omgeschakeld om het verhandelen van de markt met virtuele fondsen te simuleren. Gebruikers op het platform kunnen het handelen met Swyftx ervaren met behulp van virtuele fondsen om vertrouwd te raken met de functies en gebruikersinterface.

Is er een aangesloten programma?

Swyftx heeft een partnerprogramma dat nieuwe gebruikers beloont die zich aanmelden met een verwijzingscode. Swyftx betaalt uit 30% van vergoedingen die zijn geïnd voor alle transacties die zijn uitgevoerd gedurende de levensduur van de accounts die u heeft doorverwezen. De unieke verwijzingscode kan worden gedeeld met familie of vrienden om extra passief inkomen te verdienen.

Biedt Swyftx een spaarrekening aan om rente te verdienen??

Swyftx biedt momenteel geen uitleen- en leendiensten aan voor zijn klanten om rente te verdienen over crypto-holdings terwijl deze zijn opgeslagen in de online portemonnee. Om rente op crypto te verdienen, moeten Australische klanten een gerenommeerde financiële dienstverlener gebruiken, zoals BlockFi of Nexo.

Niet alle cryptocurrency-uitwisselingen in Australië zijn hetzelfde.

VERGELIJK SWYFTX MET ANDEREN

Nu vergelijken!

Gevolgtrekking

Om onze Swyftx-recensie af te sluiten, kunnen we vol vertrouwen zeggen dat de exchange een gerenommeerde en feature-rijke crypto-service in Australië is die gemakkelijk te gebruiken is voor zowel beginners als ervaren investeerders. Gecombineerd met lage handelskosten, eenvoudig te gebruiken interface en responsief klantenserviceteam bij Swyftx, is het onze # 1 beste cryptocurrency exchange in Australië..

Bezoek Swyftx

Zorg er bij het kopen van cryptocurrencies voor dat u geld opneemt in een betrouwbare hardwareportefeuille om de uitwisseling en in uw persoonlijke bewaring te weren..

digitale golf

Wisselkoersen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke potentiële belegger in cryptocurrency. De volgende beurzen – naast de bovenstaande beurs – bieden zeer concurrerende handels-, stortings- en opnamekosten (zonder verborgen kosten) met een breed scala aan stortingsmethoden die geschikt zijn voor alle soorten beleggers in Australië.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me